Meni
Your Cart

Wellion LUNA UA merilni lističi za sečno kislino (10 lističev)

 Wellion LUNA UA merilni lističi za sečno kislino (10 lističev) | vsezazdravje.si
Prodajni hit
Wellion LUNA UA merilni lističi za sečno kislino (10 lističev)
 • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
 • Šifra izdelka: Wellion GCU UA
Pogledov: 1282
28,99€

Merilni lističi za sečno kislino Wellion LUNA UA se uporabljajo skupaj z merilnikom Wellion LUNA Trio in Duo za merjenje koncentracije sečne kisline v kapilarni krvi s konic prstov.

Z merilnikom Wellion LUNA in ustreznimi testnimi lističi za sečno kislino Wellion LUNA lahko doma udobno določite raven sečne kisline. Meritve doma ne morejo nadomestiti splošnega zdravnika, namenjene pa so motivacijskemu uspehu zdravljenja z zdravili in vaši spremembi prehrane, zlasti poleg rednih pregledov

Wellion LUNA merilni lističi za sečno kislino so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode vstavljene s pomočjo sofisticiranega postopka.

Tehnična specifikacija:

 • Meritveno območje za merjenje sečne kisline: 0,18-1,19 mmol/l (3-20 mg/dL)
 • Merilni čas: 15 sekund;
 • Umerjanje: Plazma;
 • Velikost krvnega vzorca: 1,0 μL;
 • Območje hematokrita: 30-55 %;
 • Pomnilnik: 50 rezultatov!

Enostavno merjenje sečne kisline omogoča Auto Coding tehnologija. Lističi so POSAMIČNO PAKIRANI!

Konec lističa, na katerem se kri vsrka v reakcijsko območje s pomočjo sip-in tehnologije je od merilnika oddaljen dovolj, da se prepreči onesnaženje merilnika s krvjo.

Ravnanje z testnimi lističi

 1. Iz viale s testnimi lističi vzemite testni trak za sečno kislino Wellion LUNA. Vstavite testni trak v merilnik, da ga vklopite. Na zaslonu so prikazani simbol "UA", utripajoči simbol kapljice krvi in ​​simbol testnih lističev
 2. Na zadnji strani prsta pritisnite napravo za lanciranje (s svežo lanceto) in pritisnite gumb za sprostitev, da nabodete in pridobite kapljico krvi.
 3. Zdaj držite konico testnega traku pod rahlim kotom v vzorcu krvi. Testni trak sesa kri kot slamica. Merilnik zapiska, da vas obvesti, kdaj je dovolj krvi za test. Na zaslonu je prikazano odštevanje, po 15 sekundah pa se na zaslonu prikaže rezultat.

Koristni nasveti

 • Ne uporabljajte testnih lističev s potekom roka. Preverite rok uporabnosti, natisnjen na viali s testnimi lističi in na embalaži.
 • Vialo s testnimi lističi TAKOJ zaprite, ko odstranite testni trak, da zaščitite preostale testne lističe pred vlago.
 • Testni trak uporabite takoj po odstranitvi iz viale.
 • Ne uporabljajte mokrih ali poškodovanih testnih lističev.
 • Izogibajte se neposredni sončni svetlobi in vročini. Testne trakove shranjujte v suhem in hladnem okolju (ne v kopalnici).
 • Uporabljeni testni trak in uporabljeno lanceto zavrzite takoj po merjenju.

Pakiranje: 10 kosov

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro