Meni
Košarica

MEDIKOEL inhalator z batnim kompresorjem Me100 (NOV MODEL)

 MEDIKOEL inhalator z batnim kompresorjem Me100 (NOV MODEL) | vsezazdravje.si
MEDIKOEL inhalator z batnim kompresorjem Me100 (NOV MODEL)
  • Zaloga: Na zalogi
  • Model: 1150
  • Šifra izdelka: 1150
Pogledov: 8350
55.25€


Medikoel inhalator z batnim kompresorjem Me100 je izredno funkcionalen, prenosen in enostaven za uporabo, čiščenje in vzdrževanje. Deluje z uporabo zračnega filtra. Učinkovita, enostavna, ne-invazivna metoda, brez stranskih učinkov in kontraindikacij! V kombinaciji z zdravili ali fiziološko raztopino. Uporablja se kot pomoč pri zdravljenju in negi predvsem zgornjih dihalnih poti.

Batni inhalator je eden od najučinkovitejših instrumentov za zdravljenje težav z dihanjem. S pomočjo batnih inhalatorjev se zdravilo razbije na zelo drobne μm delce. Aparat pa se lahko uporablja z večino predpisanih zdravil, kar povečuje učinkovitost zdravljenja.

Zaradi zelo kvalitetne izdelave ter vrhunskih karakteristik lahko Medikoel inhalator z batnim kompresorjem Me100 smatramo kot profesionalen. Je zelo preprost za uporabo in zaradi tega idealen za uporabo na domu. Zanesljiva, robustna izdelava brez uporabe maziv je narejena v skladu z evropskimi standardi, ki veljajo na področju izdelave in varnost Elektro medicinskih aparatov (standard EN60601-1, EN13544-1).

Inhalator je proizveden v Sloveniji v proizvodnem obratu v Breginju.

Komu je namenjena inhalacijska nega?

Starejšim
Starejše osebe so tveganju za bolezni dihal še dodatno izpostavljene zaradi oslabljenega imunskega sistema ter slabše telesne kondicije.

Kadilcem
Z inhalacijsko nego ohranjamo vlažnost sluznice dihal, omogočimo tvorbo sluzi in samodejno čiščenje dihalnih poti.

Otrokom
Pri zdravljenju otrok je priporočljivo najprej poseči po inhalacijski terapiji. Inhalacijska terapija s pomočjo inhalatorja je varna in učinkovita. Inhalacija je pri dojenčkih in otrocih priporočljiva za astme, bronhitisa, vnetja ušes, vnetja sinusov, pri prehladih, gripi, ter za mehčanje sluzi v nosu. Pri otrocih do bolezni pogosto pride tudi zaradi slabo pozdravljene predhodne okužbe oziroma njene ponovitve. Zdravljenje z inhalacijo lahko to uspešno prepreči.

Priporočljivo je, da nastavke (maska, nosnik ,ustnik) vedno uporablja le ena oseba! S tem se zmanjšajo možnosti morebitnega prenosa okužbe na ostale uporabnike. To je še posebej pomembno, če inhalator uporabljajo otroci.

Vsem ostalim
Inhalacijsko nego ne uporabljamo le v času zdravljenja bolezni dihal, temveč tudi v namene ohranjanja zdravja.


Lastnosti inhalatorja:

  • Batni kompresorni inhalator;
  • Najvišja raven hrupa: 57 dB/m;
  • Napetost: 230 V/50Hz;
  • Zračni tlak: 1.00 - 1.30 Bar;
  • Teža: 1,27 Kg;

Opcijski priključek:

  • Možnost priklopa nosnega aspiratorja Medikoel Me126;

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke za zagotavljanje kvalitetne uporabniške izkušnje, spletne storitve in funkcionalnosti, ki so za razumevanje potrošniških navad nujno potrebne. Prosimo, da s klikom na "DA" potrdite soglasje za uporabo piškotkov. Več o Varstvu osebnih podatkov.