Meni
Košarica

Priprava napitkov

Model: One Touch Bullet
Samo z enim prstom, aktivirajte najbolj priročen in uporaben kuhinjski robot na trgu. V samo nekaj sekundah, bodo vaše jedi veliko bolj okusne! One Touch Bullet kuhinjski robot vsebuje 21 dodatkov, ki bodo ustrezali vsem vašim potrebam.One Touch Bullet kuhinjski robot vključuje vrče različnih veliko..
68.99€ 99.90€
Model: 1693
Kupite nov model Smoothie Maker Express mešalnika, rezalnika in drobilca ledu, kot je videti na TV. Z novim modelom Smoothie Maker Express lahko z nekaj izbranega sadja pripravite zdrave napitke, ki so bogati z vitamini. Zahvaljujoč inovativnemu postopku priprave, smoothie ohranja vse vitamine iz s..
36.99€ 49.90€
Model: Twist and Take
Mlečni napitki še nikoli niso bili tako enostavni za pripravo! S Twist & Take mešalnikom, morate le dodati svoje najljubše okuse v mešalnik. V nekaj minutah boste uživali okusne, zdrave mlečne napitke in naravne sokove polne vitaminov. Twist & Take ima gumb za vklop / izklop z varnostnim sis..
17.99€ 36.90€
Model: Tristar MX4143
Tristar MX4142 je priročna multifunkcijska naprava, ki Vam ponuja blender in sekljalnik hrane v 1 aparatu. Kapaciteta vsebine posode sekljalnika je 0.8L, kapaciteta vsebine posode blenderja je 0.5L. Ostra rezila iz nerjavečega jekla zagotavljajo kvalitetno pripravljeno hrano in napitke, aparat pa se..
64.90€
Model: Tristar MX-4150
Praktičen palični mešalnik Tristar z rezilom iz nerjavečega jekla za vsako kuhinjo. Na spodnjem delu mešalnika se nahaja obroček za obešanje. Idealna naprava za pripravo zdravih napitkov!Lastnosti:Plastično ohišje; Rezilo iz nerjavečega jekla; Obroček za obešanje; Moč 170W...
13.90€
Model: Tristar MX4151
Praktičen mešalnik Tristar MX-4151 s kromiranima nastavkoma za stepanje in gnetenje. Mešalnik ima 5 stopenj hitrosti in Turbo funkcijo, kar vam zagotavlja kvalitetno pripravo mase. Nepogrešljiv pripomoček za vsako kuhinjo!Lastnosti:Kromiran nastavek za gnetenje; Kromiran nastavek za ..
25.30€
Proizvajalec: InnovaGoods Model: Yogu Joy Frozen
Frozen Yogurt Maker strojček za izdelavo sadnega sladoleda Yogu Joy Innovagoods je idealna naprava za vroče poletne dni, ki Vam omogoča pripravo izvrstnega ter zdravega sladoleda brez maščob in sladkorja v rekordno kratkem času! Otrokom boste lahko ponudili odličen sladoled namesto sadja, ki ga mars..
46.99€ 51.40€
Model: Tristar CP-2262
Kupite Ožemalnik s Sistemom proti Kapljanju Tristar CP2262 po najboljši ceni.Ta ožemalnik ima edinstveno obliko. Ima prozoren pokrov proti prašenju in dva stožca različnih velikosti, ki delujeta na pritisk za stiskanje različnih velikosti pomaranč in limon.Lastnosti ožemalnika:2 stožca,..
23.90€
Model: Tristar CP-2265
Kupite električni stiskalnik in ožemalnik Tristar CP2265 z močjo 60Wpo super ceni.Ožemalnik ima zunanjost iz nerjavečega jekla in močan motor. Opremljen je s prozornim pokrovom proti prašenju in dvema stožcema za stiskanje različnih velikosti pomaranč in limon. Ožemalnik ima sistem proti kapljan..
37.50€
Prikazujem 1 od 11 do 11 (1 strani)