Meni
KOŠARICA

Omron

 Predstavljamo vam veliko izbiro merilnikov krvnega tlaka Omron, kot tudi dodatno opremo (manšete, adapter idr.)

Kabel za Omronove Tens-e
Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: 653
Kabel za Omronove Tens-e   Kabel za naprave Omron Tens elektrodne blazinice...
12,90€
Omron elektrodne blazinice za TENS-model HV-F115 in E3
Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: 536
Primerne za modela HV-F115/ E3. TE BLAZINICE NISO VEČ DOBAVLJIVE!!!Od sedaj naprej bodo v ponudbi univerzalne blazinice, ki so kompatibilne z vsemi Omron TENS elektrostimulatorji in jih lahko naročite tukaj:https://www.vsezazdravje.si/zdravje-in-pocutje/omron-elektrodne-blazinice-za-tens-mod..
12,98€
Omron Jog Style pedometer Omron Jog Style pedometer
Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: 1697
Novi Omron Jog Style je najnovejša Omronova inovacija. Omron Jog Style pedometer je nov revolucionarni pedometer s 3 dimenzionlanim senzorjem pospeševanja in drugimi funkcijami, ki so potrebne za izračun vaše telesne zmogljivosti in porabe kalorij. Razvit je bil z namenom združiti vse elemente tradi..
52,00€
Omron kompresorski inhalator Comp AIR (NE-C28-E) Omron kompresorski inhalator Comp AIR (NE-C28-E)
Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: Omron Comp AIR (NE-C28-E)
 Inovativna tehnologija (V.T.V.). Vsebuje prostor za shranjevanje opreme za inhaliranje. Je majhen, enostaven za prenašanje in uporabo. Domača in klinična uporaba.Lastnosti:Visoko kakovosten kompresorski inhalator; V.T.V razpršilna tehnologija za inhalacijo (manjša izguba zdrav..
99,95€
Proizvajalec: Omron Model: 530
Omron kompresorski inhalator Comp AIR Elite (NE-C30-E)Inovativna tehnologija (V.T.V.). Vsebuje prostor za shranjevanje opreme za inhaliranje. Je majhen, enostaven za prenašanje in uporabo. Domača in klinična uporaba. Primeren za v avto, idealen za počitnice. Možnost priključitve na adapter ali z..
130,61€
Omron kompresorski inhalator Comp AIR Pro (NE-C29-E)
Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: 531
 Inovativna tehnologija (V.T.V.). Vsebuje prostor za shranjevanje opreme za inhaliranje. Enostaven za prenašanje in uporabo. Domača in klinična uporaba.Lastnosti:Visoko kakovosten kompresorski inhalator za bolnišnično ali domačo uporabo; Velikost delcev 3,0 (mikro m); Stopnja..
96,03€
Omron merilnik telesne sestave BF 306
Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: 537
Merilnik telesne maščobe, ki hitro in enostavno prikaže % maščobe in indeks telesne mase.Lastnosti:Enostaven za uporabo, lahek in prenosen; Merilnik telesne maščobe; Meri % telesne maščobe in indeks telesne mase (ITM); Grafični prikaz ravni indeksa telesne mase; Grafični prikaz % ..
73,50€
Omron merilnik telesne sestave BF 508
Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: 573
Z Omron merilnikom  telesne sestave BF 508 (HBF-508-E) nadzorujemo telesno maščobo in nam je v veliko podporo pri zdravem hujšanju in pri programih za krepitev srca in ožilja. Kupce obveščamo, da je edina razlika med modeloma BF 511 In BF 508, da 508 ne podpira merjenje telesne sestave za otrok..
118,00€
Omron merilnik telesne sestave BF511
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: Omron BF511
Starostna primernost od 6 let naprej. Deluje po metodi bioelektričnega upora za ugotavljanje deleža telesne maščobe.Hitro in enostavno izračuna:Odstotek telesne maščobe; Trebušno (visceralno) maščobo; Spomin začetne nastavitve za 4 uporabnike; Spomin zadnje meritve; Porabo metabo..
124,90€ 139,00€
Omron merilnik telesne sestave BF511 turkiz Omron merilnik telesne sestave BF511 turkiz
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: BF511 - 4015672104068
Starostna primernost od 6 let. Z metodo bioelektričnegaupora ugotavljajo delež telesne maščobe.Klinično testirani tudi pri otrocih.Hitro in enostavno izračunajo:Odstotek telesne maščobe; Trebušno (visceralno) maščobo; Porabo metabolizma v mirovanju (idealno za dober načrt telesne ..
124,90€ 139,00€
Omron naprava za merjenje telesne sestave s tehtnico BF-400
Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: 538
Lastnosti:Elektronska tehtnica za merjenje teže in telesne maščobe; Z metodo bioelektričnega upora ugotavlja delež telesne maščobe; Medicinska naprava;Hitro in enostavno izračuna:- Izmeri telesno težo. - BMI indeks. - Odstotek telesne maščobe. - Podpora pri programih za krepi..
71,07€
OMRON sonična zobna ščetka model 201-potovalna
Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: 631
Zelo priročna sonična zobna ščetka narejena posebaj za ljudi, ki veliko potujejo...
36,60€
Omron števec korakov Walking Style X (HJ-304-E)
Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: 541
Učinkovit ter revolucionarni 3 dimenzionalni senzor pospeševanja z MET indikatorjem (stopnja fizične aktivnosti)!!  Določi ciljno fizično aktivnost za obdobje, s čemer bo Omron Walking Style X postal vaš osebni motivator gibanja.Lastnosti:MET indikator (stopnja fizične aktivnosti); ..
41,90€
Proizvajalec: Omron Model: 532
Omron ultrazvočni inhalator NE U17-E   Zelo tih in zmogljiv ultrazvočni inhalator. Namenjen za klinično uporabo.Lastnosti:   - Za klinično uporabo. - Ultrazvočni inhalator velike kapacitete za vlaženje ali terapijo z zdravili. - Zelo tih. - Tiho delovanje (na 1m 5 db) - Ekran p..
1.133,80€
Omron žepni inhalator NE-U22
Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: 533
Omron žepni inhalator NE-U22Edinstven žepni inhalator z "mesh" tehnlogijo. Preprost in neslišen.Brez težav ga spravite v vsako ročno torbico. Preprosto upravljanje z enim gumbom, zagotavlja takojšen začetek inhalacije in s tem zdravljenja.Lastnosti:- Povprečna velikost delcev 5,0 (mi..
185,65€
Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Omron M2 (HEM-7121-E) Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Omron M2 (HEM-7121-E)
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: (HEM-7121-E)-4015672108400
Priročnik z navodili v .pdf formatu si lahko preberete: TUKAJOmron M2 intellisense nadlaktni merilnik krvnega tlaka je cenovno ugoden nadlahtni merilnik, s spominsko funkcijo za 30 meritev. Zazna nepravilni srčni utrip, grafični prikaz krvnega tlaka, indikator za pravilno namestitev manšete.Tehnični..
59,80€ 65,00€
Omron Comp AIR C801 KD kompresorski inhalator z V.T.V. tehnologijo Omron Comp AIR C801 KD kompresorski inhalator z V.T.V. tehnologijo
Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: Comp AIR C801 KD
 Inhalator z uspešno kompresorsko tehnologijo združeno z najsodobnejšim V.T.V. (Virtualna Tehnologija Ventilov) sistemom razprševanja. Ta omogoča, da zdravilo v obliki aerosola učinkovito in zanesljivo dospe v tudi v spodnje dihalne poti. Inhalator je zelo lahek, tih in izredno enostaven za..
79,90€
Omron elektrodne blazinice za TENS-model HV-F115, E3 in E4
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: Omron HV-F115, E3 in E4
 Elektodne blazinice za večkratno uporabo z daljšo življensko dobo za modele Omron HV-F115, E3 in E4...
26,60€ 28,00€
OMRON elektrostimulator TENS E3 OMRON elektrostimulator TENS E3
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: TENS E3
OMRON elektrostimulator TENS E3 je medicinski pripomoček za lajšanje bolečin brez uporabe zdravil. Ima tri masažne funkcije (tapkanje, gnetenje, drgnjenje), 15 stopenj jakosti in 9 prednastavljenih masažnih programov. Naprava je majhna in jo lahko pospravite kar v torbico, tako da je uporabna tudi n..
82,71€ 89,90€
Proizvajalec: Omron Model: Comp AIR C801
 Inhalator z uspešno kompresorsko tehnologijo združeno z najsodobnejšim V.T.V. (Virtualna Tehnologija Ventilov) sistemom razprševanja. Ta omogoča, da zdravilo v obliki aerosola učinkovito in zanesljivo dospe v tudi v spodnje dihalne poti. Inhalator je zelo lahek, tih in izredno enostaven za..
79,90€
Omron kompresorski otroški inhalator NAMI CAT Omron kompresorski otroški inhalator NAMI CAT
Spletna cena Novo
Proizvajalec: Omron Model: NE-C303K-KDE
Inhalator OMRON Nami cat – Ljubek navzven, močan znotrajNov, otrokom prijazen inhalator za učinkovito zdravljenje dihalnih obolenj, ki jih imajo otroci skozi vse leto. Oblika muce je kot nalašč za lažje seznanjanje otroka z inhalatorjem in njegovo uporabo. Poleg tega je inhalator tudi izjemno učinko..
59,71€ 64,90€
Omron števec korakov Walking Style IV
Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: Walking Style IV
 Omron Walking Style IV je zelo natančen števec korakov opremljen s 3D senzorjem gibanja. Števec korakov meri število korakov s funkcijo " Action mode", beleži število dnevno izmerjenih korakov, število korakov v funkciji hitre hoje "Brisk steps", prehojeno razdaljo in porabo maščob in..
37,90€
Omron žepni inhalator MicroAIR U100 Omron žepni inhalator MicroAIR U100
Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: Omron MicroAIR U100
Novi OMRON MicroAIR U100 nudi dejanske rešitve za mnoge paciente in učinkovito zdravljenje kjerkoli in kadarkoli ga potrebujeteRespiratorna obolenja in druga zdravstvena stanja dihalnih poti terjajo pogosto zdravljenje za hitro okrevanje. Običajni inhalatorji so zelo učinkoviti, vendar so tudi velik..
149,00€
Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Omron M3 NOV MODEL 2020 Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Omron M3 NOV MODEL 2020
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: Omron M3
Priročnik z navodili v .pdf formatu si lahko preberete: TUKAJAvtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Omron M3 za merjenje krvnega tlaka in srčnega utripa. Zaznava in opozori na nepravilen srčni utrip z možnostjo aritmije.   Omron je vodilno podjetje na področju merilnikov krvnega tlaka na..
78,20€ 85,00€
Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Omron M300
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: 765
Omron M300 Intellisense nadlaktni merilnik krvnega tlaka je izpoplnjena verzija merilnika Omron M2 z manšeto velikosti 22-42cm izdelan ekskluzivno za nemško govoreče področje. Cenovno ugoden nadlaktni merilnik, s spominsko funkcijo za 30 meritev. Zazna nepravilni srčni utrip, grafični prikaz krvnega..
63,90€ 79,90€
Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Omron M4 Intelli IT Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Omron M4 Intelli IT
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Omron Model: Omron HEM-7155T-EBK
Priročnik z navodili v .pdf formatu si lahko preberete: TUKAJNOVO! NOVO! NOVO! Nov merilnik krvnega tlaka iz družine Omron. Povsem avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Omron M4 Intelli IT je narejen po novi tehnologiji za hitro in enostavno merjenje krvnega tlaka. Merilnik Omron M4 ima funkci..
93,90€ 105,00€
Prikazujem 1 od 28 do 48 (2 strani)