Meni
Your Cart

Rossmax

 

Rossmax, vodilno podjetje na globalnemu trgu zdravstvenih pripomočkov, je predano razvoju in zagotavljanju vrhunskih izdelkov in rešitev, izdelanih v skladu z visokokakovostnimi tehnologijami.

 

Delujemo na področjih PREVENTIVE, SPREMLJANJA, ZDRAVLJENJA. Naš nabor izdelkov in storitev vključuje medicinske izdelke na področju dobrega počutja, debelosti, hipertenzije, zdravja dihal, telesne temperature, hladilne in toplotne terapije, zdravljenja ran in motenj spanja. Izdelke prodajamo prek distributerjev v več kot 50 državah po svetu, vsi izdelki pa so klinično preverjeni, potrjujejo pa jih najnovejši certifikati kakovosti. Z edino popolnoma integrirano tovarno v industriji ponosno dokazujemo vrhunske proizvodne zmogljivosti in kontrolo postopkov. Odlikujejo nas izjemni dosežki na področju raziskav, razvoja izdelkov in visoko zmogljive proizvodnje, špedicije in logistike.

 

MEDNARODNA PRIZNANJA

 

Notranji in lokalni ocenjevalci ter tudi priznane ustanove (npr. Britansko združenje za hipertenzijo (BHS) in Evropsko združenje za hipertenzijo (ESH) potrjujejo natančnost, varnost, stabilnost, zanesljivost in izjemno učinkovitost vseh naših izdelkov. Merilniki krvnega tlaka Rossmax so prav tako popolnoma primerni za uporabo pri nosečnicah.

Rossmax antidekubitusna vzmetnica s kompresorjem AM30 Rossmax antidekubitusna vzmetnica s kompresorjem AM30
Spletna cena
Proizvajalec: Rossmax Model: Rossmax AM30
 Lastnosti:Vzmetnica z mehurčkastim jedrom; Izmenično delovanje; Prilagodljiva dolžina za različne vrste postelj; Vzdržljivi medicinski PVC; Podaljški za stabilizacijo; Visokokakovostna črpalka; Nastavitev za prilagoditev porazdelitve teže; 6-minutni cikel; Nizka rave..
116,01€ 128,90€
Rossmax HA500 brezkontaktni čelni termometer Rossmax HA500 brezkontaktni čelni termometer
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Rossmax Model: HA500 - 4715139000666
ODPREMA TAKOJ, ŠE ISTI DAN, ZA VSA NAROČILA ODDANA DO 16.00 URE !!!Brezkontaktni brezstični čelni termometer Rossmax HA500 je namenjen za merjenje telesne temperature, vendar ne nadomešča posveta z osebnim zdravnikom. Ta termometer je bil klinično testiran v bolnišničnem okolju na osnovi standardneg..
49,90€ 53,99€
Rossmax X1 avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Rossmax X1 avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Rossmax Model: Rossmax X1
 Rossmax  X1 je popolnoma avtomatski merilnik krvnega tlaka za merjenje na nadlakti. Opremljen je s senzorjem gibanja in pravilne namestitve manšete. Patentirana manšeta je univerzalna konična in ne vsebuje lateksa. Omogoča prikaz tveganja za zvišan krvni tlak, zazna neredni srčni utri..
43,20€ 48,00€
Rossmax X3 avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Rossmax X3 avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka
Spletna cena
Proizvajalec: Rossmax Model: Rossmax X3
 Avtomatski merilnik krvnega tlaka Rossmax X3 s tehnologijo, ki zaznava in opozarja ali je manšeta ustrezno nameščena. Detektor gibanja opozarja uporabnika, da med merjenjem miruje. Tehnologija Real Fuzzy pa določa najprimernejši tlak v manšeti na osnovi sistoličnega krvnega tlaka in obsega..
59,80€ 65,00€
Rossmax X5 PARR avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka
Spletna cena
Proizvajalec: Rossmax Model: Rossmax X5
 Avtomatski merilnik krvnega tlaka Rossmax X5 s funkcijo zaznavanja tveganja za pojav kapi. Nova tehnologija, ki zaznava in opozarja ali je manšeta ustrezno nameščena. Detektor gibanja opozarja uporabnika, da med merjenjem miruje. Tehnologija Real Fuzzy pa določa najprimernejši tlak v manše..
74,52€ 81,00€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)