Meni
Your Cart

Medikoel

Proizvajalec: Medikoel Model: 1150
Medikoel inhalator z batnim kompresorjem Me100 je izredno funkcionalen, prenosen in enostaven za uporabo, čiščenje in vzdrževanje. Deluje z uporabo zračnega filtra. Učinkovita, enostavna, ne-invazivna metoda, brez stranskih učinkov in kontraindikacij! V kombinaciji z zdravili ali fiziološko raztopin..
55.25€
Proizvajalec: Medikoel Model: 381
MEDIKOEL Inhalator z batnim kompresorjem Me110 je izredno funkcionalen, prenosen in enostaven za uporabo, čiščenje in vzdrževanje.Komu je namenjena inhalacijska nega?Otrokom Pri zdravljenju otrok je priporočljivo najprej poseči po inhalacijski terapiji. Inhalacijska terapija s pomočjo inhal..
88.00€
Proizvajalec: Medikoel Model: 1151
 Nosni aspirator ME126 je najnaprednejši pripomoček na tem področju, saj omogoča klasično aspiracijo s pomočjo vdihavanja zraka skozi usta, oziroma najenostavnejšo aspiracijo s pomočjo priklopa priključka aspiratorja ME126 na sesalni vhod inhalatorja ME100.   Komplet vsebuje:2 x p..
13.80€
Proizvajalec: Medikoel Model: 409
 TENS - Transkutana Elektro Nevro Stimulacija – je ena izmed najpopularnejših metod, ki se uporablja za odpravo in/ali blažitev akutne ali kronične bolečine. Aparat TENS oddaja električne impulze različnih oblik in frekvenc. Elektrode se pritrdijo neposredno na boleče mesto ali pa na najbližji ..
119.60€
Proizvajalec: Medikoel Model: Medikoel Me120
 Ultrazvočni inhalator Me120 je izredno lahek in tih, majhen, priročen, enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Odličen je za nego spodnjih dihalnih poti. Zaradi svojega tihega delovanja in možnosti regulacije pretoka aerosola je še posebej primeren za dojenčke in majhne otroke. Ultrazvočni i..
85.72€
Proizvajalec: Medikoel Model: MEDIKOEL ampula
Standardna ampula za izbrane inhalatorje Medikoel.Ampula kot dodatna oprema se uporablja za:Inhalator z batnim kompresorjem Medikoel 100; Inhalator z batnim kompresorjem Medikoell 110; Inhalator z batnim kompresorjem Medikoel 115...
3.90€
Proizvajalec: Medikoel Model: MEDIKOEL Me430
MEDIKOEL dvokanalni pulzni masažni aparat Me430 je nizkofrekvenčni aparat za terapije z EMS (elektronska mišična stimulacija), ki temelji na pretoku in toku nizkofrekvenčnih impulzov po človeškem telesu in reakciji telesa na te impulze. S tem se izboljšuje prekrvavitev in delovanje živčnega sistema...
89.80€
Proizvajalec: Medikoel Model: Dolga cev Me120
Dolga rebrasta cev za ultrazvočni inhalator Me120, dolžine 120 cm. Cev je primerna za uporabo v apiterapiji...
3.95€
Proizvajalec: Medikoel Model: 378
 Kvaliteten termometer ME 520 domačege proizvajalca MEDIKOEL.Lastnosti:Meritev v 60 sekundah; Gibljiva merilna konica; Vodoodporen; Zvočni signal; Spomin; Alarm pri kritični temperaturi, Priložen prenosni etui.Tehnični podatki:Z vodoodporno in upogljivo m..
7.90€
Proizvajalec: Medikoel Model: 377
 Digitalni LCD zaslon omogoča enostaven odčitek izmerjene temperature. Kompakten, točen in trpežen. Omogoča različne načine merjenja; pod pazduho (aksilarno) ali pod jezikom (oralno). Način merjenja temperature v danki (analno) pri dojenčkih uporabite le, ko drugi načini merjenja niso mogoč..
4.97€
Proizvajalec: Medikoel Model: 376
Avtomatski zapestni merilnik krvnega tlaka MEDIKOEL Me235 je sodobno oblikovan in natančen merilnik krvnega tlaka. MEDIKOEL Me235 z napredno tehnologijo merjenja fuzzy logic, enostavno uporabo in 60-mi spomiskimi mesti s prikazom datuma in ure.Lastnosti:60 spominskih mest s prikazom datum..
47.90€
Proizvajalec: Medikoel Model: 374
S pomočjo Medikoel Me300 manometra boste hitro in učinkovito, predvsem pa natančno, izmerili krvni tlak. Merjenje poteka ročno, krvni tlak pa se odčita s pomočjo stetoskopa.Paket vsebuje:Manšeto; Priložen stetoskop; Manometer; Priročno najlonsko torbico;Garancija: 2 leti...
46.90€
Prikazujem 1 od 14 do 14 (1 strani)