HYDROSANA FOOT SPA aparat za izboljšanje počutja z bio-elektrolizo | Razstrupljanje telesa | vsezazdravje.si
Kategorije
-23%HYDROSANA FOOT SPA aparat za izboljšanje počutja z bio-elektrolizo-Razstrupljanje telesa

HYDROSANA FOOT SPA aparat za izboljšanje počutja z bio-elektrolizo

Pogledov: 18910Proizvajalec:Hydrosana
Šifra izdelka:Modra
Razpoložljivost:1 do 3 dni
Ponudba poteče čez:
320,00€245,80€
Količina:V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

HYDROSANA FOOT SPA aparat za izboljšanje počutja z bio-elektrolizo

 

STRANKE OPOZARJAMO, DA SO NA TRŽIŠČU PONAREDKI, KI SE PRODAJAJO PO NIŽJIH CENAH IN BREZ CERTIFIKATOV, ZATO PREVIDNOST NIKOLI NI ODVEČ!!!!

NEGATIVNA IONIZACIJA

Pretok električnega toka čez raztopino (v tem primeru vodo in sol) ima za posledico pojav, ki se imenuje ionizacija. Fenomen ionizacije dokazano dobro vpliva na človeški organizem. Ste že kdaj opazili ali se zavedli, da se počutite bolje, bolj zdravo in sproščeno po lepem sprehodu ob morski obali ali po gozdu kmalu po dežju? Naše telo takrat sprejema veliko količino negativnih ionov, da bi uravnovesilo organizem, zasičen s pozitivnimi ioni, ki so se nabrali v telesu kot posledica modernega načina prehranjevanja, življenjskega sloga, stresa in okolja.

Ionizirana voda v nožni kopeli pri uporabi HYDROSANA FOOT SPA začne stimulirati celice, da ponovno vzpostavijo svoje električno ravnovesje.

KAKO SE IZVAJA TRETMA S HYDROSANA FOOT SPA BANJICO?

Terapija s HYDROSANA FOOT SPA ponavadi poteka preko stopal, saj je to hkrati pripravno in, ker ima stopalo več kot 2000 por skozi katere se strupi lahko izločajo, zelo učinkovito. Za vsako uporabo se nožno kopel napolni s toplo vodo, vanjo položite stopala in v vodo položite elektrodni sklop. Vodi se doda majhna raztopina solne raztopine (iz navadne jedilne soli), tako da se poveča prevodnost vode na približno 2 Amp. Na procesni enoti se nastavi čas in tretma se začne. Okrog elektrod se začnejo ustvarjati mehurčki plina, ki kažejo, da se začenja elektrolitska reakcija. Ionizirana voda začne preko masažnega sistema stimulirati celice, da izločajo v sebi zadržane toksine. Pri odraslih traja tretma 30 minut, ker potrebuje kri približno 20 minut, da opravi celoten krogotok.

KOLIKO TRETMAJEV NAJ BI IMELI?

Priporočljivo je, da se terapija izvaja dvakrat tedensko. Maksimalna uporaba ne sme preseči enkrat na dva dni. V začetku naj bi imeli vsaj šest tretmajev v enem mesecu. Potem se o pogostosti izvajana dogovorimo glede na splošno počutje uporabnika. Da pa bi dosegli največjo možno korist HYDROSANA FOOT SPA pa mora slediti vsaj en tretma na mesec.

KAJ SO PREDNOSTI TERAPIJ S HYDROSANA FOOT SPA?

Na primer pri:

  • Ponovnem vzpostavljanju bioenergetskega ravnotežja v telesu;
  • Osvežuje in blagodejno deluje na telo;
  • Masaži stopal in refleksnih točk;

Vsebina kompleta:

  • Banjica;
  • 3x elektroda (patrona);
  • Upravljalna konzola;

Garancija: 1 leto

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje:Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena:Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: