Meni
Your Cart

Čistilci in ionizatorji

Proizvajalec: Lanaform Model: 443
 Zaradi edinstvene izvedbe lahko čistilec in ionizator zraka Lanaform Full Tech Filter učinkovito očisti zrak in prispeva v boju proti simptomom alergije. Ker proizvaja veliko količino anionov (negativnih ionov) na sekundo, ta naprava učinkovito odstranjuje dim in delce v zraku, kot so pelo..
316.32€
Proizvajalec: Lanaform Model: 447
Štirikratni mrežasti filter sestavljajo : HEPA-Filter, prahotesna mrežica, filter z aktivnim ogljem in pospeševalna tkanina za dezodoracijo , ki omogoča zelo učinkovito prečiščevanje zraka. Življenjska doba filtrov znaša približno eno leto in sicer ..
134.00€
Proizvajalec: Lanaform Model: 448
Štirikratni mrežasti filter : HEPA-Filter, prahotesna mrežica, filter z aktivnim ogljem in pospeševalna tkanina za dezodoracijo , ki omogoča zelo učinkovito prečiščevanje zraka...
20.85€
Proizvajalec: Lanaform Model: 612
 Čistilec proizvaja visoko gostoto negativnih ionov in znatno zmanjšuje vdihavanje strupenih delcev, kot so dim, prah, cvetni prah, glivice, mikrobi. Ravno tako preprečuje vdihavanje in nalaganje alergenov v pljučih. Ionizator deluje na baterije, ki se polnjijo.Možnost polnjenja:..
67.42€
Razvlažilnik, čistilec in ionizator zraka DEHUMIDIFIER
Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: Lanaform Model: 610
Trije produkti združeni v enem! Razvlažilnik zraka Dehumidifier vam ne bo le odstranil prekomerno vlago v prostoru, temveč vam bo hkrati tudi očistil zrak, odstranil neprijetne vonjave in ga oplemenitil z negativnimi ioni.Izredno učinkovit!..
460.54€
Proizvajalec: Lanaform Model: 622
 Kapaciteta štirih litrov, vam bo nudila do 12 ur neprekinjenega delovanja in s tem čiščenja ter vlaženja .Lastnosti:Vlažilec in čistilec zraka Lanaform Junior; Dve funkciji v enem produktu; Junior vam bo s svojim tihim delovanjem čistil in vlažil zrak; Kapaciteta štirih li..
98.98€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)