Meni
Your Cart

MEDISANA grelna pododeja Maxi Fleece HU 670

MEDISANA grelna pododeja Maxi Fleece HU 670
MEDISANA grelna pododeja Maxi Fleece HU 670
MEDISANA grelna pododeja Maxi Fleece HU 670
MEDISANA grelna pododeja Maxi Fleece HU 670
MEDISANA grelna pododeja Maxi Fleece HU 670
MEDISANA grelna pododeja Maxi Fleece HU 670
Spletna cena Novo
MEDISANA grelna pododeja Maxi Fleece HU 670
MEDISANA grelna pododeja Maxi Fleece HU 670
MEDISANA grelna pododeja Maxi Fleece HU 670
MEDISANA grelna pododeja Maxi Fleece HU 670
MEDISANA grelna pododeja Maxi Fleece HU 670
MEDISANA grelna pododeja Maxi Fleece HU 670
MEDISANA grelna pododeja Maxi Fleece HU 670
 • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
 • Šifra izdelka: 60218
Pogledov: 170
Ta ponudba poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
85,96€
99,95€

Medisana grelna pododeja HU 670 ponuja užitek dotika in globokega spanca. Ogrevana pododeja je izdelana iz mehkega flisa, zato je še mehkejša na otip. S 4 nastavitvami temperature na ergonomski nadzorni plošči lahko preprosto nastavite želeno raven toplote v hladnem večeru. Poleg tega toplejše območje za noge hitro ogreje vaša stopala, tako da boste prijetneje in hitreje zaspali. Dimenzija pododeje je približno 80 x 150 cm. Lahko jo operete v pralnem stroju pri 30 °C. Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji se toplota enakomerno porazdeli po postelji. Aktivni varnostni sistem in integrirana zaščita pred pregrevanjem zagotavljata občutek varnosti.

Lastnosti:

 • Ogrevana pododeja iz super mehkega flisa;
 • 4 temperaturne stopnje;
 • Varnostni sistem z zaščito pred pregrevanjem;
 • Prijeten in mehak material;
 • Samodejni izklop po 120 minutah;
 • Približno 1 cm debeline za udobje;
 • "APS" tehnologija - Aktivni varnostni sistem: optični in zvočni nadzor temperature;
 • Ekstra topel predel za noge;
 • Pralno v pralnem stroju pri 30°C;
 • 2-stransko snemljivo krmiljenje;
 • Velikost: 150 × 80 cm.

Tehnični podatki

 • Napajanje: 230V~, 50 Hz;
 • Zmogljivost ogrevanja: 100 vatov;
 • Samod. Izklop: po pribl. 120 minutah;
 • Velikosti pribl.: 80 x 150 cm;
 • Teža pribl.: 1,05 kg;
 • Pogoji uporabe: Uporabljati samo v suhih prostorih v skladu z navodili za uporabo;
 • Pogoji skladiščenja: Čisto in suho;
 • Artikel štev.: 60218;
 • EAN št.: 4015588602184

Čiščenje in nega:

Pred čiščenjem grelne pododeje izvlecite omrežni vtič in jo pustite najmanj 10 minut ohlajati. Enoto s stikalom ločite od grelne pododeje tako, da iz vtiča pododeje izvlečete povezovalni kabel. Grelno pododejo čistite samo na suho (z mehko ščetko) ali v skladu z natisnjenimi navodili za nego. Nikoli ne uporabljajte agresivnih čistil ali grobih krtač. Grelno pododejo lahko perete na največ 30 stopinjah Celzija na programu za občutljivo perilo. Po pranju jo razprostrite po ploski podlagi in počakajte, da se posuši. Ponovno jo lahko uporabite šele, ko je popolnoma suha. Grelne pododeje ne sušite v sušilnem stroju, ne likajte in ne čistite kemično. 

Opozorilo:

Grelne pododeje ne uporabljajte stisnjene skupaj ali preložene. Ne smejo je uporabljati malčki, invalidne osebe ali osebe, ki bi na njej zaspale, kot tudi osebe, ki niso občutljive na vročino in se ne odzovejo na pregrevanje telesa. Vanjo ne zabadajte igel. Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let. Pazite, da embalažna folija ne pride v roke otrok, saj obstaja nevarnost zadušitve. Pazite, da ne pride v stik z ognjem ali vodo. Hranite izven dosega otrok.

Garancija: 3 leta

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro