Meni
Your Cart

Omron žepni inhalator MicroAIR U100

Novi OMRON MicroAIR U100 nudi dejanske rešitve za mnoge paciente in učinkovito zdravljenje kjerkoli in kadarkoli ga potrebujete

Respiratorna obolenja in druga zdravstvena stanja dihalnih poti terjajo pogosto zdravljenje za hitro okrevanje. Običajni inhalatorji so zelo učinkoviti, vendar so tudi veliki in glasni. Niso torej primerni za dneve, ko ste načrtovali izlet ali sprehod v naravi! OMRON dela v smeri omogočanja, ljudem, da živijo življenje, kot si ga želijo in minimizirati vpliv morebitnih zdravstvenih obolenj. Na podlagi tega je OMRON razvil MicroAIR U100 prenosni inhalator. Sedaj se lahko zdravite kjerkoli in kadarkoli potrebujete.

TEHNLOGIJA MREŽICE

Mrežica je majhna kovinska ploščica s 6000 mikroskopskimi luknjicami.Tekoče zdravilo gre skozi mrežico z zelo visoko hitrostjo, kar privede do vidne meglice majhnih aerosolnih kapljic, ki jih je povsem enostavno inhalirati.

Bolj učinkovit

OMRON MicroAIR U100 je bolj učinkovit kot običajni inhalatorji zaradi večje količine aerosola. Učinkovito pomaga pri zdravljenju mnjogih dihalnih obolenj, od navadnega kašlja do astme.

Neslišen

Tehnologija mrežice omogoča praktično neslišno inhalacijo, v nasprotju z običajnimi kompersorskimi inhalatorji. U100 lahko uporabljate diskretno, ne da bi pri tem motili druge.

360° Delovanje

Unikatno   oblikovanje   MicroAIR U100 omogoča uporabo v kateremkoli položaju. Tudi med ležanjem v postelji, kar je še posebej ugodno za majhne otroke.

Lastnosti:

 • Prenosljiv, žepne velikosti in deluje na baterije (2xAA);
 • Tiho in diskretno delovanje s pritiskom zgolj na en gumb;
 • Učinkovit transport zdravila v pljuča360° delovanje;
 • Inhalirate lahko v kateremkoli položaju;
 • MicroAIR U100 uporablja unikatno tehnologijo mrežice, zaradi česar je bolj učinkovit1in bolj udoben za uporabo kot običajni inhalatorji.

Tehnični podatki:

 • MMAD: 4,5 µm;
 • Stopnja razprševanja: > 0,25 ml/min;
 • Iztok aerosola: 0,5 mL (2 mL 1 % NaF);
 • Stopnja iztoka aerosola: (0,1 mL/min 1 % NaF);
 • Glasnost: pribl. 20 dB;
 • Napajanje: iz 2 AA baterij (priloženi);
 • Življenjska doba baterije: pribl. 4 ure.

Garancija: 3 leta

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro