Meni
Your Cart

Omron Jog Style pedometer

 Omron Jog Style pedometer | vsezazdravje.si
 Omron Jog Style pedometer | vsezazdravje.si
 Omron Jog Style pedometer | vsezazdravje.si
Prodajni hit
 Omron Jog Style pedometer | vsezazdravje.si
 Omron Jog Style pedometer | vsezazdravje.si
 Omron Jog Style pedometer | vsezazdravje.si
Omron Jog Style pedometer
 • ZALOGA: Ni na zalogi
Pogledov: 8597
52,00€

Razpoložljive možnosti


Novi Omron Jog Style je najnovejša Omronova inovacija. Omron Jog Style pedometer je nov revolucionarni pedometer s 3 dimenzionlanim senzorjem pospeševanja in drugimi funkcijami, ki so potrebne za izračun vaše telesne zmogljivosti in porabe kalorij. Razvit je bil z namenom združiti vse elemente tradicionalnih pedometrov z dodano možnostjo merjenja med dejavnostjo teka in jogginga.To je popoln partner, če ste komaj začeli teči in bi rad vedeli, kakšen je vaš napredek ali pa ste že izkušen tekač in ne potrebujete merilnika srčnega utripa.

Omron Jog Style lahko vzamete s seboj, kamorkoli greste. Deluje kot števec korakov s sledenjem vaših korakov in porabljene energije. S pritiskom na gumb za zagon prične snemati ​​podatke o teku, čas teka; pretečana razdalja; povprečna hitrost; količino porabljenih kalorij Kcal in dnevno porabo telesne maščobe. Vgrajen ima spomin za zadnjih sedem dni aktivnosti.Omron Jog Style je zelo enostaven za uporabo Le vtipkajte vaše osebne podatke, težo, višino in dolžino koraka in ostalo bo za vas neredil Jog Style. Števec korakov Omron Jog Style je primeren za vsakodnevno uporabo.

Števec korakov Omron Jog Style se lahko uporablja:

Ob vsakodnevni uporabi;

 • Prikaže število dnevnih korakov;
 • Količino pokurjenih kalorij na dan;
 • Količino porabljene maščobe na dan;
 • Prehojeno razdaljo;

V načinu "Jog Mode";

 • Čas teka;
 • Pretečeno razdaljo;
 • Količino porabljenih kalorij med tekom;
 • Količino porabljene maščobe med tekom;
   

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro