MEDISMART FOB test za prikrite krvavitve v blatu | vsezazdravje.si
Kategorije
Pri dobavitelju (5 - 7 dni)MEDISMART FOB test za prikrite krvavitve v blatu

MEDISMART FOB test za prikrite krvavitve v blatu

Pogledov: 4273Šifra izdelka:Medismart FOB
Razpoložljivost:Pri dobavitelju (5 - 7 dni)
10.98€
Količina:V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

MEDISMART FOB test za prikrite krvavitve v blatu


Test, ki pomaga rešiti na tisoče življenj po celem svetu!

Medismart test za zgodnje odkrivanje raka debelega črevesa je imunokemični test, ki uporabnikom omogoča, da se testirajo na FOB (prikrita krvavitev v blatu) v udobju lastnega doma. Test je z več kot 99,5 odstotki izredno natančen, izdelan pa je bil tako, da zazna izredno nizke vrednosti prikritih krvavitev v blatu.

Rezultati testa pomagajo določiti GI (gastrointestinalne) krvavitve, ki so značilne za množico gastrointestinalnih motenj, npr. vnetje debelega črevesa, polipi in rak debelega črevesa.

Predstavniki ameriškega združenja proti raku (The American Cancer Society) in centra za nadzor bolezni (Centre For Disease Control) priporočajo vsem osebam, starejšim od 50 let, letno testiranje na prikrite krvavitve v blatu, saj lahko zdravniki le tako pravočasno odkrijejo raka debelega črevesa.

Odbor za testiranje na raka Svetovne organizacije za endoskopijo prebavil priporoča imunokemične teste FOB, ki so bolj kvalitetni od testov po t.i. gvajak metodi. Slednji pogosto prikažejo napačne rezultate zaradi dietetične peroksidaze, vključujoč hemoglobin in mioglobin iz mesa ter nekuhanega sadja ali zelenjave.

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje:Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena:Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: