Meni
Your Cart

RASTER očala za razbremenitev oči

 RASTER očala za razbremenitev oči | vsezazdravje.si
 RASTER očala za razbremenitev oči | vsezazdravje.si
Spletna cena Prodajni hit
 RASTER očala za razbremenitev oči | vsezazdravje.si
 RASTER očala za razbremenitev oči | vsezazdravje.si
RASTER očala za razbremenitev oči
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
Pogledov: 7126
Ta ponudba poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
9,99€
18,90€

Očala Raster ali Rasterska očala so univerzalna očala namenjemu vsem, ki imajo težave z utrujenimi očmi in želijo svoje oči razbremeniti od vsakdnjih obremenitev. Ob redni uporabi ter vadbi z očmi boste vašim očem omogočili nekoliko boljšo sliko vida. Raster očala lahko uporabljajo vsi, ki imajo očesno dioptrijo do +/- 3.5. Osebe z dioptrijo plus vadijo tako, da berejo, osebe z dioptrijo minus pa tako, da gledajo v daljavo ali televizijo.

Kot smo že povedali je skrivnost Rastrskih očal na stotine majhnih luknjic katere prislijo očesno mišico, da pogleduje iz ene luknjice v drugo, tako razgibavate oko in ob enem lahko izboljšate vidno sliko. Priporečeno je nošenje vsaj 2 x tedensko po 15 minut.

Kot vemo je vid povezan z vsakadnjim življenjem in lahko povzroči nelagodnost slabo počutje, ne jasnem vidu ter pri megelenem vidu.

Posebej opozarjamo, da z rasterskimi očali nikakor ne smete za volan saj niso namenjene vožnji in vas le te lahko privedejo do kakšne nesereče.

Rasterska oziroma Raster očala so namenjena ob gledanju telvizije, ob delu za monitorjem, branju čtiva, ter počivanju z odprtimi očmi in seveda je h krati zelo priporočljiva telovadba z očmi.

Lastnosti:

  • Dimenzije: 14,2 cm x 14 cm;
  • Barva: črna;
  • Material: Plastika;
  • Anatomske oblike – zelo udobno-prijetna za nošenje;

OPOZORILO! Raster očala niso primerna za uporabo med vožnjo, saj zmanjšujejo vidno polje. Uporaba na lastno odgovornost.

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro