Meni
KOŠARICA

Pic prenosni inhalator AirEasy On

 Pic prenosni inhalator AirEasy On | vsezazdravje.si
 Pic prenosni inhalator AirEasy On | vsezazdravje.si
 Pic prenosni inhalator AirEasy On | vsezazdravje.si
 Pic prenosni inhalator AirEasy On | vsezazdravje.si
 Pic prenosni inhalator AirEasy On | vsezazdravje.si
 Pic prenosni inhalator AirEasy On | vsezazdravje.si
 Pic prenosni inhalator AirEasy On | vsezazdravje.si
 Pic prenosni inhalator AirEasy On | vsezazdravje.si
 Pic prenosni inhalator AirEasy On | vsezazdravje.si
 Pic prenosni inhalator AirEasy On | vsezazdravje.si
 Pic prenosni inhalator AirEasy On | vsezazdravje.si
 Pic prenosni inhalator AirEasy On | vsezazdravje.si
Pic prenosni inhalator AirEasy On
 • Dobavljivost: Na zalogi 1-3 dni
 • Šifra izdelka: AIREasy On
Pogledov: 1654
88,99€

Medicinski pripomoček

Pic prenosni inhalator AirEasy On je primeren za vso družino – za dojenčke, otroke in odrasle. Prenosen: izjemno lahek in zelo majhen. Kratek čas terapije: 14 minut. Vključeno: maska ​​za otroke, maska za odrasle, ustni nastavek, polnilni kabel USB lightning tip-C. Napaja se lahko preko katerekoli USB naprave.

AIREasy On je razpršilec, ki uporablja vrhunsko tehnologijo MESH. Razpršilec združuje najboljše lastnosti kompresorske tehnologije (hitro in učinkovito razprši vsako vrsto zdravila) in ultrazvočne tehnologije (popolnoma tiho delovanje in prenosljivost tudi med uporabo), zaradi česar je idealen za vse vrste uporabe pri odraslih in otrocih, bodisi za domačo nego ali v nujnih primerih, med potovanji ali na prostem (v skladu s pogoji delovanja).

Poleg tega oprema nudi vse prednosti, ki jih omogočajo edinstvene specifikacije izdelave in delovanja, vključene v fazi načrtovanja. Zaradi svoje zasnove in posebne oblike komora za razprševanje zdravil zagotavlja največjo terapevtsko učinkovitost, saj zmanjša količino zdravila, ki je ni mogoče razpršiti, na manj kot 0,1 ml (najnižja raven, trenutno prijavljena na trgu). Tehnologija MESH je optimizirana tako, da omogoča posebno visoko stopnjo razprševanja, z dihalno frakcijo PORR - % delcev manjših od 5 mikrona metra: do 93 % in MMAD 1,51 μm.

Terapija se lahko izvaja prostoročno, torej povsem brez uporabe rok. Izdelek je izjemno lahek. Kapaciteta posodice za zdravila je 8 ml. Po končani terapiji je ostanek zdravila oziroma fiziološke raztopine v posodoci minimalen (<0,1 ml). Je zelo varen za uporabo - ni nam treba skrbeti, da bi zdravilo izteklo iz posodice. Posodica je primerna za do kar 200 terapij (pri redni uporabi cca 1 leto) - po tem času jo je potrebno zamenjati (naprodaj ločeno). Inhalacija se lahko izvaja praktično v kateremkoli položaju.

Tehnologija MESH omogoča učinkovito in zelo tiho delovanje, kompaktno in lahko inovativno obliko inhalatorja ter primernost za uporabo z vsemi zdravili. Omogoča tudi delovanje v povezavi s pametnim mobilnim telefonom ali prenosno baterijo.

Lastnosti inhalatorja:

 • Druge posebnosti:    10 posodic za fiziološko raztopino ali zdravilo;
 • Glasnost:    35 dB;
 • Klinično testiran:    DA;
 • MMAD – povprečna velikost razpršenih delcev:    1,51 μm;
 • Možnost uporabe s fiziološko raztopino in/ali zdravilom:    DA;
 • Največji pretok (l/min):    0,2 ml/min;
 • PORR - % delcev manjših od 5 mikrona metra:    93 %;
 • Posodica za fiziološko raztopino/zdravilo, velikost posodice:    1 posodica; kapaciteta 8 ml;
 • Predviden čas inhaliranja (5ml fiziološke raztopine):    14 minut;
 • Primeren za odrasle in otroke:    DA;
 • Ustni nastavek:    DA.

Tehnični podatki:

 • Razred izolacije:   Razred II (če se uporablja z zunanjim napajalnikom);
 • Teža:   Približno 18 g (brez pribora);
 • Mere:   46 (Š) x 60 (V) x 35 (D) mm;
 • Delovanje:   Neprekinjeno;
 • Najvišja raven zvoka:   ≤ 35 dB (A);
 • Največja prostornina zdravila:   8 ml.

5 let garancije.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Čiščenje: Posodico za zdravila, ustnik in masko lahko za približno 1 uro potopite v raztopino vode in belega kisa v razmerju 1:1, da očistite in/ali odstranite ostanke ter usedline. Glavne enote ne čistite z vodo! Preprečite stik z mokrimi površinami in je ne izpostavljajte možnemu pršenju z vodo. Naprave, njenih delov ali pribora ne čistite v pomivalnem stroju. Za čiščenje naprave in pribora ne uporabljajte detergentov, kemičnih snovi ali odstranjevalcev vodnega kanna.

Opozorila: Izdelka ne uporabljajte za razprševanje medicinskih raztopin/sredstev, ki vsebujejo hialuronsko kislino, ker lahko poškodujete komponento MESH. Shranjujte izven dosega otrok. Izdelka ne odvrzite v ogenj ali postavljajte v bližino plamenov ali virov toplote. Mrežice nikoli ne čistite z bombažnimi blazinicami, ščetkami ali podobnimi predmeti. Nikoli se ne dotikajte mrežice! Ne vstavljajte in pršite snovi, ki niso zdravila in medicinski izdelki, namenjeni za aerosolno razprševanje. Ko končate z uporabo, ne pozabite izklopiti izdelka. Naprava se ne izklopi samodejno, ko se zdravilo porabi. Samodejno se izklopi šele po 20 minutah neprekinjenega delovanja. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* MMAD = povprečna velikost razpršenih aerosolov;

** PORR = delež delcev, ki doseže spodnje dihalne poti, vse do pljučnih mešičkov
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe DPD (za Hrvaško), vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 4,90€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,55€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu in s plačilnima sistemoma PayPal in STRIPE, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja na Hrvaško, preko DPD stroška odkupnine NI!

Za vsa naročila nad 100€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro