Copati za piling Cascade Bathing Feet + | vsezazdravje.si
Kategorije
Copati za piling Cascade Bathing Feet +

Copati za piling Cascade Bathing Feet +

Pogledov: 3425Šifra izdelka:Cascade Bathing Feet + F0525132
Razpoložljivost:1 do 3 dni
18.90€
Količina:V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Copati za piling Cascade Bathing Feet +

 

Ali si želite imeti najboljšo nego nog? Potem si priskrbite copate za piling Cascade Bathing Feet +. Ti inovativni copati uporabljajo piling tehnologijo za izboljšavo vašega dobrega počutja, zaradi česar bodo vaša stopala popolnoma negovana.

Copati za piling Cascade Bathing Feet + imajo veliko čistilnih ščetin in tudi plovec na peti, ki bo spilil otiščance in otrdelo kožo. Poleg tega, sesalni čepi na podplatih onemogočajo nenamerno drsenje. Ena velikost, ki ustreza vsem, ker je približna velikost 28 x 13,5 x 10,5 cm primerna za vsako stopalo. Eni copati za piling Cascade Bathing Feet + po škatli.

Značilnosti pripomočka Cascade Bathing Feet +:

  • Odličen za vse starosti;
  • Vgrajen plovec za odstranjevanje trde kože na petah;
  • Vgrajene sesale pritrjevalne blazinice;
  • Več kot 1000 masažnih in čistilnih ščetin;
  • Ščiti pred drsenjem površin v kadi in tuš kabini.

Umivanje in čiščenje nog je sedaj vključeno v enega najboljših izdelkov za masažo  in nego stopal Cascade Bathing Feet +, ki ste ga lahko zasledili na televiziji. Je je enostaven za uporabo prednost uporabe pa se kaže v čistih in negovanih stopalih.

Prav enostavna uporaba preprečuje padce med umivanjem in krtačkanjem nog, saj ni več potrebno stati na eni dvignjeni nogi, medtem, ko si drugo umivate. Cascade Bathing Feet + imajo videz večjih natikačev čigar velikost je univerzalna.Več kot tisoč ščetin je strateško postavljenih tako, da z lahkoto premikate noge v in iz natikačev. Predhodno na ščetine nanesite vaše priljubljeno milo, ki se bo med premikanjem noge naprej in nazaj razpenilo in s tem čistilo dele med prsti, spodnji del stopala in nartnega dela noge.

Poleg ščetin, ki temeljito očistijo vmesne predele med prsti in strani podnohtja se v predelu pete nahaja plovec, s katerim učinkovito odstranite grobo kožo, prej razpokana koža pa bo po uporabi izgledala negovana in gladka.

Cascade Bathing Feet + je namenjen vsem članom družine. Še posebaj bodo uporabe Cascade Bathing Feet + veseli otroci, saj jim bo negovanje stopal hkrati igra in zabava.Vgrajeni vakumski priseski omogočajo namestitev skoraj na vse gladke površine v bani in kadi. To daje večjo stabilnost med samim umivanjem in ščiti pred padci.

V vaši trgovini izdelkov za dobro počutje in higieno, so copati za piling Cascade Bathing Feet + nekaj, kar morate imeti.

Opozorilo!

  • Uporabe ne priporočamo ljudem z odprtimi ranami v področju uporabe!
  • Diabetiki naj se pred uporabe Cascade Bathing Feet + posvetujejo s svojim izbranim zdravnikom!
  • Cascade Bathing Feet + naj uporablja le ena oseba. Vsaka oseba mora zaradi možnosti prenosa nalezljivih bolezni imeti svoje - natikače.
  • Starejši ljudje in Osebe s slabšim ravnotežjem, naj pripomoček Cascade Bathing Feet + uporabljajo izključno le sede!

Vsled navedenega podjetje 2F STUDIO d.o.o., ne nosi nikakršno koli odgovornost v primeru neupoštevanja navodil in nepravilne rabe pripomočka Cascade Bathing Feet +!

Garancija: 1 leto

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje:Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena:Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: