Meni
Your Cart

Športna medicina

Ice Power Arthro krema za sklepe 60ml
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Ice Power Model: 476
Krema Ice Power Arthro je edinstvena hladilna krema za simptomatske in boleče sklepe ter za lajšanje bolečin, vnetij in oteklin.Hladilni učinek, temelji na mentolu in evkaliptusovemu olju. Vsebuje tudi glukozamin, hondroitin in MSM, ki so ključne sestavine za zdravje sklepov.Kako uporabljati kremo A..
13,99€ 16,10€
Ice Power HOT grelni gel 75 ml
Prodajni hit
Proizvajalec: Ice Power Model: 482
Grelni gel Ice Power Hot greje in sprošča mišice in pospešuje prekrvavitev. Gel je namenjen za pomoč pri motnjah periferne prekrvavitve, pri različnih vrstah bolečin in nevnetnih bolečinah ter napetostih. Grelni gel Ice Power Hot je odličen izdelek za preprečevanje izvinov in raztrganin pri športnik..
8,80€
Proizvajalec: Ice Power Model: 603
Gel je bil izdelan kot pomoč pri nepravilnostih periferne cirkulacije, različnih tipih bolečine in nevnetnih bolečinah in napetostih. Testi so pokazali, da je grelni učinek grelnega gela šestkrat večji od učinka placebo izdelka...
11,49€
Ice Power Roll 75 ml
Prodajni hit
Proizvajalec: Ice Power Model: 604
Hladilni gel Ice Power je novost z dolgotrajnim učinkom. Gel deluje na principu neprekinjenega izhlapevanja in zaustavljanja vročine. Vsebuje eterična olja, ki vzpodbujajo metabolizem, pospešujejo cirkulacijo krvi in pretok tekočin v tkivih. Hladilni gel Ice Power zniža temperaturo kože za 5-6°C in ..
10,90€
DIANA pena za prhanje z mentolom 125 ml DIANA pena za prhanje z mentolom 125 ml
Prodajni hit
Proizvajalec: Diana Model: 810357 - 9005358810357
DIANA pena za prhanje z mentolom kožo ohladi, osveži in poživi z osvežujočim naravnim mentolom, še dolgo po tuširanju! S svojimi hranilnimi lastnostmi nežno očisti, poskrbi, da je koža edinstveno pomirjujoča in spodbuja krvni obtok.Peno nanesite na vlažno kožo - pustite delovati kratek čas in jo nat..
7,95€
DIANA z mentolom v spreju 125 ml
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Diana Model: DIANA z mentolom v spreju 125 ml
Uporaba: Osvežilni sprej z mentolom poživi utrujeno kožo in izboljša njeno prekrvitev.Opozorila: Primerno samo za zunanjo uporabo. Vodica ni primerna za dojenčke in otrkoke, ki še niso dopolnili 3. leta starosti. Preprečite stik z očmi. Ne pršite v odprt plamen ali žareče površino!Sestavine ..
7,45€ 9,50€
DIANA z mentolom v steklenički 250 ml DIANA z mentolom v steklenički 250 ml
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Diana Model: DIANA z mentolom v steklenički 250 ml
DIANA z mentolom idealna osvežitev za vsakega aktivnega člana vaše družine. Namenjena ja prav za domačo uporabo, s široko paleto delovanja. Zaradi izjemne kombinacije 60 % čistega alkohola in mentola, DIANA hladi in deluje osvežujoče.Lepo se obnese pri težavah nastalih zaradi vročega in vlažnega vre..
12,99€ 14,90€
ICE POWER hladilni gel 400 ml
Prodajni hit
Proizvajalec: Ice Power Model: Ice Power 400 ml
ICE POWER hladilni gel 400 mlHladilni gel ICE POWER zagotavlja hitro in učinkovito lajšanje bolečine in otekline pri poškodbah mehkih tkiv in težav s sklepi, saj pospešuje protivnetne procese in naravno moč zdravljenja v organizmu. Zniža temperaturo kože za 5-6°C in deluje brez stranskih učinkov..
24,90€
Ice Power magnezijeva krema  Magnesium In Strong Cream Ice Power magnezijeva krema  Magnesium In Strong Cream
Prodajni hit
Proizvajalec: Ice Power Model: Ice Power Magnesium
Medicinski pripomočekMagnezijeva krema Ice Power Magnesium In Strong Cream vsebuje magnezijev sulfat. V tej obliki se magnezij hitro vpija, kremo pa je enostavno odmerjati. Ima blag hladilni učinek, uporablja pa se predvsem pri bolečinah in krčih v mišicah in pri stanjih, kjer je povečana potreba po..
9,95€
Model: THERA°PEARL® ŠPORT
Inovativna THERA°PEARL® tehnologija zagotavlja:Kontrolirano temperaturo (ravno pravi topli ali hladni terapevtski učinek brez opeklin ali ozeblin); Vsestransko terapijo s hladnim ali toplim učinkom (2 terapiji v enem izdelku); Ergonomsko prilagajanje izdelka bolečim delom telesa; Zdravn..
13,90€
Ice Power hladilni gel 150 ml
Prodajni hit
Proizvajalec: Ice Power Model: Ice Power 150 ml
ICE POWER hladilni gel 150 mlHladilni gel ICE POWER zagotavlja hitro in učinkovito lajšanje bolečine in otekline pri poškodbah mehkih tkiv in težav s sklepi, saj pospešuje protivnetne procese in naravno moč zdravljenja v organizmu. Zniža temperaturo kože za 5-6°C in deluje brez stranskih učinkov..
11,30€
Proizvajalec: Ice Power Model: Ice Power 75 ml
ICE POWER hladilni gel 75 mlHladilni gel ICE POWER zagotavlja hitro in učinkovito lajšanje bolečine in otekline pri poškodbah mehkih tkiv in težav s sklepi, saj pospešuje protivnetne procese in naravno moč zdravljenja v organizmu. Zniža temperaturo kože za 5-6°C in deluje brez stranskih učinkov ..
6,80€
Ice Power gel Plus MSM 200 ml Ice Power gel Plus MSM 200 ml
Prodajni hit
Proizvajalec: Ice Power Model: 478
Medicinski pripomočekIce Power z dodanim MSM v obliki gela, ki še povečuje učinek ter pomaga pri bolečinah v mišicah in sklepih, pri mišični napetosti, pri mišičnem stresu in oteklinah.Lastnosti Ice Power Plus MSM 200 ml:Pri bolečinah v mišicah in sklepih; Pri mišični napetosti; P..
14,80€
Proizvajalec: Ice Power Model: Ice Power Coldspray
Medicinski pripomočekPriljubljeno med športniki, enostavno za uporabo. Za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva, na primer izvinov in hernij.Uporaba:Umiri in ublaži po udarcih, izvinih in nategih. Učinkovit pri regeneraciji mišic po športni poškodbi. Nanesite z večkratnimi curki z razdalje ..
11,70€
Proizvajalec: Ice Power Model: Ice Power Sport Spray
 Močan in dolgo delujoč gel v pršilu. Revolucionarna oblika hladilne terapije za hitro olajšanje bolečine in ponavljajočih se poškodb zaradi napora, športnih poškodb, izpahov in izvinov. Idealna tudi za udarce in udarnine pri otrocih.  Lastnosti:Močan in dolgo delu..
13,90€
Ice Power hladilna grelna obloga
Prodajni hit
Proizvajalec: Ice Power Model: Ice Power Cold Hot
 Klasična hladilna obloga za večkratno uporabo, ki jo ohladimo v hladilniku. Lahko jo tudi segrejemo v vroči kopeli ali mikrovalovni pečici in jo uporabljamo kot grelec.Lastnosti:Klasična hladilna obloga za večkratno uporabo, ki jo ohladimo v hladilniku; Lahko jo tudi segrejemo..
14,50€
Proizvajalec: Ice Power Model: Ice Power Cold
 Za oskrbo ran in poškodb mehkega tkiva, za preprečevanje krvavitve in obvladovanje bolečine , vnetja in otekline. Pripravljen za takojšnjo uporabo brez predhodnega ohlajanja. Odličen dodatek opremi za prvo pomoč doma in drugod.Lastnosti:Hladilna obloga za enkratno uporabo, brez ..
2,60€
Prikazujem 1 od 17 do 17 (1 strani)