Meni
KOŠARICA

Mueller

Proizvajalec: Mueller Model: 6527,6528
 Mueller manšeta je brezšivno pletena, udobna in se dobro prilega. Ne vsebuje lateksa, je zračna, se ne zguba in ne pusti zarez na koži. Daljša dolžina nogavice mogoča boljše prileganje. S posebno tehnologijo protimikrobnega ščita varuje pred neprijetnimi vonji med nošnjo. Primerna za levi ..
26,29€
Proizvajalec: Mueller Model: 6413;6414
 Zasnovana je na podlagi pletene opore, ki obdaja pogačico in zmanjšuje pritisk nanjo. Robovi brez šivov poleg opore nudijo tudi izjemno udobje in se tako prilegajo kolenu. Posebej izdelana tkanina zagotavlja 360-stopenjsko kompresijo, obenem pa s posebno tehnologijo protimikrobnega ščita v..
33,59€
Proizvajalec: Mueller Model: 6333;6334
 Zasnovana je na podlagi pletene opore, ki obdaja komolec. Robovi brez šivov poleg opore nudijo tudi izjemno udobje in se popolnoma prilagajajo gibanju komolca. Posebej izdelana tkanina zagotavlja 360-stopenjsko kompresijo, obenem pa s posebno tehnologijo protimikrobnega ščita varuje pred n..
24,99€
Proizvajalec: Mueller Model: 55251-55254
 Posebna zasnova materiala in pletiva preprečuje njen zdrs in gubanje ob nošnji. Primerna za levo in desno koleno.OPOMBA:Naravna guma lahko draži kožo. Če se pojavi izpuščaj ali bolečina ne mine, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Manšeta naj ne bo nameščena pretesn..
14,69€
Proizvajalec: Mueller Model: 47631-47634
 OPOZORILO: Naravna guma lahko draži kožo. Če se pojavi izpuščaj ali bolečina ne mine, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Manšeta naj ne bo nameščena pretesno. Priporočljivo nositi čez dan.TABELA VELIKOSTI:   moški ženske S ..
14,69€
Proizvajalec: Mueller Model: 74618 -74619
 Opornica je zasnovana na podlagi jeklenih vzmeti, ki pomagajo pri stabilizaciji šibkega ali poškodovanega zapestja. Visokokakovostna opornica preprečuje ponovne poškodbe in je idealna pri različnih športih, kot so odbojka, skvoš ali rokoborba.opornica je izdelana iz posebne tkanine ..
39,99€
Proizvajalec: Mueller Model: 59011-59014
 Linijo odlikuje zračen material, zelo mehak na dotik, ki se kolenu tesno prilega. Opornica zagotavlja izjemno oporo bolečemu ali nestabilnemu kolenu.TABELA VELIKOSTI: S 30-35 cm M 35-40 cm L 40-45 cm XL 45-50 m ..
124,99€
Hg80 opornica za koleno
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 59111-59114
 Je izjemno udobna lahka in na dotik zelo mehka opornica. Izdelana iz visoko zmogljivega materiala Hydracinn® (brez lateksa in neoprena). Hydracinn® material je zelo kvaliteten, odporen na vlago in omogoča vzdrževanje telesne toplote med gibanjem. Vsebuje tudi antimikrobno zaščito. Opornica..
94,49€
Proizvajalec: Mueller Model: 79018;79019
 Opornica zagotavlja kompresijo, ki lajša bolečino in neudobje v komolcu. Notranja penasta, blazinica omogoča kompresijo čez mišice-iztegovalke. Opornica je lahka, izdelana iz zračne tkanine. Priporočena je uporaba pri dejavnostih, kjer se gibi ponavljajo. Opornica daje čvrsto in hkrati udo..
29,99€
Kolenski trak ITB
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 57927
Kolenski trak ITB lajša bolečino na zunanji strani kolena, ki nastane kot posledica ITB sindroma – sindroma iliotibialnega trakta (tekaško koleno), ki se pojavi pri športih, kot sta tek in kolesarjenje.OPOMBA:Trak je izdelan iz neoprena, ki lahko povzroči draženje kože. Če se pojavi izpuščaj ali bol..
29,39€
Proizvajalec: Mueller Model: Manseta 57227-11635
Mueller kolenska manšeta s patentiranimi trakovi daje stabilno oporo, obenem pa nudi neizmerno udobje ob nošnji. Patentirani nastavljivi trakovi nudijo podporo poškodovanemu ali artritičnemu kolenu, manšeta pa obenem ne omejuje svobodnega gibanja pri različnih aktivnostih. Mehak neopren ohranja tele..
33,59€
MUELLER šarnirna opornica za koleno
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 3333
Oklepajoča zasnova omogoča enostavno namestitev in snemanje opornice. Nastavljivi jermeni omogočajo posamezniku prilagojeno nastavitev kompresije. Z namestitvijo opornice lahko nadzorujemo dislokacijo pogačice ter lajšamo težave pri hondromalaciji (nadraženi pogačici).Lastnosti šarnirne opornice..
86,19€
Mueller stabilizator za koleno (univerzalni)
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: Stabilizator 57637-11625
Mueller stabilizator daje oporo in ščiti nestabilno koleno. Zagotavlja fleksibilnost sklepa. Material omogoča visoko udobnost nošenja, je prepusten za zrak, nudi primerno kompresijo in toploto, ki pri preobremenitvi preprečujeta ponovno poškodbo, izboljša cirkulacijo.Lastnosti stabilizatorja za kole..
41,99€
MUELLER steznik za koleno z odprto pogačico MUELLER steznik za koleno z odprto pogačico
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 53457-11637
MUELLER steznik za koleno z odprto pogačico daje oporo in ščiti nestabilno koleno. Ne moti pri športu in rekreaciji. Zagotavlja fleksibilnost sklepa. Material omogoča visoko udobnost nošenja, je prepusten za zrak, nudi primerno kompresijo in toploto, ki pri preobremenitvi preprečujeta ponovno poškod..
27,29€
Nastavljiva manšeta za komolec
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 75217
 Posebna tekstura HydraMesh® nudi večjo zračnost in udobje. Manšeta zagotavlja dodatno oporo in stabilnost bolečemu komolcu, nastavljivi trakovi pa se udobno prilegajo.protimikrobna zaščita preprečuje neprijeten vonj manšeta zaobjame večjo površino in tako omogoča še dodatno podpor..
29,99€
Neoprenska kolenska manšeta z odprto pogačico Neoprenska kolenska manšeta z odprto pogačico
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 59131-59134
Neoprenska sestava nudi enakomerno in stalno kompresijo ter tako pospešuje zdravljenje in ohranja gibljivost sklepa. Njena uporaba se priporoča pri manjših zvinih, pri lajšanju napetosti otrdelih kolen ali pri artritičnem kolenu.Manšeta je narejena iz trpežnih materialov, z raztegljivimi, z n..
26,29€
Neoprenska opornica za teniški komolec MUELLER Neoprenska opornica za teniški komolec MUELLER
Novo Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: Mueller 819-820
Opornica za teniški komolec Mueller® pomaga lajšati bolečine v teniškem komolcu z udobno kompresijo. Lahka, trpežna tkanina iz mešanice neoprena zagotavlja pomirjujočo toploto, njen nastavljiv trak pa vam omogoča prilagojeno nastavljanje.Priporočljivo za katero koli dejavnost, ki vključuje močan pri..
25,29€
Opornica za gleženj - LITE
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 4552,4554
 Zgib opornice omogoča polno vertikalno mobilnost, a obenem še vedno preprečuje poškodbe. Stranska varovala opornice so oblazinjena. Opornica je tudi zaradi svoje sestave idealna za odbojko ali košarko. Prilega se večini čevljev. Primerna tako za levi kot za desni gleženj. p..
44,99€
Stabilizator za koleno
Prodajni hit
Proizvajalec: Mueller Model: 56427
 Križni trakovi Mueller® kolenskega stabilizatorja omogočajo močno podporo pod in nad pogačico. Enostavno nameščanje omogoča prileganje sklepu. Mehak neopren ohranja telesno toploto in tako povečuje cirkulacijo, s tem pa pospešuje celjenje in pripomore k hitrejšemu okrevanju po poškodbah. P..
54,59€
Proizvajalec: Mueller Model: 991-997
 Kolenski trak deluje dinamično pri skrčenju in iztegnitvi kolena. Pritisk traku na tetivo pod pogačico pomaga drsenju pogačice v brazdo. Trak izboljša sled, po kateri drsi pogačica, in pomaga enakomerno porazdeliti pritisk po celotni površini, obenem pa pogačico rahlo dvigne, kar sprošča š..
19,99€
Prikazujem 1 od 20 do 20 (1 strani)