Meni
Your Cart

Hladilna terapija

Ice Power Roll 75 ml
Prodajni hit
Proizvajalec: Ice Power Model: 604
Hladilni gel Ice Power je novost z dolgotrajnim učinkom. Gel deluje na principu neprekinjenega izhlapevanja in zaustavljanja vročine. Vsebuje eterična olja, ki vzpodbujajo metabolizem, pospešujejo cirkulacijo krvi in pretok tekočin v tkivih. Hladilni gel Ice Power zniža temperaturo kože za 5-6°C in ..
10,90€
DIANA SPORT balzam z mentolom v lončku 125ml
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Diana Model: DIANA mentol 125ml
DIANA SPORT z mentolom 125 ml kožo neguje a je pri tem ne masti in se hitro vpije. Zaradi mentola hladi in osveži ter pospeši prekrvitev kože. Način uporabe: Po športni aktivnosti, obisku savne za sproščujočo masažo. Na kožo enakomerno nanesite tanek sloj balzama. Hladilni občutek bo občuten po prib..
6,90€ 8,90€
DIANA z mentolom v spreju 125 ml
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Diana Model: DIANA z mentolom v spreju 125 ml
Uporaba: Osvežilni sprej z mentolom poživi utrujeno kožo in izboljša njeno prekrvitev.Opozorila: Primerno samo za zunanjo uporabo. Vodica ni primerna za dojenčke in otrkoke, ki še niso dopolnili 3. leta starosti. Preprečite stik z očmi. Ne pršite v odprt plamen ali žareče površino!Sestavine ..
7,45€ 9,50€
DIANA z mentolom v steklenički 100ml DIANA z mentolom v steklenički 100ml
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Diana Model: DIANA mentol
DIANA z mentolom idealna osvežitev za vsakega aktivnega člana vaše družine. Namenjena ja prav za domačo uporabo, s široko paleto delovanja. Zaradi izjemne kombinacije 60 % čistega alkohola in mentola, DIANA hladi in deluje osvežujoče.Lepo se obnese pri težavah nastalih zaradi vročega in vlažnega vre..
7,90€ 8,90€
DIANA z mentolom v steklenički 250 ml DIANA z mentolom v steklenički 250 ml
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Diana Model: DIANA z mentolom v steklenički 250 ml
DIANA z mentolom idealna osvežitev za vsakega aktivnega člana vaše družine. Namenjena ja prav za domačo uporabo, s široko paleto delovanja. Zaradi izjemne kombinacije 60 % čistega alkohola in mentola, DIANA hladi in deluje osvežujoče.Lepo se obnese pri težavah nastalih zaradi vročega in vlažnega vre..
12,99€ 14,90€
ICE POWER hladilni gel 400 ml
Prodajni hit
Proizvajalec: Ice Power Model: Ice Power 400 ml
ICE POWER hladilni gel 400 mlHladilni gel ICE POWER zagotavlja hitro in učinkovito lajšanje bolečine in otekline pri poškodbah mehkih tkiv in težav s sklepi, saj pospešuje protivnetne procese in naravno moč zdravljenja v organizmu. Zniža temperaturo kože za 5-6°C in deluje brez stranskih učinkov..
24,90€
Model: THERA°PEARL® ŠPORT
Inovativna THERA°PEARL® tehnologija zagotavlja:Kontrolirano temperaturo (ravno pravi topli ali hladni terapevtski učinek brez opeklin ali ozeblin); Vsestransko terapijo s hladnim ali toplim učinkom (2 terapiji v enem izdelku); Ergonomsko prilagajanje izdelka bolečim delom telesa; Zdravn..
13,90€
Ice Power hladilni gel 150 ml
Prodajni hit
Proizvajalec: Ice Power Model: Ice Power 150 ml
ICE POWER hladilni gel 150 mlHladilni gel ICE POWER zagotavlja hitro in učinkovito lajšanje bolečine in otekline pri poškodbah mehkih tkiv in težav s sklepi, saj pospešuje protivnetne procese in naravno moč zdravljenja v organizmu. Zniža temperaturo kože za 5-6°C in deluje brez stranskih učinkov..
11,30€
Proizvajalec: Ice Power Model: Ice Power 75 ml
ICE POWER hladilni gel 75 mlHladilni gel ICE POWER zagotavlja hitro in učinkovito lajšanje bolečine in otekline pri poškodbah mehkih tkiv in težav s sklepi, saj pospešuje protivnetne procese in naravno moč zdravljenja v organizmu. Zniža temperaturo kože za 5-6°C in deluje brez stranskih učinkov ..
6,80€
Ice Power gel Plus MSM 200 ml Ice Power gel Plus MSM 200 ml
Prodajni hit
Proizvajalec: Ice Power Model: 478
Medicinski pripomočekIce Power z dodanim MSM v obliki gela, ki še povečuje učinek ter pomaga pri bolečinah v mišicah in sklepih, pri mišični napetosti, pri mišičnem stresu in oteklinah.Lastnosti Ice Power Plus MSM 200 ml:Pri bolečinah v mišicah in sklepih; Pri mišični napetosti; P..
14,80€
Proizvajalec: Ice Power Model: Ice Power Coldspray
Medicinski pripomočekPriljubljeno med športniki, enostavno za uporabo. Za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva, na primer izvinov in hernij.Uporaba:Umiri in ublaži po udarcih, izvinih in nategih. Učinkovit pri regeneraciji mišic po športni poškodbi. Nanesite z večkratnimi curki z razdalje ..
11,70€
Proizvajalec: Ice Power Model: Ice Power Sport Spray
 Močan in dolgo delujoč gel v pršilu. Revolucionarna oblika hladilne terapije za hitro olajšanje bolečine in ponavljajočih se poškodb zaradi napora, športnih poškodb, izpahov in izvinov. Idealna tudi za udarce in udarnine pri otrocih.  Lastnosti:Močan in dolgo delu..
13,90€
Ice Power hladilna grelna obloga
Prodajni hit
Proizvajalec: Ice Power Model: Ice Power Cold Hot
 Klasična hladilna obloga za večkratno uporabo, ki jo ohladimo v hladilniku. Lahko jo tudi segrejemo v vroči kopeli ali mikrovalovni pečici in jo uporabljamo kot grelec.Lastnosti:Klasična hladilna obloga za večkratno uporabo, ki jo ohladimo v hladilniku; Lahko jo tudi segrejemo..
14,50€
Proizvajalec: Ice Power Model: Ice Power Cold
 Za oskrbo ran in poškodb mehkega tkiva, za preprečevanje krvavitve in obvladovanje bolečine , vnetja in otekline. Pripravljen za takojšnjo uporabo brez predhodnega ohlajanja. Odličen dodatek opremi za prvo pomoč doma in drugod.Lastnosti:Hladilna obloga za enkratno uporabo, brez ..
2,60€
Prikazujem 1 od 14 do 14 (1 strani)