Meni
Košarica

Vlažilci in ionizatorji

Proizvajalec: Lanaform Model: Vapo Lux 5410984056972
 Vlažilnik zraka na hladno paro New Vapo Lux podjetja Lanaform pomaga pri vzpostavitvi primerne stopnje vlažnosti zraka in odpravljanju nevšečnosti zaradi suhega zraka. Prezračevalni sistem razpršuje vodo v obliki hladne pare in tako zagotavlja želeno stopnjo vlažnosti. ..
118.90€ 131.52€
Proizvajalec: Lanaform Model: 628
 Filter za Avtomatski ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka VAPO LUX...
9.05€
Proizvajalec: Medisana Model: 963
 Aromatične esence vam bodo pomagale pri sprostitvi ob boljši vlažnosti zraka. Aromaterapija za vse...
4.60€
Proizvajalec: Medisana Model: 961
 Lepo oblikovan in priročen vlažilec zraka MEDISANA ULTRABREEZE z večbarvno nočno osvetljavo, ki se spreminja. Zelo učinkovit vlažilnik zraka zahvaljujoč se izredno majhnim razpršenim delcem. Zaradi ultrazvočne tehnologije je izredno tih in porabi malo energije. Najbolj primeren za prostore..
77.32€ 79.90€
Otroški ultrazvočni vlažilec zraka MIXY Lanaform
Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: Lanaform Model: 1205
 Otroški ultrazvočni vlažilec zraka MIXY Lanaform s visokofrekvenčnim oscilatorjem, s pomočjo ultrazvoka, razgradi vodo v fine delce s premerom 1 do 5 im. Sistem z ventilatorjem razpršuje vodo v obliki hladne pare in tako daje želeno vlažnost zraka v prostoru. Ta para se odraža kot rahla me..
64.60€
Proizvajalec: Lanaform Model: Lanaform Trainy
Otroški ultrazvočni vlažilec zraka TRAINY Lanaform z aromoterapijo je novost letošnje sezone. Njegova atraktivna oblika bo polepšala vsako otroško sobo. Modra svetloba, s katero vlažilec osvetljuje prostor bo vašega malčka umirila, s pomočjo aromaterapije pa boste olajšali otrokovo dihanje in zmanjš..
72.85€
Proizvajalec: Lanaform Model: 1206
 Otroški vlažilec zraka HELLO KITTY je bil posebej premišljen in zasnovan za otroke, zato bo navdušil vse družine, ki iščejo vlažilnik zraka za sobe otrok z dihalnimi težavami, ki potrebujejo vlažen zrak za lažje dihanje ponoči in podnevi. Vlažilnik zraka Hello Kitty je zelo preprost za upo..
80.32€
Proizvajalec: Lanaform Model: 623
Ultrazvočni vlažilec in ionizator, ki omogoča tudi aromaterapijo. S pomočjo visoko frekvenčnega oscilatorja vodo razdeli v kapljice s premerom približno 1 do 5 μm,ventilacijski sistem pa le te razprši v obliki hladne in odišavljene meglice. Lep in koristen dodatek v vašem domu...
70.54€
Proizvajalec: Lanaform Model: 625
 Ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka Lanaform CHARLY je prvi med otroškimi vlažilci in ionizatorji, ki vam ponuja aroma terapijo.Ker je bil zasnovan posebej za otroke, vlažilnik zraka Charly podjetja Lanaform očara vse člane družine, ki iščejo vlažilnik zraka za sobo dojenčka. Ideal..
86.17€
Proizvajalec: Lanaform Model: 622
 Kapaciteta štirih litrov, vam bo nudila do 12 ur neprekinjenega delovanja in s tem čiščenja ter vlaženja .Lastnosti:Vlažilec in čistilec zraka Lanaform Junior; Dve funkciji v enem produktu; Junior vam bo s svojim tihim delovanjem čistil in vlažil zrak; Kapaciteta štirih li..
98.98€
Proizvajalec: Lanaform Model: Notus
Vlažilnik  zraka na toplo in hladno paro NOTUS podjetja Lanaform® je bil posebej zasnovan za vzpostavljanje primerne stopnje vlage v vašem domu, ki zagotavlja dobro počutje vse družine. Pomaga preprečevati povečanje elektrostatičnega naelektrenja v zraku in zmanjšuje dihalne težave zaradi suheg..
123.90€ 138.99€
Prikazujem 1 od 12 do 12 (1 strani)
Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke za zagotavljanje kvalitetne uporabniške izkušnje, spletne storitve in funkcionalnosti, ki so za razumevanje potrošniških navad nujno potrebne. Prosimo, da s klikom na "DA" potrdite soglasje za uporabo piškotkov. Več o Varstvu osebnih podatkov.