Meni
KOŠARICA

Nosečnost

AngelSounds Mini FETAL DOPPLER z aplikacijo in ultrazvočnim gelom AngelSounds Mini FETAL DOPPLER z aplikacijo in ultrazvočnim gelom
Novo Prodajni hit
Model: JPD100miniAPP
AngelSounds uporablja Dopplerjev efekt ultrazvoka – ni samo mikrofon. To mu omogoča, da lahko poslušate bitje otrokovega srca in ne tudi zvokov, ki jih proizvajajo drugi organi v trebuhu matere.Priporočamo, da posnamete zvok otrokovo bitje srca, ker s predvajanjem tega zvoka novorojenčka zelo pomiri..
77,90€
Aparat za poslušanje srčnega utripa in gibanja plodu FETAL DOPPLER AngelSounds Aparat za poslušanje srčnega utripa in gibanja plodu FETAL DOPPLER AngelSounds
Prodajni hit
Model: Fetal AngelSounds
Aparat za poslušanje srčnega utripa in gibanja plodu FETAL DOPPLER AngelSoundsSedaj lahko s pomočjo aparata AngelSounds Fetal Doppler, sproščeno v udobju svojega doma,  poslušate in kontrolirate srčni utrip vašega nerojenega otroka. Uživajte v izjemnih trenutkih prvih utripov srca, gibov, b..
71,00€
Aparat za poslušanje srčnega utripa in gibanja plodu SONOLINE B Professional Aparat za poslušanje srčnega utripa in gibanja plodu SONOLINE B Professional
Prodajni hit
Model: Sonoline B
SONOLINE B Profesionalni ultrazvočni doppler za poslušanje srčnega utripa plodu. SONOLINE B Profesional doppler je visoko zmogljiv ultrazvočni model s LCD prikazovalnikom srčnega utripa plodu.Aparat ima audio izhod preko katerega se lahko povežete s slušalkami, preko audio-vhoda pa lahko snemate dob..
96,90€
Ultrazvočni gel ANAGEL Ultrazvočni gel ANAGEL
Prodajni hit
Model: ANAGEL
Ultrazvočni gel ANAGELANAGEL prevoden ultrazvočni gel za uporabo skupaj z napravami za osluškovanje srčnega utripa in premikanja plodu pri nosečnicah. Gel na vodni osnovi je dermatološko testiran zato ne predstavlja nikakršne nevarnosti uporabe. Je bakteriostatiečen in brez formaldehida. Je bre..
7,90€
Model: G008 - 08033695722126
Ultrazvočni gel ECO FIAB G008 je visokokvalitetni izdelek z izjemno prevodnostjo. ECO gel ne oksidira, ne vsebuje maščob in je prijazen do naprav saj jih ne poškoduje in ne pušča sledi. Gel je vodotopen in se z lahkoto odstrani tako z naprav kot s kože.Uporaba: Če ste občutljivi na MCI/MI (Methylchl..
7,90€
Ultrazvočni gel GECOM
Novo Prodajni hit
Model: 231108-Gecom
Ultrazvočni gel GECOMGECOM prevoden ultrazvočni gel za uporabo skupaj z napravami za osluškovanje srčnega utripa in premikanja plodu pri nosečnicah. Ultrazvočni gel na vodni osnovi je dermatološko testiran zato ne predstavlja nikakršne nevarnosti uporabe. Je bakteriostatiečen in brez formaldehida. J..
7,90€
Obroč blazina za lažje sedenje RELAX CUSHION SEAT CLOUD Obroč blazina za lažje sedenje RELAX CUSHION SEAT CLOUD
Prodajni hit
Proizvajalec: InnovaGoods Model: F1505150
Relax Cushion SEAT CLOUD blazina je posebej dizajnirana za ljudi, ki so primorani sedeti dalj časa. Ta okrogla blazina z luknjo na sredini zagotavlja udobno in sproščujočo podporo. Obroč blazina za lažje sedenje RELAX CUSHION SEAT CLOUD je narejena iz viskoelastične pene, ki se prila..
49,98€
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)