Meni
Your Cart

Medikoel

MEDIKOEL inhalator z batnim kompresorjem Me100 (NOV MODEL)
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Medikoel Model: 1150
Medikoel inhalator z batnim kompresorjem Me100 je izredno funkcionalen, prenosen in enostaven za uporabo, čiščenje in vzdrževanje. Deluje z uporabo zračnega filtra. Učinkovita, enostavna, ne-invazivna metoda, brez stranskih učinkov in kontraindikacij! V kombinaciji z zdravili ali fiziološko raztopin..
49,99€ 55,00€
Proizvajalec: Medikoel Model: 1151
 Nosni aspirator ME126 je najnaprednejši pripomoček na tem področju, saj omogoča klasično aspiracijo s pomočjo vdihavanja zraka skozi usta, oziroma najenostavnejšo aspiracijo s pomočjo priklopa priključka aspiratorja ME126 na sesalni vhod inhalatorja ME100.   Komplet vsebuje:2 x p..
13,80€
MEDIKOEL ultrazvočni inhalator Me120 MEDIKOEL ultrazvočni inhalator Me120
Prodajni hit
Proizvajalec: Medikoel Model: Medikoel Me120
Glede na situacijo dobavljivosti materialov in elektronskih vezij v svetu in pri nas, vas moram obvestiti, da je podjetje Medikoel d.o.o. , prodajo ultrazvočnega inhalatorja ME120 za nedoločen čas ustavilo!!! Prosimo vas, da si pogledate našo ponudbo ultrazvočnih inhalatorjev, ki so na zalogi pri na..
75,00€
Ampula standardna za inhalatorje Medikoel
Prodajni hit
Proizvajalec: Medikoel Model: MEDIKOEL ampula
Standardna ampula za izbrane inhalatorje Medikoel.Ampula kot dodatna oprema se uporablja za:Inhalator z batnim kompresorjem Medikoel 100; Inhalator z batnim kompresorjem Medikoell 110; Inhalator z batnim kompresorjem Medikoel 115...
3,20€
Rebrasta dolga cev za ultrazvočni inhalator Medikoel Me120
Prodajni hit
Proizvajalec: Medikoel Model: Dolga cev Me120
Dolga rebrasta cev za ultrazvočni inhalator Me120, dolžine 120 cm. Cev je primerna za uporabo v apiterapiji...
3,90€
Proizvajalec: Medikoel Model: 378
 Kvaliteten termometer ME 520 domačege proizvajalca MEDIKOEL.Lastnosti:Meritev v 60 sekundah; Gibljiva merilna konica; Vodoodporen; Zvočni signal; Spomin; Alarm pri kritični temperaturi, Priložen prenosni etui.Tehnični podatki:Z vodoodporno in upogljivo m..
7,90€
Proizvajalec: Medikoel Model: 377
 Digitalni LCD zaslon omogoča enostaven odčitek izmerjene temperature. Kompakten, točen in trpežen. Omogoča različne načine merjenja; pod pazduho (aksilarno) ali pod jezikom (oralno). Način merjenja temperature v danki (analno) pri dojenčkih uporabite le, ko drugi načini merjenja niso mogoč..
4,97€
MEDIKOEL Aneroidni mehanski merilnik krvnega tlaka Me300
Prodajni hit
Proizvajalec: Medikoel Model: 374
S pomočjo Medikoel Me300 manometra boste hitro in učinkovito, predvsem pa natančno, izmerili krvni tlak. Merjenje poteka ročno, krvni tlak pa se odčita s pomočjo stetoskopa.Paket vsebuje:Manšeto; Priložen stetoskop; Manometer; Priročno najlonsko torbico;Garancija: 2 leti...
36,91€
Prikazujem 1 od 9 do 9 (1 strani)