Lunette dezinfekcijski robčki 10 kom. | vsezazdravje.si
Kategorije
Lunette dezinfekcijski robčki 10 kom.

Lunette dezinfekcijski robčki 10 kom.

Pogledov: 942Šifra izdelka:Lunette CupWipes
Razpoložljivost:1 do 3 dni
5.20€
Količina:V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Lunette dezinfekcijski robčki 10 kom.

 

Uporabljamo jih za dezinfekcijoLunette menstrualne skodelice ter naših rok. Krpice za dezinfekcijo so čudovita rešitev, kadar umivanje menstrualne skodelice z vodo ni izvedljivo. Majhno pakiranje krpic nam omogoča, da jih lahko vzamemo s seboj kamorkoli gremo in smo pri tem popolnoma brez skrbi.

Primerne so za izlete v naravo, kjer ni dostopa vode. Hitro in enostavno poskrbimo za intimno nego v času mesečnega perila.

Izkazale so se tudi za ekstremno učinkovite in priročne pri dezinficiranju rok, pri otroških izločkih na katerikoli površini, pri rota virusu (saj je potrebno dezinficirat prostor vsaj še tri mesece po ozdravitvi), pri živalskih izločkih, pri nesnagi in ostali umazaniji v prostorih. Ne vsebujejo dišav in ostalih dodatkov.

Uporaba krpice: Krpice so preproste za uporabo. Lunette menstrualno skodelico obrišemo z navadnim robčkom, šele nato pazljivo razkužimo skodelico z dezinfekcijsko krpico ter pustimo, da se skodelica popolnoma posuši preden jo znova vstavimo v nožnico. Ne uporabljamo v namene čiščenja intimnih delov telesa in ne pozabimo na higieno rok!

Krpice prav tako lahko uporabimo za razkuževanje skodelice pred in po ciklusu (ali pa to naredimo z prekuhavanjem skodelice v vodi 3-6 min). Lepo je vedeti, krpice so narejene iz viskoze, ki je biorazgradljiva in nam omogoča, da jih po uporabi lahko odvržemo na kompost, kjer se bodo razgradile v manj kot šestih tednih! V kolikor nimamo smetnjaka, jih lahko vržemo tudi v straniščno školjko.

Primerne so za izlete v naravo, kjer ni dostopa vode.

Sestava (INCI): Aqua, Alcohol Denat

Ime izdelka: Lunette dezinfekcijski robčki
Proizvajalec: Lune Group Oy Ltd., Kopsamontie 138, 35540 Juupajok, Finska; Tel.: +358 (0)50 355 4064; Mail: info@lunette.com
Dobavitelj: 2F Studio d.o.o., Sokolska 102, 2000 Maribor, Mail: info@vsezazdravje.si , GSM: 040/307-079
Pakiranje: 10 kom. dezinfekcijskih robcev

LOT: odtisnjen na embalaži

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje:Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena:Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: