Meni
Your Cart

Čistilci in ionizatorji

Čistilec in ionizator zraka Lanaform FULL TECH FILTER
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 443
 Zaradi edinstvene izvedbe lahko čistilec in ionizator zraka Lanaform Full Tech Filter učinkovito očisti zrak in prispeva v boju proti simptomom alergije. Ker proizvaja veliko količino anionov (negativnih ionov) na sekundo, ta naprava učinkovito odstranjuje dim in delce v zraku, kot so pelo..
316.32€
Čistilec in ionizator zraka POLLUTION OFF
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 447
Štirikratni mrežasti filter sestavljajo : HEPA-Filter, prahotesna mrežica, filter z aktivnim ogljem in pospeševalna tkanina za dezodoracijo , ki omogoča zelo učinkovito prečiščevanje zraka. Življenjska doba filtrov znaša približno eno leto in sicer ..
134.00€
Filter za POLLUTION OFF
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 448
Štirikratni mrežasti filter : HEPA-Filter, prahotesna mrežica, filter z aktivnim ogljem in pospeševalna tkanina za dezodoracijo , ki omogoča zelo učinkovito prečiščevanje zraka...
20.85€
Proizvajalec: Lanaform Model: 610
Trije produkti združeni v enem! Razvlažilnik zraka Dehumidifier vam ne bo le odstranil prekomerno vlago v prostoru, temveč vam bo hkrati tudi očistil zrak, odstranil neprijetne vonjave in ga oplemenitil z negativnimi ioni.Izredno učinkovit!..
460.54€
Proizvajalec: Lanaform Model: 622
 Kapaciteta štirih litrov, vam bo nudila do 12 ur neprekinjenega delovanja in s tem čiščenja ter vlaženja .Lastnosti:Vlažilec in čistilec zraka Lanaform Junior; Dve funkciji v enem produktu; Junior vam bo s svojim tihim delovanjem čistil in vlažil zrak; Kapaciteta štirih li..
98.98€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)