Meni
Your Cart

Medisana merilec glukoze v krvi GLUCODOCK za iPhone, iPod, iPad


Medisana merilec glukoze v krvi GLUCODOCK za iPhone, iPod, iPad

Opis izdelka:

 • Natančen merilnik sladkorja v krvi za iPhone/iPod touch/iPad;
 • Brez kodiranja, čas merjenja samo 5 sekund, potrebuje samo 0,6 μl krvi, LED osvetljava odprtine za testne lističe;
 • Paket vsebuje sprožilno napravo, lancete, testne lističe in alkoholne robčke;
 • Omogoča shranjevanje večih uporabniških profilov, rezultatov merjenja v merskih enotah mg/dL in mmol/l, vnos količine zdravila in najvišje določene stopnje sladkorja v krvi;
 • GlucoDock je certificiran medicinski pripomoček, v skladu z IVD direktivo o medicinskih pripomočkih;
 • Naprava deluje tudi kot polnilna enota za iPhone/iPod touch/iPad;
 • Vključen tudi Lightning v 30 pin adapter, ki je primeren za naprave iPhone 5 / iPad 4 / iPad mini / iPod touch 5 / nano 7;
 • Dnevnik z možnostjo komentarjev;
 • Grafični prikaz predhodnih meritev;
 • Preprosta menjava in pošiljanje izmerjenih meritev po e-pošti;
 • Brezplačna aplikacija VitaDock App;


Tehnične lastnosti izdelka:

 • Vsebina paketa: merilnik sladkorja, torbica za shranjevanje, sprožilna naprava, 5 alkoholnih robčkov, 10 testnih lističev, 10 lancet, navodila za uporabo;
 • Velikost: 40x62x10 mm;
 • Razpon merjenja: 20-600 mg/dL (1,1-33,33 mmol/L);
 • Metoda merjenja: elektrokemična dvo-senzorska tehnologija;
 • Za meritev potrebuje svežo kri iz konice prsta, dlani ali roke.

Garancija: 3 leta

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro