Meni
Your Cart

Komolec

Proizvajalec: Mueller Model: 6333;6334
 Zasnovana je na podlagi pletene opore, ki obdaja komolec. Robovi brez šivov poleg opore nudijo tudi izjemno udobje in se popolnoma prilagajajo gibanju komolca. Posebej izdelana tkanina zagotavlja 360-stopenjsko kompresijo, obenem pa s posebno tehnologijo protimikrobnega ščita varuje pred n..
24,99€
Proizvajalec: Mueller Model: 79018;79019
 Opornica zagotavlja kompresijo, ki lajša bolečino in neudobje v komolcu. Notranja penasta, blazinica omogoča kompresijo čez mišice-iztegovalke. Opornica je lahka, izdelana iz zračne tkanine. Priporočena je uporaba pri dejavnostih, kjer se gibi ponavljajo. Opornica daje čvrsto in hkrati udo..
29,99€
Nastavljiva manšeta za komolec
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 75217
 Posebna tekstura HydraMesh® nudi večjo zračnost in udobje. Manšeta zagotavlja dodatno oporo in stabilnost bolečemu komolcu, nastavljivi trakovi pa se udobno prilegajo.protimikrobna zaščita preprečuje neprijeten vonj manšeta zaobjame večjo površino in tako omogoča še dodatno podpor..
29,99€
Neoprenska opornica za teniški komolec MUELLER Neoprenska opornica za teniški komolec MUELLER
Novo Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: Mueller 819-820
Opornica za teniški komolec Mueller® pomaga lajšati bolečine v teniškem komolcu z udobno kompresijo. Lahka, trpežna tkanina iz mešanice neoprena zagotavlja pomirjujočo toploto, njen nastavljiv trak pa vam omogoča prilagojeno nastavljanje.Priporočljivo za katero koli dejavnost, ki vključuje močan pri..
25,29€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)