Meni
Your Cart

Uničevalec insektov z UV LED lučjo Insect Killer

Uničevalec insektov z UV LED lučjo Insect Killer
Uničevalec insektov z UV LED lučjo Insect Killer
Uničevalec insektov z UV LED lučjo Insect Killer
Spletna cena Novo
Uničevalec insektov z UV LED lučjo Insect Killer
Uničevalec insektov z UV LED lučjo Insect Killer
Uničevalec insektov z UV LED lučjo Insect Killer
Uničevalec insektov z UV LED lučjo Insect Killer
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
  • Šifra izdelka: 55620BK
Pogledov: 144
Ta ponudba poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
19,50€
28,90€

Uničevalec komarjev in insektov z UV lučjo Insect Killer je viseča ali namizna past z veliko površino in svetilnostjo. Zahvaljujoč stabilnemu podstavku ga lahko postavite na mizo, polico, lahko pa tudi obesite do 2-3 metre višine. Nadležne žuželke (kot so komarji) in majhne muhe privlači ultravijolična svetloba. Na poti do svetlobnega vira priletijo na elektrodo pod napetostjo in ta jih hitro, neboleče in higienično ubije.

Tehnični podatki:

  • Vir svetlobe: 16 kosov UV LED;
  • Učinkovitost: 2 W;
  • Vrsta vtiča: EURO omrežni (230 V, 50/60 Hz, 5A);
  • Vhodna napetost: 230 V;
  • Omrežna napetost: pribl. 600 V;
  • Dolžina kabla: 80 cm;
  • Velikost: 300 x 265 x 70 mm;
  • Teža: 520 g.

Namestitev: Enoto namestite na višino od 1,5 m do 3 m nad tlemi ali jo s pomočjo zatičev dvignite na tla. Ne nameščajte preblizu drugih svetlobnih virov. Za učinkovito zaščito mora biti naprava nameščena v najtemnejšem delu prostora. Pri nameščanju pazite na dovolj oddaljenost od živil in ljudi, da se jim žuželke ne približajo.

Garancija: 2 leti

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro