Meni
KOŠARICA

Nakit za boljše počutje

Magnetna zapestnica z organskim Germanijem in infrardečimi vstavki za ženske (model AM202) Magnetna zapestnica z organskim Germanijem in infrardečimi vstavki za ženske (model AM202)
Prodajni hit
Model: AM202
Prečudovita magnetna zapestnica iz nerjavečega jekla kakovosti 316L z vstavki iz organskega Germanija GE 132 in vstavljenimi magneti jakosti 2500 Gausov, bo z že znanim magnetnim delovanjem, blagodejno vplivala na boljše počutje in aktivnost vašega telesa. Povrh tega pa vam bo zapestnica dragocena s..
68,90€
Magnetki proti kajenju Quit-Smoke Magnet Magnetki proti kajenju Quit-Smoke Magnet
Prodajni hit
Proizvajalec: InnovaGoods Model: H3025105
Zmagajte v borbi proti škodljivi razvadi kajenju! Vse za zdravje!Zdravje je največje bogatstvo, zato vam čestitamo, da ste se odločili za prenehanje kajenja. Vsak korak je težak, zato vam naj ne odvzamejo poguma, začetne težave.Ali kadite? Predstavljamo vam magnetke, kot pomoč pri preprečevanju in p..
19,90€
Magnetna zapestnica NOBLESSE iz nerjavečega jekla s 7 magneti Magnetna zapestnica NOBLESSE iz nerjavečega jekla s 7 magneti
Spletna cena Prodajni hit
Model: Noblesse_magnetna_zapestnica
Prečudovita magnetna zapestnica iz nerjavečega jekla, ki bo z že znanim magnetnim delovanjem, blagodejno vplivala na boljše počutje in aktivnost vašega telesa. Zapestnica je prav tako lep moden dodatek.Ali lahko svojo zapestnico nosimo na roki, na kateri nosimo uro?Da. Vaša ura bo prenehala delovati..
24,90€ 37,90€
Magnetna zapestnica z 12 magneti jakosti 2500 Gausov (model MB112) Magnetna zapestnica z 12 magneti jakosti 2500 Gausov (model MB112)
Prodajni hit
Model: BM112
Prečudovita magnetna zapestnica iz nerjavečega jekla kakovosti 316L z 12-mi vstavljenimi magneti jakosti 2500 Gausov, bo z že znanim magnetnim delovanjem, blagodejno vplivala na boljše počutje in aktivnost vašega telesa. Povrh tega pa vam bo zapestnica dragocena spremljevalka tako v prostem času kot..
43,90€
Magnetna zapestnica z 12 magneti v obliki srčkov Feky's LOVE Magnetna zapestnica z 12 magneti v obliki srčkov Feky's LOVE
Spletna cena Novo
Model: FL-TM-0001
Odkrijte čar Feky's LOVE magnetne zapestnice, izdelane z ljubeznijo in skrbnostjo. Ta eleganten nakit z 12 močnimi magneti v obliki srčkov ne le izgleda čudovito, ampak ponuja tudi potencialne terapevtske koristi. Popolno darilo za nekoga posebnega ali kot dodatek vaši zbirki modnih dodatkov.Prečudo..
37,90€ 49,90€
Magnetna zapestnica z organskim Germanijem in infrardečimi vstavki UNISEX (model AM201) Magnetna zapestnica z organskim Germanijem in infrardečimi vstavki UNISEX (model AM201)
Prodajni hit
Model: AM201-UNISEX
Prečudovita magnetna zapestnica iz nerjavečega jekla kakovosti 316L z vstavljenimi magneti jakosti 2500 Gausov, bo z že znanim magnetnim delovanjem, blagodejno vplivala na boljše počutje in aktivnost vašega telesa. Povrh tega pa vam bo zapestnica dragocena spremljevalka tako v prostem času kot tudi ..
68,90€
Magnetna zapestnica s kamni
Prodajni hit
Model: 1077
Prečudovita magnetna zapestnica iz nerjavečega jekla kakovosti, ki bo z že znanim magnetnim delovanjem, blagodejno vplivala na boljše počutje in aktivnost vašega telesa. Zapestnica je prav tako lep moden dodatek.Ali lahko svojo zapestnico nosimo na roki, na kateri nosimo uro?Da. Vaša ura bo prenehal..
23,90€
POWER BALANCE športna zapestnica
Prodajni hit
Model: 1141
POWER BALANCE športna zapestnica je lep modni dodatek športni opremi...
37,90€
Akupunkturni masažni prstan
Prodajni hit
Model: 720
Akupunkturni masažni prstan je funkcionalen akupunkturni pripomoček za vitaliziranje prstov. Prstan je narejen iz posrebrenega nerjavečega jekla s posebno speljavno vezavo. Je idealen spremljevalec, saj z njim pogladimo in pomirimo prste in posledično celotno telo. Ni samo poživljajoč, temveč s pomo..
18,90€
Prikazujem 1 od 9 do 9 (1 strani)