Meni
Košarica

Odeje z rokavi

Odeja z rokavi One Big SNUG SNUG 170x130cm Odeja z rokavi One Big SNUG SNUG 170x130cm
Vroče -45 %
Proizvajalec: Snug snug Model: F1510302
Ogrejte se in ob tem ne zvišajte računa uporabe energentov za kurjavo? Ste premraženi medtem, ko je ostalim udobno toplo? Ko se pokrijete z običajno odejo imate roke ujete pod odejo. Od sedaj naprej nič več, saj vam bo udobno toplo, roke pa boste lako nemoteno premikali Predstavljamo vam predvsem to..
13.90€ 25.30€
Odeja z rokavi otroška CuddleUppets Odeja z rokavi otroška CuddleUppets
-32 % Razprodano
Proizvajalec: Snug snug Model: F1510228
Cuddlepuppets so odeje in lutke v enem! Zdaj se lahko vaši otroci udobno crkljajo s svojo najljubšo igračo in se ogrejejo, ko jim je hladno. Naj se vaši otroci zabavajo z odejo CuddleUppets!Čez dan se lahko z njo igrajo, ponoči pa spijo na toplem! Odeja za Otroke za crkljanje CuddleUppets je na ..
16.90€ 24.90€
Snug Snug Big Tribu odeja z rokavi z motivom leoparda
Novo -25 %
Proizvajalec: Snug snug Model: Snug Snug Big Tribu Leopard
 Ogrejte se in ob tem ne zvišajte računa uporabe energentov za kurjavo?Ste premraženi medtem, ko je ostalim udobno toplo? Ko se pokrijete z običajno odejo imate roke ujete pod odejo. Od sedaj naprej nič več, saj vam bo udobno toplo, roke pa boste lako nemoteno premikali. Predstavljamo v..
14.90€ 19.90€
Snug Snug Big Tribu odeja z rokavi z motivom zebre Snug Snug Big Tribu odeja z rokavi z motivom zebre
Novo -25 %
Proizvajalec: Snug snug Model: Snug Snug Big Tribu Zebra
 Ogrejte se in ob tem ne zvišajte računa uporabe energentov za kurjavo?Ste premraženi medtem, ko je ostalim udobno toplo? Ko se pokrijete z običajno odejo imate roke ujete pod odejo. Od sedaj naprej nič več, saj vam bo udobno toplo, roke pa boste lako nemoteno premikali. Predstavljamo v..
14.90€ 19.90€
Snug snug Big Twin dvojna mehka odeja z rokavi Snug snug Big Twin dvojna mehka odeja z rokavi
Ni na zalogi
Proizvajalec: Snug snug Model: Snug Big Twin
Snug Big Twin dvojna mehka odeja z rokavi je idealna za tiste trenutke, ko je zunaj hladno in si samo želite ostati doma in brati, uporabljati računalnik ali preprosto samo počivati na kavču. Pred tem je bilo neprijetno, ko ste bili zleknjeni na kavču in niste želeli storiti ničesar, pa ste morali d..
36.90€
Snug Snug ekstra mehka odeja z rokavi halja za odrasle z izvirnimi modeli Snug Snug ekstra mehka odeja z rokavi halja za odrasle z izvirnimi modeli
Vroče -27 %
Proizvajalec: Snug snug Model: F1510288
Ogrejte se in ob tem ne zvišajte računa uporabe energentov za kurjavo? Ste premraženi medtem, ko je ostalim udobno toplo? Ko se pokrijete z običajno odejo imate roke ujete pod odejo. Od sedaj naprej nič več, saj vam bo udobno toplo, roke pa boste lako nemoteno premikali. Predstavljamo vam predvsem t..
23.90€ 32.90€
Snug Snug Kangoo ekstra mehka odeja z rokavi halja za odrasle Snug Snug Kangoo ekstra mehka odeja z rokavi halja za odrasle
Vroče -41 % Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: Snug snug Model: Snug snug Kangoo
Ogrejte se in ob tem ne zvišajte računa uporabe energentov za kurjavo?Ste premraženi medtem, ko je ostalim udobno toplo? Ko se pokrijete z običajno odejo imate roke ujete pod odejo. Od sedaj naprej nič več, saj vam bo udobno toplo, roke pa boste lako nemoteno premikali. Predstavljamo vam predvse..
14.90€ 25.30€
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)
Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke za zagotavljanje kvalitetne uporabniške izkušnje, spletne storitve in funkcionalnosti, ki so za razumevanje potrošniških navad nujno potrebne. Prosimo, da s klikom na "DA" potrdite soglasje za uporabo piškotkov. Več o Varstvu osebnih podatkov.