Meni
Your Cart

Masažni program

Aparat za masažo nog in stopal z infrardečo toploto YH-2002A Aparat za masažo nog in stopal z infrardečo toploto YH-2002A
Spletna cena Prodajni hit
Model: YH-2002A
Skrb za nego nog igra pomembno vlogo za dobro počutje. Noge predstavljajo temelj našega telesa. Izpostavljene so velikim obremenitvam in so pogosto zapostavljene. Zato podarite svojim nogam blagodejno masažo. Uživajte sproščen večer po napornem dnevu s prijetno sproščujočo masažo stopal.Foot Massage..
169,20€ 189,10€
BEAUTY & MASSAGE Center Lanaform BEAUTY & MASSAGE Center Lanaform
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: LAN 59380
 Masažni komplet Lanaform Beauty & Massage Center je idealen za domačo uporabo in vam omogoča da se sproščate in razvajate kar doma.V kompletu najdete vse kar potrebujete za nego in sprostitev vašega telesa. Zaprite oči in se sprostite. Beauty & Massage Center komplet vam po..
129,96€
Biserna kopel AQUA RELAX Lanaform Biserna kopel AQUA RELAX Lanaform
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 110413
 TA IZDELEK TRENUTNO NI VEČ DOBAVLJIV!!! V spodnjih vrsticah se nahajata povezavi do bisernih kopeli, ki so dobavljive: Biserna masažna kopel MEDISANA BBShttps://www.vsezazdravje.si/biserna-masazna-kopel-medisana-bbs Biserna masažna kopel MEDISANA MBHht..
118,90€
FACE ROLLER - Masažni pripomoček
Prodajni hit
Model: 1073
Face Roller je baterijski masažni pripomoček za masiranje obraza in vratu...
9,96€
Grelna in masažna blazina za noge BEURER  FWM 40 (32x26x26cm)
Prodajni hit
Proizvajalec: Beurer Model: Beurer FWM 40
SPOŠTOVANI kupci, izdelek trenutno ni dobavljiv zato vas naprošamo, da pogledate ponudbo podobnih izdelkov na tej povezavi: https://www.vsezazdravje.si/zdravje-in-pocutje/grelniki-za-noge.Vemo, da je toplota odličen pripomoček za ogrevanje telesa in lajšanje različnih težav, hladnih rok in nog, idr...
50,00€
Masažer za glavo
Spletna cena Prodajni hit
Model: 658
Enostaven pripomoček, ki vam pričara dobro počutje in ščemenje po vsem telesu. Ugodno deluje na splošno počutje.  ..
6,90€ 9,05€
Masažna blazina s SHIATSU kroglično masažo Infrapad Cushion
Spletna cena Prodajni hit
Model: 1139
Z infrardečo masažno Shiatsu blazino, boste lahko zares uživali. 8 možnih rotacijskih masažnih motorčkov zagotavljajo pomirjevalno sprostitveno masažo po vzoru azijske masažne mojstrske Shiatsu tehnike.Shiatsu je način sprostitve in dobrega počutja. To je tehnika pritiskanja s prsti, rokami in k..
189,90€ 250,00€
Masažna krtača RELAXATION Lanaform Masažna krtača RELAXATION Lanaform
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 59370 - 5410984593705
Masažna krtača za kopanje serije Relaxation vsebuje vse, kar potrebujete za resnično sprostitev med kopanjem. Vodoodporna krtača » waterproof « s tremi zamenljivimi glavami omogoča prijetno masiranje in umivanje glave hkrati. Komplet relaxation vsebuje številne pripomočke za sprostitev v kopaln..
16,05€
Masažni aparat BACK MASSAGER WITH HEAT Lanaform Masažni aparat BACK MASSAGER WITH HEAT Lanaform
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 110304 - 5410984571802
Masažna blazina Back Massager ponuja vibracijsko masažo in je odličen pripomoček za sproščanje ter zmanjšanje napetosti v mišicah. Blazina je opremljena s petimi motorji, ki so porazdeljeni v predelih vratu, križa, ledvenega dela in kolčnega dela in jih lahko uravnavate s priročnim daljinskim upravl..
67,88€ 72,99€
Proizvajalec: Lanaform Model: 421
 Masažni aparat FINGER MASS Lanaform  je inovativni koncept, ki simulira prstno tehniko shiatsu masaže.Prstni masažni aparat Finger Massager simulira prstno tehniko shiatsu masaže. Umetni prsti na napravi so zasnovani tako, da posnemajo pritisk konic maserjevih prstov (lahen pritis..
53,60€
Masažni aparat FULL MASS Lanaform
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 988
Priročen in praktičen FULL MASS vam bo omogočil blagodejno masažo v kateremkoli času. Ponuja 6 različnih hitrosti delovanja...
90,22€
Proizvajalec: Lanaform Model: 424
Masaža z aparatom v predelu tilnika in vratu vas sprosti...
28,67€
Masažni aparat RELAX &  SPIN TONE Masažni aparat RELAX &  SPIN TONE
Prodajni hit
Model: VG15056 - 5907451305386
RELAX & SPIN TONE je dobro znan masažni aparat ze popolno nego telesa telesa. Ima eleganten, lahek dizajn in masaža pa se izvaja s pomočjo rotacijskega gibanja glave. Je zelo močan in tih masažnik telesa. Masažni mehanizem je zasnovan tako, da lahko učinkovito pomirja utrujene mišice, hkrati pa ..
49,60€
Masažni aparat SHOULDER MASS
Prodajni hit
Model: 989
SHOULDER MASS je udoben in prefinjen masažni aparat, ki ponuja 20 intenzivno spremenljivih masažnih programov...
97,78€
Masažni aparat z infrardečo lučjo MEDISANA ITM Masažni aparat z infrardečo lučjo MEDISANA ITM
Prodajni hit
Proizvajalec: Medisana Model: Medisana ITM
Masažni aparat MEDISANA ITM - je visokokvaliteten vibracijski masažer z infrardečo lučjo. Vsebuje različni jakosti funkcij in posamične nastavke za individualno uporabo. Masažer odpravlja stres s koristno in sproščujočo uporabe toplote.Lastnosti izdelka:Kontinuirno regulacija jakosti masa..
109,95€
Masažni aparat z infrardečo lučjo MEDISANA IVM
Prodajni hit
Proizvajalec: Medisana Model: 949
MEDISANA IVM - visokokakovosten masažer za razvajanje s pomočjo inrardeče masaže oz. infrardeče toplote. Aparat ima zelo tih motor...
50,43€
Masažni aparat za odpravo celulita STOP CELL Lanaform Masažni aparat za odpravo celulita STOP CELL Lanaform
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: SC - 5410984592104
Masažni aparat za odpravo celulita Stop Cell je idealna naprava za boljše počutje in večjo samozavest. Aparat je večnamenska masažna enota, ki vam pomaga v boju proti neprijetnim maščobnim oblogam in odstrani neprivlačen videz pomarančne kože. Stop Cell pomaga izboljšati cirkulacijo krvi, oblikuje m..
33,94€ 36,89€
Masažni copati FOOT MASSAGER Lanaform
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 422
Imate hladna stopala? Idealni pripomoček za ohranjanje toplih stopal...
31,86€
Masažni vroči kamni HOT ROCKS (HOTROCKS)
Spletna cena Prodajni hit
Model: 660
Masažna tehnika z uporabo hladnih in vročih kamnov izvira iz Indije in se uporablja že več kot 5000 let. ..
9,99€ 12,70€
NOVO! Aparat za odpravo celulita BEAUTY ASPECT NOVO! Aparat za odpravo celulita BEAUTY ASPECT
Prodajni hit
Model: Beauty aspect
NOVO! Masažni aparat za odpravo celulita BEAUTY ASPECTLastnosti masažnega aparata BEAUTY ASPECT:3 sesalne moči; 3 glave za oblikovanje; 4 glave s po 3 valjčki; Priložena knjižica s podrobnimi opisi vseh masažnih tehnik;Delovanje:Deluje proti kepicam maščobe in preobliko..
331,21€
Model: 1227
Z Mass & slim pasom dosežete takojšen učinek; vaša postava bo vitkejša v trenutku. Pas Mass & slim je zasnovan tako, da stisne trebuh in tako v trenutku, brez napora skrije vse odvečne maščobne blazinice.   ..
39,43€
Wellness Care masažer z akupunkturnimi točkami Innovagoods Wellness Care masažer z akupunkturnimi točkami Innovagoods
Prodajni hit
Proizvajalec: InnovaGoods Model: InnovaGoods akupresurne točke
 Masažer z akupunkturnimi točkami Innovagoods Wellness Care je izviren in inovativen masažni pripomoček v obliki kljuke, ki je zelo učinkovit pri sproščanju napetosti vratu in hrbta. Ima več masažnih točk strateško postavljenih za dosego vseh mišic in predelov telesa. Prav tako je dovolj en..
55,00€
BEURER masažni aparat Vario MG 40 BEURER masažni aparat Vario MG 40
Prodajni hit
Proizvajalec: Beurer Model: MG 40 - 4211125648251
Masaža pozitivno vpliva na zdravje in se priporoča v okviru vseh oblik nege za zdravje, fitnesa in treninga. Njeni učinki se pozitivno kažejo na mišicah, koži, živcih, cirkulaciji krvi in limfe. Masaža povečuje splošno dobro počutje. Masaže so tudi idelano dopolnilo pri lepotni negi.Lastnosti masažn..
36,00€
BEURER shiatsu masažni aparat za noge FM 39 BEURER shiatsu masažni aparat za noge FM 39
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Beurer Model: FM 39 - 4211125645021
 Beurer FM 39 je zmogljiva naprava za masažo nog, ki uporablja šiatsu masažne prijeme za globoko in sproščujočo masažo vaših nog. Masažni del sestavlja 4 vrtečih masažnih kroglic, ki se vrtijo ter negujejo in sproščajo vaše podplate. Poleg globoke masaže ima naprava vgrajen še infrardečo gr..
59,58€ 63,00€
BEURER shiatsu masažni aparat za noge FM 60 BEURER shiatsu masažni aparat za noge FM 60
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Beurer Model: FM39 - 4211125649319
Beurer FM 60 je masažni aparat, ki temelji na shiatsu masaži stopal. Vsakdo lahko najde pravo nastavitev zase, da zagotovi sproščujočo masažo refleksnih con stopal zahvaljujoč 18 masažnim glavam, 2 masažni hitrosti in nastavljivemu kotu naklona. Shi = prst, atsu = tlak = močan in učinkovit Shi..
89,30€ 94,00€
Biserna masažna kopel MEDISANA BBS Biserna masažna kopel MEDISANA BBS
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Medisana Model: Medisana BBS
MEDISANA biserna masažna kopel BBS je pravo darilo za vse. Luksuzna kopel s svojo funkcijo masažnih mehurčkov razvaja vaše telo in vam nudi udobje in sprostitev. Primerna je za vsako kad, ki se v hipu spremeni v pravo masažno biserno kopel. Kopel prihaja z nastavkom za doziranje sprostivenega eterič..
193,15€ 209,95€
Biserna masažna kopel z razpršilcem arome MEDISANA MBH Biserna masažna kopel z razpršilcem arome MEDISANA MBH
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Medisana Model: 88377-4015588883774
MEDISANA biserna masažna kopel z razpršilcem arome  MBH je pravo darilo za vse. Luksuzna kopel s svojo funkcijo masažnih mehurčkov razvaja vaše telo in vam nudi udobje in sprostitev. Primerna je za vsako kad, ki se v hipu spremeni v pravo masažno biserno kopel. Kopel prihaja z nastavkom za dozi..
139,90€ 174,95€
Ikeepi Relax multifunkcijski ročni masažni aparat Ikeepi Relax multifunkcijski ročni masažni aparat
Prodajni hit
Model: Ikeepi Relax
 Majhna velikost in močna funkcija - Masaža za spreminjanje maščobnega tkiva, učinkovito odstranjevanje odvečne maščobe po dolgotrajni uporabi. Snemljivi in zamenljivi masažni nastavki - edinstvena funkcija infrardečega segrevanja, učinkovito pospešuje krvni obtok in globoko segreva kožo, d..
64,90€
Prikazujem 1 od 28 do 43 (2 strani)