Meni
Your Cart

Koleno

Proizvajalec: Mueller Model: 6413;6414
 Zasnovana je na podlagi pletene opore, ki obdaja pogačico in zmanjšuje pritisk nanjo. Robovi brez šivov poleg opore nudijo tudi izjemno udobje in se tako prilegajo kolenu. Posebej izdelana tkanina zagotavlja 360-stopenjsko kompresijo, obenem pa s posebno tehnologijo protimikrobnega ščita v..
31,99€
Proizvajalec: Mueller Model: 982
 Kompresija kolenskega traku nudi maksimalno oporo pogačici in se skladno z vašimi aktivnostmi prilagaja gibljivosti kolena. Zračen mrežast material na hrbtni strani kolenskega traku omogoča udobno prileganje. Protimikrobna zaščita preprečuje neprijetne vonjave.Kolenski trak CHO PAT® ob..
24,99€
Proizvajalec: Mueller Model: 985
 Kompresija v zgornjem delu traku se prilagaja pogačici, medtem ko kompresija v spodnjem delu nudi dodatno oporo. Zračen mrežast material na hrbtni strani kolenskega traku omogoča udobno prileganje. Protimikrobna zaščita preprečuje neprijetne vonjave.Dvojni kolenski trak obenem zmanjšuj..
49,99€
Proizvajalec: Mueller Model: 55251-55254
 Posebna zasnova materiala in pletiva preprečuje njen zdrs in gubanje ob nošnji. Primerna za levo in desno koleno.OPOMBA:Naravna guma lahko draži kožo. Če se pojavi izpuščaj ali bolečina ne mine, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Manšeta naj ne bo nameščena pretesn..
13,99€
Proizvajalec: Mueller Model: 59011-59014
 Linijo odlikuje zračen material, zelo mehak na dotik, ki se kolenu tesno prilega. Opornica zagotavlja izjemno oporo bolečemu ali nestabilnemu kolenu.TABELA VELIKOSTI: S 30-35 cm M 35-40 cm L 40-45 cm XL 45-50 m ..
99,99€
Hg80 kolenski stabilizator
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 54211-54214
 Hg80® stabilizator kolena odlikuje udobna tkanina, zasnovana skladno z visoko kakovostnimi materiali. Podporne jeklene vzmeti pomagajo stabilizirati otrdelo ali boleče koleno, obenem pa še zmeraj omogočajo upogibanje kolena. Stabilizator oblikovan po vzoru peščene ure in ima na obeh strane..
69,99€
Hg80 opornica za koleno
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 59111-59114
 Je izjemno udobna lahka in na dotik zelo mehka opornica. Izdelana iz visoko zmogljivega materiala Hydracinn® (brez lateksa in neoprena). Hydracinn® material je zelo kvaliteten, odporen na vlago in omogoča vzdrževanje telesne toplote med gibanjem. Vsebuje tudi antimikrobno zaščito. Opornica..
89,99€
Proizvajalec: Mueller Model: 54522;54524
 Linija Mueller Hg80® je zasnovana za rekreativne in profesionalne športnike in nudi močno zaščito kolena. Odlikuje jo zračen material, zelo mehak na dotik, ki se kolenu tesno prilega. Opornica zagotavlja izjemno oporo bolečemu ali nestabilnemu kolenu.opornica je narejena iz visokozm..
99,99€
Proizvajalec: Mueller Model: 2100
 Oprijemljiv trak iz neoprena preprečuje zdrs in drži oporo na mestu. Opornico lahko enostavno namestimo in snamemo. Izdelana je iz lahkega in udobnega materiala za nošenje. Primerna za levo in desno koleno.TABELA VELIKOSTI: Univerzalna (primerna za obseg okoli stegna ..
81,99€
Proizvajalec: Mueller Model: 54600;54601;54603;54605
 Primeren ob aktivnostih dvoranskih športov, pri odbojki, rokometu in nogometu.OPOMBA:Neopren lahko draži kožo. Če se pojavi izpuščaj ali bolečina ne mine, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Manšeta naj ne bo nameščena pretesno.TABELA VELIKOSTI (merjeno okoli..
36,98€
Kolenski trak ITB
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 57927
Kolenski trak ITB lajša bolečino na zunanji strani kolena, ki nastane kot posledica ITB sindroma – sindroma iliotibialnega trakta (tekaško koleno), ki se pojavi pri športih, kot sta tek in kolesarjenje.OPOMBA:Trak je izdelan iz neoprena, ki lahko povzroči draženje kože. Če se pojavi izpuščaj ali bol..
24,99€
Manšeta za koleno Life Care
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 57011-57014;50991-50994
 Stranske vzmeti nudijo oporo kolenu. Zaradi svojega udobja je manšeta primerna za celodnevno nošnjo. Primerna za levo in desno koleno.TABELA VELIKOSTI (Obseg okoli sredine kolena): S 30,4 – 35,5 cm M 35,5 – 40,6 cm L 40,6 – 45,7 cm ..
34,99€
Proizvajalec: Mueller Model: 54361
 Linijo odlikuje zračen material, zelo mehak na dotik, ki se kolenu tesno prilega. Opornica je oblikovana po vzoru peščene ure in ima na obeh straneh valovite trakove, ki preprečujejo zdrs opornice. Jermena sta zasnovana po vzoru simulacije lepila, tako da lahko udobno zapremo opornico pre..
79,99€
MUELLER šarnirna opornica za koleno
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 3333
Oklepajoča zasnova omogoča enostavno namestitev in snemanje opornice. Nastavljivi jermeni omogočajo posamezniku prilagojeno nastavitev kompresije. Z namestitvijo opornice lahko nadzorujemo dislokacijo pogačice ter lajšamo težave pri hondromalaciji (nadraženi pogačici).Lastnosti šarnirne opornice..
79,99€
Neoprenska kolenska manšeta z odprto pogačico Neoprenska kolenska manšeta z odprto pogačico
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 59131-59134
Neoprenska sestava nudi enakomerno in stalno kompresijo ter tako pospešuje zdravljenje in ohranja gibljivost sklepa. Njena uporaba se priporoča pri manjših zvinih, pri lajšanju napetosti otrdelih kolen ali pri artritičnem kolenu.Manšeta je narejena iz trpežnih materialov, z raztegljivimi, z n..
19,99€
Šarnirna kolenska opornica z univerzalno oporo
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 2333
Stranska šarnirja omejujeta gibe v medialno in lateralno smer, nadzorujeta tudi fleksijo in ekstenzijo kolena. Opora za pogačico stabilizira in fiksira pogačico. Primerna je kot odlična opora po odstranitvi mavčne opornice, po operacijah in med športno aktivnostjo. Neopren vrhunske kvalitete zagotav..
89,99€
Proizvajalec: Mueller Model: 5333,5333
 Zasnova opornice s patentiranim tritočkovnim šarnirjem omogoča naravno gibanje kolena, ne da bi pri tem ogrožali njegovo mobilnost. Primerna je kot odlična opora po odstranitvi mavčne opornice, po operacijah in med športno aktivnostjo.Neopren vrhunske kvalitete zagotavlja stalen, enako..
115,99€
Ščitniki za koleno (črn par)
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 4535
 Elastičen material omogoča enostaven nanos in snemanje. Prilagajajo se strukturi in gibljivosti sklepa.Polnilo ščitnika je lahko in trpežno, se ne guba in ostaja na mestu zaščite. Ščitnik uporabljamo pri odbojki, košarki, rolanju, hokeju na travi ali softbalu. Lahko pa ga uporabimo kot..
19,99€
Proizvajalec: Mueller Model: 2313
 V času športnih aktivnosti, športnih tekmovanj ali rehabilitacije stabilizator z oporo ščiti vašo pogačico in kolenske sklepe pred izpahom. Stabilizator je udoben in primeren tudi za celodnevno nošnjo.podporne jeklene vzmeti na obeh straneh dajejo čvrsto oporo in ohranjajo polno gib..
69,99€
Stabilizator za koleno
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 56427
 Križni trakovi Mueller® kolenskega stabilizatorja omogočajo močno podporo pod in nad pogačico. Enostavno nameščanje omogoča prileganje sklepu. Mehak neopren ohranja telesno toploto in tako povečuje cirkulacijo, s tem pa pospešuje celjenje in pripomore k hitrejšemu okrevanju po poškodbah. P..
51,99€
Proizvajalec: Mueller Model: 4538
 Jeklene vzmeti v sredinskem in stranskem delu nudijo še dodatno oporo. Odprtina v predelu pogačice zmanjšuje pritisk na pogačico in tako zagotavlja neizmerno udobje ob nošnji.Stabilizator je zasnovan, da se zapre na ježek in tako omogoča, da si lahko sami individualno nastavite intenzi..
39,99€
Steznik za koleno
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 4533;4536;4537
 Je izjemno udoben in ga je moč prilagajati skladno z želeno intenzivnostjo kompresije. Njegova zasnova zmanjšuje pritisk na pogačico, izboljšuje cirkulacijo, kar pripomore pri celjenju, obenem pa povečuje gibljivost sklepov ob nošnji. Mehak neopren ohranja telesno toploto, patentirani trak..
23,99€
Proizvajalec: Mueller Model: 991-997
 Kolenski trak deluje dinamično pri skrčenju in iztegnitvi kolena. Pritisk traku na tetivo pod pogačico pomaga drsenju pogačice v brazdo. Trak izboljša sled, po kateri drsi pogačica, in pomaga enakomerno porazdeliti pritisk po celotni površini, obenem pa pogačico rahlo dvigne, kar sprošča š..
19,99€
Prikazujem 1 od 23 do 23 (1 strani)