Meni
Your Cart

PiC vlažilnik zraka HotStone

 PiC vlažilnik zraka HotStone | vsezazdravje.si
PiC vlažilnik zraka HotStone
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
Pogledov: 670
64,89€

PIC vlažilnik zraka vroče pare v novi seriji Stone, z elegantno, kompaktno in diskretno zasnovo, napolni vaš dom s stalnim tokom čiste, zdrave pare brez bakterij. Tako se vlažnost zlahka ohranja nad 50 odstotkov, kar je idealna raven za boj proti škodljivim vplivom suhega zraka. Zmanjšuje tudi suspendirane delce prahu in ščiti sluznico pred virusi in bakterijami.

Enota je zelo enostavna za uporabo, zahvaljujoč neprekinjenemu sistemu polnjenja od zgoraj navzdol, in izjemno varna, saj se samodejno izklopi, ko voda izpari. Ne pozabite, da je s svojo kompaktno obliko tudi enostavno čiščenje. Tako harmoničen dodatek vašemu domu, da se boste vprašali, kako vam je šlo brez njega.

Njegov 1,8-litrski rezervoar vode traja 6 do 7 ur, preden se vlažilec samodejno izklopi. Prav tako je enostavno seliti se iz ene sobe v drugo, saj tehta nekaj več kot 1 kg. Vlažilec Hot Stone je opremljen z elegantnim pladnjem za olje in esencije, ki vaš dom napolni z dišavami.

Tehnični podatki:

  • Stopnja razprševanja: 250ml/h;
  • Čas delovanja polnega rezervoarja: 6-7h;
  • Učinkovito delovanje v prostorih do 30m2;
  • Dimenzije: 31,5x24x15,2cm;
  • Poraba energije 32 W;
  • Posoda za vodo: 1,8l;
  • Teža: 1,2kg,

Garancija: 24 mesecev

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro