Meni
Your Cart

Rossmax X1 avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka

 Rossmax X1 avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka | vsezazdravje.si
 Rossmax X1 avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka | vsezazdravje.si
Spletna cena Prodajni hit
 Rossmax X1 avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka | vsezazdravje.si
 Rossmax X1 avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka | vsezazdravje.si
Rossmax X1 avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka
 • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
Pogledov: 3487
Ta ponudba poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
43,20€
48,00€

 

Rossmax  X1 je popolnoma avtomatski merilnik krvnega tlaka za merjenje na nadlakti. Opremljen je s senzorjem gibanja in pravilne namestitve manšete. Patentirana manšeta je univerzalna konična in ne vsebuje lateksa. Omogoča prikaz tveganja za zvišan krvni tlak, zazna neredni srčni utrip pri tem pa nam shrani zadnjo izmerjeno vrednost, ki si jo lahko kasneje ogledamo.

Zaznavanje manšete

Ta tehnologija zaznava in opozarja, če je manšeta ustrezno nameščena.

Zaznavanje gibanja

Detektor gibanja opozarja uporabnika, da med merjenjem miruje. Če detektor zazna gibanje med ali po merjenju, se na zaslonu pojavi ustrezen simbol. Detektor opozarja uporabnike, da med merjenjem mirujejo, kar bistveno poveča natančnost meritev.

Tehnologija REAL FUZZY

Tehnologija Real Fuzzy določa najprimernejši tlak v manšeti na osnovi sistoličnega krvnega tlaka in obsega roke uporabnika. Uporabnikom ni več treba pred merjenjem določiti ravni napihovanja manšete. Ta tehnologija preprečuje neudoben občutek med nepotrebnim prekomernim napihovanjem in tudi preprečuje nepravilne meritve, ki se lahko pojavijo zaradi napačnih ravni napihovanja manšete.

Uporaba merilnika je zelo enostavna saj je za njegovo delovanje potreben zgolj en pritisk na velik viden gumb. LCD zaslon je velik in berljiv.

Merilnik je izdelan v Švici zato o kvaliteti izdelave ni dvoma. Garancija na izdelek je za razliko od drugih merilnikov kar 5 let.

Lastnosti izdelka:

 • Zaznavanje namestitve manšete;
 • Detektor gibanja;
 • Prikaz tveganja za zvišan krvni tlak;
 • Zaznavanje nerednega srčnega utripa;
 • Prikaz zadnje shranjene meritve;
 • Samodejno delovanje z enim dotikom;
 • Patentirana univerzalna konična manšeta, ki ne vsebuje lateksa;
 • Držalo za manšeto;
 • Možnost delovanja z adapterjem ( adapter se dokupi);
 • Doživljenska kalibracija;
 • Velik zaslon LCD: 57 x 63 mm.

Dodatki v kompletu:

 • Baterije;
 • Univerzalna patentirana konična manšeta, ki ne vsebuje lateksa;
 • Navodila za uporabo;
 • Prenosna torbica.

Garancija: 5 let

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro