Meni
Your Cart

Šarnirna kolenska opornica – Tritočkovna

 

Zasnova opornice s patentiranim tritočkovnim šarnirjem omogoča naravno gibanje kolena, ne da bi pri tem ogrožali njegovo mobilnost. Primerna je kot odlična opora po odstranitvi mavčne opornice, po operacijah in med športno aktivnostjo.

Neopren vrhunske kvalitete zagotavlja stalen, enakomeren pritisk, obenem pa zadržuje telesno toploto in s tem lajša bolečine, pospešuje zdravljenje in ohranja gibljivost sklepa in mišic.

Ob podpori opornice je omogočena aktivnost na vrhunskem nivoju.

  • patentirani tritočkovni šarnirji omogočajo neomejeno gibanje kolena
  • nastavljivi jermeni omogočajo individualno namestitev opornice
  • odstranljivi opornik pogačice stabilizira in ščiti pogačico
  • opornica omogoča popolno imobilizacijo, kadar je to potrebno
  • nastavljive zapore omogočajo usmeritev na 10°, 20° in 30° za omejitev gibanja, kadar se uporablja pri rehabilitacijski opori (priloženo orodje)
  • stranska šarnirja omejujeta gibe v medialno in lateralno smer, nadzorujeta tudi fleksijo in ekstenzijo kolena
  • obšiti robovi z mehkimi šivi preprečujejo draženje in odrgnine
  • odprt zadnji del proti gubanju
  • primerna za levo in desno koleno
TABELA VELIKOSTI (merjeno 18 cm nad in pod sredino kolena):
 Stegno:Meča:
M48-50 cm35-38 cm
L53-55 cm38-40 cm

 

 

 

 

LASTNOSTI:
BarvaVelikost
črnaM-L

 

 

 

SESTAVA:

 47 % neopren, 40 % aluminij, 10 % najlon, 2 % poliester, 1 % naravne gume

VZDRŽEVANJE:

Pred pranjem odstranite tečaje opornice. Izdelek perite ročno v hladni vodi z blagimi detergenti. Ne uporabljajte belila ali mehčalca. Temeljito izperite in sušite na zraku. Če opornico uporabljate v vodi, po uporabi odstranite tečaje in temeljito izperite.

NAVODILA ZA UPORABO:

Navodila so priložena izdelku.

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro