Meni
Your Cart

Romed HOLLAND galijev termometer 288MF

 Romed HOLLAND galijev termometer 288MF | vsezazdravje.si
 Romed HOLLAND galijev termometer 288MF | vsezazdravje.si
 Romed HOLLAND galijev termometer 288MF | vsezazdravje.si
Prodajni hit
 Romed HOLLAND galijev termometer 288MF | vsezazdravje.si
 Romed HOLLAND galijev termometer 288MF | vsezazdravje.si
 Romed HOLLAND galijev termometer 288MF | vsezazdravje.si
Romed HOLLAND galijev termometer 288MF
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
  • Šifra izdelka: Therm-MF288
Pogledov: 1148
10,90€

Galij je popolnoma nestrupena in okolju neškodljiva tekočina. Stekleni termometer z galijem Romed Holland ne vsebuje živega srebra. Primerjamo ga lahko z najboljšimi tovrstnimi termometri za merjenje telesne temperature.

Splošen opis izdelka:

  • Klasični osebni termometer brez živega srebra;
  • Patent za lažje zbijanje (potrebujete približno 6 sunkov v primerjavi z nekaterimi termometri, kjer potrebujete 20 sunkov ali več);
  • Primerno za aksiliarno, oralno in analno merjenje;
  • Čas merjenja: 4 min.

Tehnični podatki:

  • Meri temperaturo od 35,5ºC do 42ºC;
  • Natančnost meritve lahko odstopa od -0,15ºC do 0,1ºC;
  • Termometer je hermetično in higiensko zaprt v stekleno škatlico, zato ga lahko vedno po uoprabi očistimo in dezinficiramo;

Termometer je izdelan in preizkušen v skladu z zahtevami direktive 93/42/EWG, 2007/47/EG.

Standard EN 12470-1:2009. Termometer za merjenje telesne temperature 1. del: termometri s tekočo kovino.


Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro