Meni
Your Cart

Modrčki nedrčki

CROCHET BRA komplet nedrčkov s čipko (3 kom) CROCHET BRA komplet nedrčkov s čipko (3 kom)
Prodajni hit
Model: Crochet Bra
 Pozabite na sponke, žice in druga zapenjala ter uživajte v maksimalnem udobju, ki ga ponujajo Crochet Bra čipkasti nedrčki, podprti s spendex tehnologijoi! V kompletu prejmete tri nedrčke v črni, beli in bež barvi.Croche Bra čipkast nedrček uporablja poseben dizajn, ki se popolnoma pri..
26.80€
Pas za Oblikovanje in Povečanje Dekolteja Chic Shaper Push Up Pas za Oblikovanje in Povečanje Dekolteja Chic Shaper Push Up
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: FIT x SLIM Model: Pas za Oblikovanje in Povečanje Dekolteja Chic Shaper Push Up
 Dosežite impresiven učinek s FIT X SLIM Chic Shaper Push Upom! Pas za oblikovanje in povečanje dekolteja Chic Shaper Push Up ima dvojno funkcijo: služi kot push up za prsi in istočasno popravlja vašo držo, tako da je vaš hrbet v pravilnem položaju, vaše prsi pa delujejo večje. Po zaslugi t..
18.99€ 22.50€
Športni nedrček AirFlow Športni nedrček AirFlow
Spletna cena
Proizvajalec: FIT x SLIM Model: AirFlow
 Lastnosti izdelka:Idealen za športnice; Se popolnoma prilega telesu; Flekisibilen, udoben in mehak; Tehnologija AirFlow, koži omogoča dihanje med vadbo; Paket vsebuje dva nedrčka (enega v beli in enega v črni barvi).Material: Elastična vlakna (90% najlon in 10% elastan..
19.99€ 24.90€
Športni nedrček FASHION SPORT BRA Športni nedrček FASHION SPORT BRA
Spletna cena Prodajni hit
Model: Fashion Sports Bra
 Predstavljamo vam edinstven športni nedrček Fashion Sport Bra. Športni nedrček Fashion Sport Bra je najbolj udoben nedrček na trgu. Nedrček je mehak, modernega videza, zelo udoben in se popolnoma prilega vašemu telesu. Z veseljem ga boste uporabljale med fitnesom, tekom, aerobiko in ostali..
9.99€ 16.90€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)