Meni
Your Cart

Ženske hlače proti celulitu Texenergy

 Ženske hlače proti celulitu Texenergy | vsezazdravje.si
 Ženske hlače proti celulitu Texenergy | vsezazdravje.si
Prodajni hit
 Ženske hlače proti celulitu Texenergy | vsezazdravje.si
 Ženske hlače proti celulitu Texenergy | vsezazdravje.si
Ženske hlače proti celulitu Texenergy
 • ZALOGA: Trenutno NI DOBAVLJIV
Pogledov: 5282
109,50€

Razpoložljive možnosti


Ženske hlače proti celulitu Texenergy

Elektromagnetna terapija, zelo stara znanost z zelo davnimi začetki, zdravi bolezni z nameščanjem kovin na prizadete dele telesa. Energija, ki jo oddajajo kovine s sproščanjem prave količine mineralov, ki jih potrebuje organizem, povzroča dobro počutje, s pomočjo bio-stimulacije mikro-cirkulacije.

Preprečuje:
 • zmanjšuje celulit
 • zagotavlja aktivno odvajanje tekočin iz telesa z mikro-masažo
 • raven trebuh in lepo oblikovana zadnjica
 • klinični testi potrjujejo anticelulitni efekt in zmanjševanje celulita

Lastnosti:
 • Silicij (oligomineral): antioksidant, odličenza kožo, lasein nohte, vpojen
 • Baker (mineral): antioksidant, protivnetno delovanje, zdravilno učinkuje
 • Cink (mineral): odličen za zdravljenje ran

Kaj je elektromagnetna terapija?

Elektromagnetna terapija je zelo stara veja v znanosti, ki predvideva zdravljenje bolezni s pomočjo aplikacije kovine na del, ki ga je potrebno zdraviti.

Magnetno polje pri živih bitjih in zdravljenje z njim:

Vsa živa bitja obkroža magnetno polje, ki izvira v železnem jedru Zemlje. Zaradi tega ima vsako živo bitje svoje magnetno polje. Ta magnetna polja sestavljajo šibke magnetne sile, ki prispevajo k rednemu delovanju celic in telesni zgradbi tako, da vplivajo na splošno dobro počutje in zdravje vseh delov telesa.

Elektromagnetna terapija z medicinskega in znanstvenega vidika:

S tradicionalno medicino si delita znanstvena dognanja in principe zdravljenja. Terapija zagotavlja možnost zdravljenja v posebnih pogojih, z uporabo kovine v obliki medicinskih pripomočkov, razvitih s pomočjo zelo napredne tehnologije.

Tkanina za elektromagnetno terapijo:

Raziskave kovinskih terapevtskih lastnosti bakra, cinka in silicija so pripomogle k temu, da tkanina Texenergy® razvija koristno energijo s sproščanjem pravšnjega odmerka mineralov, ki jih organizem potrebuje.

Elektromagnetna terapija za kožo:

Ko na kožo pritrdimo pozitivno nabito kovino (baker) in negativno nabito kovino (cink), začne potekati neznatno šibek tok, ki spremeni telo v nekakšno baterijo.

To se pokaže z več učinki, kot so:
 • Prenehanje bolečin
 • Stimulacija delovanja
 • Izboljšanje cirkulacije

Lastnosti tkanine:
 • Različni elastični deli z ergonomskin načinom tkanja in anatomsko obliko, zagotavljajo odlično nošenje, udobje in učinkovitost
 • Izdelana je iz bakrenih, cinkovih in silicijevih niti z različnimi deleži, učinki so eksperimentalno dokazani
 • Antialergijska, opravljeni so testi draženja kože
 • Zelo mehka, lahko se nosi udobno pod oblačili
 • Deluje kot regulator toplote in telo pozimigreje (37ºC) ter ga poletihladi (do 8 ºC)

Mehanizem protibolečinskega efekta:

Prekinitev transportne poti med bolečinskim stimulusom v periferiji do centralnega živčnega sistema:
 • NA ZAČETKU: čutna vlakna vzburi električni dražljaj ► vmesni nevron se aktivira ► zaradi delovanja inhibitorja se sprosti nevrotransmiter ► izgine napetost na konceh živčnih končičev (teorija nadzora zapornic)
 • ČE DRAŽLJAJ TRAJA DLJE: aktivacija sistema žlez z notranjim izločanjem

Baker, nujno potreben mineral za ustrezno tvorbo kosti in njihovo varovanje, je prisoten v vseh telesnih tkivih in v številnih encimih. Igra pomembo vlogo pri oblikovanju hemoglobina in rdečih krvničk, tako da olajša absorbcijo železa. Vpliva na barvo kože in las, sodeluje pri presnovi beljakovin in procesih celjenja.
Koristen je pri sintezi fosfolipidov, ki tvorijo zaščitne membrane mielina, ki obdaja živčna vlakna. Pomaga oksidirati vitamin C in sodeluje z vitaminom C pri nastanku elastina, ki je prisoten v prožnih mišičnih vlaknih v telesu.

Cink je pomemben mineral, prisoten v telesu. Je sestavni del vsaj 25 encimov, vključenih v prebavo oz. presnavljanje. Cink je pomemben za splošno rast, za pravilen razvoj organov za reprodukcijo in za delovanje prostate. Po zadnjih medicinskih študijah je cink koristen pri opeklinah in zdravljenju ran. Ta mineral uničuje proste radikale in pomaga izločati sedimente holesterola pri zdravljenu arterioskleroze. Pomaga pri hitri ozdravitvi notranjih ran, oziroma poškodb arterij. Preprečuje in zdravi neplodnost: zagotavlja popoln razvoj spolnih organov.
Cink je koristen pri zdravljenju Hodgkinsove bolezni, levkimije, ciroze jeter in alkoholizma. Še več, učinkovitost je pri zdravljenju sladkorne bolezni, zaradi svojega vpliva na insulin, ki je prisoten v krvi.

Silicij je pomemben oligo-mineral, prisoten v majhnih količinah v telesu. Pomaga pri rasti okostja, pri tvorbi veznega tkiva in je nujen pri sintezi žveplenih molekul, prisotnih v hrustancu. Je naraven antioksidant in ohranja elastičnost tkiva z upočasnitvijo oksidacije nenasičenih maščobnih kislin, kislin ki lahko povzročajo strjevanje beljakovin v tkivu. Silicij ima dobrodejen vpliv na kožo, lase, nohte, sluznico, žleze in kosti. Je učinkovit proti preobčutljivosti in depresij
 

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro