Meni
Košarica

Kompresijska oblačila

Model: 1062
StabilyX dolge hlače so idealne za tek ,treking, pohodništvo in za športnike ki imajo težave s koleni.Support Web tehnologija povezuje skupaj mišice in ligamente spodnjega dela nog in stabilizira koleno ter zmanjšuje vibracije za večjo učinkovitost. Web podpora stisne osrednji del telesa in podp..
89.99€
Model: 1054
Najbolj prodajan model kratkih hlač za tek. Dodatna podpora štiriglavi stegenski mišici. CW-X kompresijska oblačila stiskajo 15-20 mmHg in 20-25 mmHg v področjih kjer so pokrita z posebnimi trakovi (WEB podporo).Športna kompresija omogoča hitrejše kroženje krvi med in po aktivnosti in zmanjšuje ..
71.79€
Model: StabilyX Ventilator
StabilyX kompresijske hlače so idealne za tek,  treking, pohodništvo. Najnovejši model kratkih hlač z membranami na sprednjem delu za boljše hlajenje. Web podpora povezuje skupaj mišice in ligamente, stabilizira  ter zmanjšuje vibracije.CW-X kompresijska oblačila stiskajo 15-20 mmHg&nb..
78.27€
Model: 1050
Insulator StabilyX tekaške kompresijske hlače so idealne za vadbo v mrzlih vremenskih razmerah nižjih od 4 stopinje. Panele na stegenskem delu so odporne proti vetru in vlagi, zato so primerne za vadbo v slabših vremenskih razmerah. Auto-Sensor nanotehnološka tkanina ohranja  stalno  tempe..
120.99€
Model: 1056
Tekaška CW-X kompresijska kratka majica Ventilator Web moška črna je sestavljena iz zelo lahke plasti tkanine, ki omogoča udobno gibanje. Zagotavlja odlično odvajanje vlage, deluje antibakterijsko in omogoča zaščito pred UV žarki. Support Web tehnologija povezuje skupaj mišice in ligamente ter zmanj..
65.99€ 76.99€
CW-X Nogavice ventilator 3D compression 2011 - Bele unisex
Ni na zalogi
Model: CW-X Nogavice ventilator 3D
CW-X kompresijske nogavice s svojo napredno tehnologijo koristijo vsakemu športniku. Vgrajena Web podpora nudi podporo meč in loka stopala ter stabilizira vezi gležnja in s tem zmanjšuje utrujenost. Kroženje krvi v stopalu in spodnjem delu nog se tako poveča in s tem zmanjša izgrajevanje mlečne kisl..
45.00€
Model: BERG Minimum Men
BERG Maratonke" Hlače so ergonomsko oblikovane in tako zagotavljajo popolno svobodo gibanja. Na zadnjem predelu ima žep z zadrgo.Sestava: 95% poliester + 5% elastanVelikost:  S, M, L, XLOb naročanju preko spleta navedite velikost oblačila v oknu dodatni komentarji...
15.00€
Model: Ventilator Web ženska dolga majica
Tekaška majica Ventilator Web z dolgimi rokavi je sestavljena iz zelo lahke plasti tkanine, ki omogoča udobno  gibanje. Zagotavlja odlično odvajanje vlage, UV in antibakterijsko zaščito. Support Web tehnologija povezuje skupaj mišice in ligamente ter zmanjšuje vibracije za večjo učinkovitost. K..
77.99€ 87.99€
Model: Ventilator Web ženska kratka majica
Tekaška majica Ventilator Web s kratkimi rokavi je sestavljena iz zelo lahke plasti tkanine, ki omogoča udobno  gibanje. Zagotavlja odlično odvajanje vlage, UV in antibakterijsko zaščito. Support Web tehnologija povezuje skupaj mišice in ligamente ter zmanjšuje vibracije za večjo učinkovitost. ..
68.99€ 76.99€
Model: Ventilator Web ženska kratka majica Levender
Tekaška ženska majica Ventilator Web Levender s kratkimi rokavi je sestavljena iz zelo lahke plasti tkanine, ki omogoča udobno  gibanje. Zagotavlja odlično odvajanje vlage, UV in antibakterijsko zaščito. Support Web tehnologija povezuje skupaj mišice in ligamente ter zmanjšuje vibracije za večj..
76.99€
Model: 3/4 hlače StabilyX - ženske - barvni kvadrati
CW - X kompresijske 3/4 hlače StabilyX so namenjene vadbi v toplejših vremenskih razmerah. Idealne za uporabo pod smučarskimi hlačami ter za športnice, ki imajo težave s koleni. Support Web tehnologija povezuje skupaj mišice in ligamente ter stabilizira koleno in zmanjšuje vibracije za večjo učinkov..
107.99€ 135.00€
Model: dolge hlače Ventilator - ženske
CW-X Ventilator tekaške kompresijske hlače so namenjene vadbi v toplejših vremenskih razmerah. Idealne so za športnice, ki želijo podporo spodnjega dela telesa in hlajenje. Prezračevalne panele, ki se nahajajo na območjih največjega segrevanja (stegenske mišice, meča), omogočajo odvajanje toplega zr..
88.99€ 98.99€
Model: Pro kratke hlače-ženske
CW-X Pro kompresijske hlače nudijo optimalno mišično podporo za aktivnosti z linearnim gibanjem, kot je tek. Patentirana Web podpora ustvarja tudi vzmetenje za zadnje stegenske mišice in zmanjšuje obremenitve pri fazah krčenja noge. Kompresijsko delovanje skupaj z usmerjenim poveča kroženje krvi po ..
77.99€ 87.20€
Model: StabilityX Ventilator kratke hlače-ženske
CW-X Pro kompresijske hlače nudijo optimalno mišično podporo za aktivnosti z linearnim gibanjem, kot je tek. Patentirana Web podpora ustvarja tudi vzmetenje za zadnje stegenske mišice in zmanjšuje obremenitve pri fazah krčenja noge. Kompresijsko delovanje skupaj z usmerjenim poveča kroženje krvi po ..
76.99€
Model: 544
Ventilator Web tekaška majica z dolgimi rokavi je sestavljena iz zelo lahke plasti tkanine, ki omogoča udobno  gibanje. Zagotavlja odlično odvajanje vlage, deluje antibakterijsko in omogoča zaščito pred UV žarki. Support Web tehnologija povezuje skupaj mišice in ligamente ter zmanjšuje vibracij..
63.99€ 87.99€
Model: 544-1
Ventilator Web tekaška majica z dolgimi rokavi je sestavljena iz zelo lahke plasti tkanine, ki omogoča udobno  gibanje. Zagotavlja odlično odvajanje vlage, deluje antibakterijsko in omogoča zaščito pred UV žarki. Support Web tehnologija povezuje skupaj mišice in ligamente ter zmanjšuje vibracij..
82.99€ 87.99€
Model: 7650
CW-X kompresijska kratka majica Ventilator Web moška črno-modraTekaška moška majica Ventilator Web s kratkimi rokavi je sestavljena iz zelo lahke plasti tkanine, ki omogoča udobno gibanje. Zagotavlja odlično odvajanje vlage, deluje antibakterijsko in omogoča zaščito pred UV žarki. Support Web te..
76.99€
Proizvajalec: FIT x SLIM Model: AirFlow
 Lastnosti izdelka:Idealen za športnice; Se popolnoma prilega telesu; Flekisibilen, udoben in mehak; Tehnologija AirFlow, koži omogoča dihanje med vadbo; Paket vsebuje dva nedrčka (enega v beli in enega v črni barvi).Material: Elastična vlakna (90% najlon in 10% elastan..
13.99€ 17.90€
Ženske kratke tekaške pajkice BERG Ženske kratke tekaške pajkice BERG
Ni na zalogi
Model: Berg kratke ženske pajkice
Hlače so ergonomsko oblikovane in tako zagotavljajo popolno svobodo gibanja. Na zadnjem predelu ima žepa.SESTAVA: 92% poliester, 8% elastanVELIKOST: S, M, L, XL (glej tabelo spodaj) ..
28.00€
Prikazujem 1 od 19 do 19 (1 strani)