Meni
Košarica

Razstrupljanje telesa

Proizvajalec: Hydrosana Model: ROYAL FOOT SPA
ROYAL  FOOT SPA pomaga očistiti telo z ionizirano vodo, ki stimulira telo..NEGATIVNA IONIZACIJAPretok električnega toka čez raztopino (v tem primeru vodo in sol) ima za posledico pojav, ki se imenuje ionizacija. Fenomen ionizacije dokazano dobro vpliva na človeški organizem. Ste že..
389.90€ 560.00€
HYDROSANA FOOT SPA aparat za izboljšanje počutja z bio-elektrolizo HYDROSANA FOOT SPA aparat za izboljšanje počutja z bio-elektrolizo
Vroče -38 %
Proizvajalec: Hydrosana Model: Modra
 STRANKE OPOZARJAMO, DA SO NA TRŽIŠČU PONAREDKI, KI SE PRODAJAJO PO NIŽJIH CENAH IN BREZ CERTIFIKATOV, ZATO PREVIDNOST NIKOLI NI ODVEČ!!!!NEGATIVNA IONIZACIJAPretok električnega toka čez raztopino (v tem primeru vodo in sol) ima za posledico pojav, ki se imenuje ionizacija. Fenome..
245.80€ 399.00€
HYDROSANA FOOT SPA aparat za izboljšanje počutja z bio-elektrolizo (Rumena) HYDROSANA FOOT SPA aparat za izboljšanje počutja z bio-elektrolizo (Rumena)
Vroče -38 %
Proizvajalec: Hydrosana Model: Rumena
STRANKE OPOZARJAMO, DA SO NA TRŽIŠČU PONAREDKI, KI SE PRODAJAJO PO NIŽJIH CENAH IN BREZ CERTIFIKATOV, ZATO PREVIDNOST NIKOLI NI ODVEČ!!!!NEGATIVNA IONIZACIJAPretok električnega toka čez raztopino (v tem primeru vodo in sol) ima za posledico pojav, ki se imenuje ionizacija. Fenomen ionizaci..
245.80€ 399.00€
HYDROSANA FOOT SPA zamenljiva ionska elektroda
Vroče -10 %
Proizvajalec: Hydrosana Model: Elektroda
 HYDROSANA FOOT SPA Zamenljiva ionska elektroda za aparat za razstrupljanje telesa za banjice Hydrosana...
33.99€ 37.90€
Model: CH 200-4
Eden izmed načinov je tudi čiščenje preko ionsko zasnovane tehnologije.  Moderen način življenja, stres, proizvodno delo v delovnih oblačilih in čevljih, slaba prehrana, vnašajo strupe v vaše telo, ki povzročajo neravnovesje naravne energije znotraj vaših celic. Vsako neravnovesje lahko prepre..
467.99€ 790.00€
Model: BioEnergiser Detox Spa ECO
Eden izmed načinov je tudi čiščenje preko ionsko zasnovane tehnologije.  Moderen način življenja, stres, proizvodno delo v delovnih oblačilih in čevljih, slaba prehrana, vnašajo strupe v vaše telo, ki povzročajo neravnovesje naravne energije znotraj vaših celic. Vsako neravnovesje lahko prepre..
399.99€ 640.00€
Model: Kinoki_pads
Kinoki Pads so obliži namenjeni negi telesa, sproščanju ter pripomorejo k boljšemu spancu in dobremu počutju. Kinoki obliži za nego telesa (Kinoki Foot Pads) so edinstveni obliži, ki delujejo takrat ko spite, tako da so popolnoma nemoteči, pripomogli pa bodo tudi k sproščujočemu spancu.Zjutraj se bo..
12.70€
Model: Bioenergiser elektroda
 Nadomestna elektroda (tuljava, pretvornik, elektroda) za Bio Energiser. Prosimo, ne uporabljajte - običajne namizne soli - himalajske soli - morske soli, saj elektrode zelo trpijo in hitro izgubijo moč pretvarjanja. Ponujamo vam našo aktivacijsko sol, ki jo lahko naročite na spodnji poveza..
54.90€
Model: Ion Royal Spa
 Zamenljiva ionska elektroda za s 6,3 mm vtičem, primerna tudi za druge naprave. Detox Ion Cleanser, Aqua Detox in Royal Spa.Daljša življenjska doba: visoko zmogljiv tuljava z 2,8 mm žico tuljave in 231 g skupne teže, odvisno od trajanja uporabe, amperaže in vsebnosti vode, približno od..
39.80€
Prikazujem 1 od 11 do 11 (1 strani)