Meni
Your Cart

MEDISANA ultrazvočni vlažilec zraka AH 660

 MEDISANA ultrazvočni vlažilec zraka AH 660 | vsezazdravje.si
 MEDISANA ultrazvočni vlažilec zraka AH 660 | vsezazdravje.si
 MEDISANA ultrazvočni vlažilec zraka AH 660 | vsezazdravje.si
 MEDISANA ultrazvočni vlažilec zraka AH 660 | vsezazdravje.si
 MEDISANA ultrazvočni vlažilec zraka AH 660 | vsezazdravje.si
 MEDISANA ultrazvočni vlažilec zraka AH 660 | vsezazdravje.si
 MEDISANA ultrazvočni vlažilec zraka AH 660 | vsezazdravje.si
 MEDISANA ultrazvočni vlažilec zraka AH 660 | vsezazdravje.si
MEDISANA ultrazvočni vlažilec zraka AH 660
 • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
 • Šifra izdelka: 60067
Pogledov: 1049
64,90€

MEDISANA ultrazvočni vlažilec zraka AH 660 vam pomaga doseči zdravo klimo v vašem domu. Ta vlažilec zraka odlikuje ultrazvočna tehnologija za izboljšanje kakovosti zraka za dihanje. To je pomembno, saj suh zrak v sobi poveča dovzetnost za nalezljive in dihalne bolezni. Zahvaljujoč ultrazvočni tehnologiji lahko občutite vlažilec zraka AH 660, ki izboljšuje kakovost zraka, ki ga dihate. Velik 4,5-litrski rezervoar za vodo zagotavlja optimalno razprševanje tudi v velikih prostorih.

Zelo suh zrak poveča dovzetnost za okužbe in bolezni dihal ter vodi do utrujenosti in pomanjkanja koncentracije. Zdrav zrak mora imeti relativno atmosfersko vlažnost od 40 do 55%.

Koristne informacije

Varčna ultrazvočna tehnologija osebnega vlažilnika zraka uporablja razpršilnik za pretvorbo vode v fino meglo, ki poveča stopnjo vlage v zraku. To izboljša kakovost zraka in preprečuje, da bi se sluznice, membrane in koža izsušile. Kapaciteta naprave je primerna za sobo z največjo površino 30 m2. Raven vlažnosti lahko prilagodite velikosti prostora z gumbom za intenzivnost megle. Posebno pozornost posvetite navodilom o čiščenju in negi.

Lastnosti Medisana AH 660 vlažilca:

 • Medisana visokokvaliteten vlažilnik zraka AH 660 z ultrasonično tehnologijo;
 • Za izboljšanje zraka v prostoru;
 • Visoka učinkovitost zaradi mikrofine razpršitve;
 • Nastavljiva intenziteta vlaženja.
 • Velika posoda za vodo: 4,5L.
 • Avtomatski izklop pri prazni posodi.
 • Vključno s filtrom vode proti nabiranju vodnega kamna.
 • Za prostore do 30m2.
 • Tih in varčen.

Garancija: 3 leta

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro