Meni
Your Cart

Aparati za pripravo hrane

Model: FDM 1301
Frozen Fruit Dessert Maker aparat je kot nalašč za domačo pripravo okusnih sladoledov in desertov pripravljenih iz 100% sadja. Izberite svoje najljubše sadje in Frozen Fruit Dessert Maker bo poskrbel za ostalo. Dobili boste žametno narejen okusen sladoled s sestavinami, ki jih poznate. Nič več dodan..
79,80€
ONE TOUCH BULLET multipraktik za pripravo hitrih, zdravih napitkov in omak ONE TOUCH BULLET multipraktik za pripravo hitrih, zdravih napitkov in omak
Spletna cena Prodajni hit
Model: One Touch Bullet
Samo z enim prstom, aktivirajte najbolj priročen in uporaben kuhinjski robot na trgu. V samo nekaj sekundah, bodo vaše jedi veliko bolj okusne! One Touch Bullet kuhinjski robot vsebuje 21 dodatkov, ki bodo ustrezali vsem vašim potrebam.One Touch Bullet kuhinjski robot vključuje vrče različnih veliko..
65,99€ 99,90€
Tristar SA3050 multifunkcijski toaster in grill plošča 2v1 Tristar SA3050 multifunkcijski toaster in grill plošča 2v1
Spletna cena Prodajni hit
Model: SA3050
S Tristar SA3050 multifunkcijskim toasterjem in žarom lahko pripravite okusne tople sendviče in druge hrustljave dobrote v samo nekaj minutah. Prav tako lahko segrejete kruh in na hitro popečete različne manjše mesne ali vegi zrezke. Ta Tristar toaster žar ima sodobno in funkcionalno zasnovo. Njegov..
25,99€ 39,80€
Frozen Yogurt Maker strojček za izdelavo sadnega sladoleda Yogu Joy Innovagoods Frozen Yogurt Maker strojček za izdelavo sadnega sladoleda Yogu Joy Innovagoods
Prodajni hit
Proizvajalec: InnovaGoods Model: Yogu Joy Frozen
Frozen Yogurt Maker strojček za izdelavo sadnega sladoleda Yogu Joy Innovagoods je idealna naprava za vroče poletne dni, ki Vam omogoča pripravo izvrstnega ter zdravega sladoleda brez maščob in sladkorja v rekordno kratkem času! Otrokom boste lahko ponudili odličen sladoled namesto sadja, ki ga mars..
51,40€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)