Meni
Your Cart

Nakit za boljše počutje

Proizvajalec: InnovaGoods Model: H3025105
Zmagajte v borbi proti škodljivi razvadi kajenju! Vse za zdravje!Zdravje je največje bogatstvo, zato vam čestitamo, da ste se odločili za prenehanje kajenja. Vsak korak je težak, zato vam naj ne odvzamejo poguma, začetne težave.Ali kadite? Predstavljamo vam magnetke, kot pomoč pri preprečevanju in p..
13.90€ 19.90€
Model: Noblesse_magnetna_zapestnica
Prečudovita magnetna zapestnica iz nerjavečega jekla, ki bo z že znanim magnetnim delovanjem, blagodejno vplivala na boljše počutje in aktivnost vašega telesa. Zapestnica je prav tako lep moden dodatek.Ali lahko svojo zapestnico nosimo na roki, na kateri nosimo uro?Da. Vaša ura bo prenehala delovati..
25.99€ 37.90€
Model: BM112
Prečudovita magnetna zapestnica iz nerjavečega jekla kakovosti 316L z 12-mi vstavljenimi magneti jakosti 2500 Gausov, bo z že znanim magnetnim delovanjem, blagodejno vplivala na boljše počutje in aktivnost vašega telesa. Povrh tega pa vam bo zapestnica dragocena spremljevalka tako v prostem času kot..
43.90€
Model: 1077
Prečudovita magnetna zapestnica iz nerjavečega jekla kakovosti, ki bo z že znanim magnetnim delovanjem, blagodejno vplivala na boljše počutje in aktivnost vašega telesa. Zapestnica je prav tako lep moden dodatek.Ali lahko svojo zapestnico nosimo na roki, na kateri nosimo uro? Da. Vaša ura bo preneha..
23.90€
POWER BALANCE športna zapestnica
Vroče Trenutno NI DOBAVLJIV
Model: 1141
POWER BALANCE športna zapestnica je lep modni dodatek športni opremi...
37.90€
Model: 720
Akupunkturni masažni prstan je funkcionalen akupunkturni pripomoček za vitaliziranje prstov. Prstan je narejen iz posrebrenega nerjavečega jekla s posebno speljavno vezavo. Je idealen spremljevalec, saj z njim pogladimo in pomirimo prste in posledično celotno telo. Ni samo poživljajoč, temveč s pomo..
18.90€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)