Meni
Košarica

Športne ure

Proizvajalec: Beurer Model: 994
Športna ura Beurer PM 15 je ustvarjena  za aktivno preživljanje prostega časa v naravi in pohodništvo. Beurer PM 15 je idealna za merjenje srčnega utripa med postanki, saj je potreben le pritisk na gumb, ura pa na podlagi sklenjenega kroga (tipalo na prstu, roka, prsni koš, roka, tipalo na hrbt..
39.00€
Proizvajalec: Beurer Model: 995
Športna ura Beurer PM 18 je ustvarjena  za aktivno preživljanje prostega časa (tek, kolesarjenje, odbojka....) v naravi in pohodništvo. Beurer PM 18 je idealna za merjenje srčnega utripa med postanki, saj je potreben le pritisk na ohišje ure. Na podlagi sklenjenega kroga (tipalo na prstu, roka,..
55.00€
Model: CuboQ
 Ta ura ima velik nabor funkcij: sporočila, klici, oddaljena sporočila, iskalnik naprav prek Bluetooth, Bluetooth obvestila, oddaljen zajem, alarm proti izgubi, ki ga je mogoče izklopiti, pedometer, kontrola kvalitete spanca, opozorilo zasedenosti, alarm, iskanje mobilnega telefona, koledar..
34.99€
GARMIN Forerunner 110 HR športna ura - ženska GARMIN Forerunner 110 HR športna ura - ženska
Trenutno NI DOBAVLJIV
Model: 1004
S športno uro GARMIN Forerunner 110 HR enostavno sledite svojemu treningu. Vgrajen ima GPS sprejemnik, tako točno ve, kako daleč in kako hitro ste tekli. Skoraj nobenih nastavitev, izjemno enostavna uporaba – samo pritisnite start in začnite s tekom. GARMIN Forerunner 110 HR ima slovenske menije, ka..
185.95€
GARMIN Forerunner 110 HR športna ura- moška
Dobavitelj iz tujine (5-10 dni)
Model: 1005
S športno uro GARMIN Forerunner 110 HR enostavno sledite svojemu treningu. Vgrajen ima GPS sprejemnik, tako točno ve, kako daleč in kako hitro ste tekli. Skoraj nobenih nastavitev, izjemno enostavna uporaba – samo pritisnite start in začnite s tekom. GARMIN Forerunner 110 HR ima slovenske menije, ka..
187.68€
Model: 1215
Multifunkcijski merilec srčnega utripa in kalorij MEDICARE HRC 11 je prvi na tržišču pri katerem ne potrebujete dodatnega pasu. Ta elgantna ura je idealena za spremljanje vašega srčnega utripa in porabe vaših kalorij med vadbo. Srčni utrip si lahko izmerite kjerkoli in kadarkoli, saj za prikaz ne po..
30.40€
Model: 1216
Multifunkcijski merilec srčnega utripa in kalorij MEDICARE HRC 12 je prvi na tržišču pri katerem ne potrebujete dodatnega pasu. Ta elgantna ura je idealena za spremljanje vašega srčnega utripa in porabe vaših kalorij med vadbo. Srčni utrip si lahko izmerite kjerkoli in kadarkoli, saj za prikaz ne po..
30.40€
Model: Medicare HRC 13
Multifunkcijski merilec srčnega utripa in kalorij MEDICARE HRC 13 je prvi na tržišču pri katerem ne potrebujete dodatnega pasu. Ta elgantna ura je idealena za spremljanje vašega srčnega utripa in porabe vaših kalorij med vadbo. Srčni utrip si lahko izmerite kjerkoli in kadarkoli, saj za prikaz ne po..
30.40€
Model: 1218
Multifunkcijski merilec srčnega utripa in kalorij MEDICARE HRC 14 je prvi na tržišču pri katerem ne potrebujete dodatnega pasu. Ta elgantna ura je idealena za spremljanje vašega srčnega utripa in porabe vaših kalorij med vadbo. Srčni utrip si lahko izmerite kjerkoli in kadarkoli, saj za prikaz ne po..
30.40€
POLAR FT2 fitnes športna ura in merilec srčnega utripa POLAR FT2 fitnes športna ura in merilec srčnega utripa
Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: Polar Model: Polar FT2
Polar FT2 fitnes športna ura in merilec srčnega utripaPolar FT2 je vsestranska športna ura za preprost začetek vadbe in izboljšanje trenutne kondicije. Uporabna je za večino vadb najraje pa jo uporabljajo začetniki, rerkreativci in fitnes uporabniki.  Na velikem zaslonu prikazuje srčni ..
59.99€
Proizvajalec: Polar Model: FT60 Purple
POLAR FT60 Purple športna ura in merilec srčnega utripa - ženskaPrilagodljiv programa vadbe, ki določi tedenski cilj, povratne informacije in navodila, da boste dosegli svoje cilje bolj uspešno in učinkovito.  Za redno pravilno vadbo, kontrolo telesne teže in kondicije. Posebnosti modela s..
159.90€
Univerzalni nosilec za krmilo kolesa POLAR
Trenutno NI DOBAVLJIV
Model: 1136
Univerzalni nosilec za krmilo kolesa je kompatibilen z vsemi monitorji srčne frekvence, ki imjajo obliko ročne ure, z izjemo AXN700...
9.65€
Model: Forerunner 15 HR
Uporabniku prijazna tekaška ura GPS z merilnikom srčnega utripa:Beleži razdaljo, tempo, srčni utrip in kalorije Sledi vaši dejavnosti, šteje korake in kalorije ter vas opomni, kdaj je čas, da se začnete gibati Združljiva s senzorjem korakov za beleženje razdalj v zaprtih prostorih Avtonom..
149.99€
POLAR FT2 fitnes športna ura in merilec srčnega utripa modra POLAR FT2 fitnes športna ura in merilec srčnega utripa modra
Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: Polar Model: Polar FT2 modra
POLAR FT2 fitnes športna ura in merilec srčnega utripa modraPolar FT2 je vsestranska športna ura za preprost začetek vadbe in izboljšanje trenutne kondicije. Na velikem zaslonu prikazuje srčni utrip, z ročnimi ciljnimi območji srčnega utripa pa vam pomaga izboljšati kondicijo. Prednost ure j..
59.99€
POLAR FT7 ženska športna ura in merilec srčnega utripa Lila-Roza POLAR FT7 ženska športna ura in merilec srčnega utripa Lila-Roza
Pri dobavitelju (5 - 7 dni)
Proizvajalec: Polar Model: Polar FT7 Lila
Športna ura in merilec Polar FT7 Lila-Roza je primerna za ženske uporabnice, ki želijo izboljšati svoje dosežke in beležiti izgubo maščob. Model odlikuje sodobna oblika, privlačne barve in zadovoljiv nabor funkcij.  Športna ura in merilec Polar FT7 ima podprto finkcijo OwnCal za merjenje in seš..
99.99€
Prikazujem 1 od 15 do 15 (1 strani)