Meni
Košarica

Merilniki krvnega sladkorja

Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1 Basic
  2in1 BASIC je praktičen in inovativen merilnik krvnega sladkorja. Merilnik je zelo enostaven za uporabo. Z zelenim kolescem enostavno izvržete testni listič brez, da bi se ga dotikali. Ima spomin za zadnjih 500 izmerjenih vrednosti in funkcijo izračuna dnevnega povprečja, ki ..
15.40€
Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1 MaX SET
 2in1 MaX SET je nov merilnik s katerim si boste na enostaven način izmerili nivo krvnega sladkorja oz. glukoze v krvi.Edinstven merilnik sladkorja v krvi prihaja s posamično pakiranimi testnimi lističi z GDH FAD encimom. Delovanje in merjenje podpira napredna tehnologija korekcije hema..
12.30€
Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1 MaX glukoza a25IP
 POSAMIČNO pakirani lističi - inovativna tehnologija lističa z osmimi elektrodami, ki skupaj z merilnikom 2in1. MaX zagotavlja izjemno natančnost.Pakirano po 25. kom..
11.75€
Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1 MaX a50IP
 POSAMIČNO pakirani lističi - inovativna tehnologija lističa z osmimi elektrodami, ki skupaj z merilnikom 2in1. MaX zagotavlja izjemno natančnost.Količina pakiranja: 2x25kom...
23.50€
Model: Accu-chek Mobile U1
 Medicinski pripomočekTestna kaseta, ki v kombinaciji z merilnikom Accu-Chek Mobile omogoča merjenje brez rokovanja s posameznim testnim lističem. Preprosta uporaba, v merilnik vstavite kaseto in pritisnite tipko za vklop merilnika. Za merjenje je potreben majhen vzorec krvi.OPOZORI..
31.90€
Proizvajalec: Medisana Model: GlucoDock
Medisana merilec glukoze v krvi GLUCODOCK za iPhone, iPod, iPadOpis izdelka:Natančen merilnik sladkorja v krvi za iPhone/iPod touch/iPad; Brez kodiranja, čas merjenja samo 5 sekund, potrebuje samo 0,6 μl krvi, LED osvetljava odprtine za testne lističe; Paket vsebuje sprožilno napravo,..
95.90€
Proizvajalec: Medismart Model: Test MediSmart Ruby a50
50 testnih lističev za merilnik sladkorja v krvi MediSmart RUBY ..
23.20€
Proizvajalec: Medismart Model: MediSmart Ruby
Predstavljamo vam nov model in tehnologija merilnika sladkorja v krvi MediSmart Ruby, ki omogoča avtomatsko shranjevanje 480 meritev z datumom in ur, BREZ KODIRANJA.Lastnosti merilnika Medismart RUBY:Točna in hitra meritev v 5 sekundah; Potrebna zelo majhna količina krvi (le 0,6 mikroli..
18.90€
3in1 Merilnik glukoze, holesterola in trigliceridov v krvi
Vroče -13 %
Proizvajalec: 3in1 Model: 3in1 Merilnik
 3in1 sistem za merjenje glukoze, holesterola in trigliceridov vsebuje 10 lističev za merjenje sladkorja in 10 lancet, lističev za merjenje trigliceridov in holesterola pa NI v kompletu zraven aparata in jih je potrebno dokupiti (pakiranje po 5 ali 25 lističev).   Lastnosti multifunk..
62.34€ 71.66€
Model: 912
ACCUTREND Plus System merilnik 4v1 je v pomoč pri zgodnjem odkrivanju, diagnosticiranju kardio-mataboličnih odstopanj (merjenje srcno-žilnih dejavnikov tveganja) od normalnih vrednosti na terenu ali kar doma.ACCUTREND Plus System merilnik 4v1 je profesionalna, prilagodljiva in prenosna naprava n..
179.90€ 186.90€
3in1 GLC testni lističi za merjenje glukoze v krvi a50
Vroče Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: 3in1 Model: Glukoza a50
Lastnosti: 3in1 testni lističi za redno spremljanje vrednosti krvnega sladkorja v krvi.Nov, edinstven in pameten; Testni listič po izvedbi merjenja enostavno odstranimo brez dotikanja (integrirani sistem izmeta testnega lističa); Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Mer..
23.50€
Proizvajalec: 3in1 Model: 1292
3in1 testni lističi za redno spremljanje vrednosti skupnega holesterola v krvi za merilec 3in1Lastnosti:- Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi. - Nov, edinstven in pameten. - Merilnik, ki ga je potrebno dokupiti, se bo samodejno vključil z vstavitvijo tega testnega lističa...
19.50€
3in1 testni lističi za merjenje skupnega holesterola a25
Vroče Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: 3in1 Model: Holesterol a25
Lastnosti:Nov, edinstven in pameten; Testni listič po izvedbi merjenja enostavno odstranimo brez dotikanja (integrirani sistem izmeta testnega lističa); Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Merilnik, ki ga je potrebno dokupiti, se samodejno vključi z vstavitvijo testneg..
54.38€
3in1 testni lističi za merjenje trigliceridov a25
Vroče Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: 3in1 Model: 1289
3in1 testni lističi za redno spremljanje vrednosti trigliceridov za merilec 3in1.Lastnosti:Nov, edinstven in pameten; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Testni listič po izvedbi merjenja enostavno odstranimo brez dotikanja (integrirani sistem izmeta testnega lističa..
54.38€
Proizvajalec: 3in1 Model: test
3in1 testni lističi za merjenje trigliceridov a53in1 testni lističi za redno spremljanje vrednosti trigliceridov za merilec 3in1.Lastnosti:Nov, edinstven in pameten; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Testni listič po izvedbi merjenja enostavno odstranimo brez d..
19.50€
MultiCarein testni lističi za merjenje skupnega holesterola a25
Ni na zalogi
Model: 218
MultiCarein testni lističi za merjenje skupnega holesterola a25 za merilnik Multicarein GCTMerilnik se samodejno vključi z vstavitvijo testnega lističa; Nov, edinstven in pameten; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Testni listič po izvedbi merjenja enostavno odstranim..
54.15€
MultiCarein testni lističi za merjenje trigliceridov a5
Ni na zalogi
Model: 219
MultiCarein testni lističi za merjenje trigliceridov a5 za redno spremljanje vrednosti trigliceridov za merilec MultiCareinVelik zaslon omogoča jasno spremljanje postopkov in pregled dobljenih rezultatov; Nov, edinstven in pameten; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; M..
18.68€
Model: 828
Lastnosti GLUCOLAB merilnik krvnega sladkorja:Velik zaslon; Majhna količina krvi - 1 µl; Kontrola temperature v prostoru, za zagotavljanje natančnosti meritev; Plazma kalibracija za lažjo primerjavo z laboratorijskimi metodami; Enostaven način merjenja; zmet testnega lističa; ..
42.90€ 48.12€
Model: 829
GLUCOLAB testni lističi za merjenje krvnega sladkorjaTestni lističi za merilnik krvnega sladkorja GLUCOLAB so pakirani v škatlici po 2 x 25 lističev...
27.90€
Model: 830
GLUCOLAB lanceteLancete za merilnik krvnega sladkorja - GLUCOLAB...
5.53€
Proizvajalec: Medismart Model: 888
Sterilne lancete za merilnik MEDISMART (200 komadov)V škatlici je 200 komadov sterilnih univerzalnih lancet Medismart...
13.70€
Prikazujem 1 od 25 do 28 (2 strani)
Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke za zagotavljanje kvalitetne uporabniške izkušnje, spletne storitve in funkcionalnosti, ki so za razumevanje potrošniških navad nujno potrebne. Prosimo, da s klikom na "DA" potrdite soglasje za uporabo piškotkov. Več o Varstvu osebnih podatkov.