Meni
Košarica

Stetoskopi

Stetoskop SOHO HS-30B z dvojno glavo
Vroče -15 % Trenutno NI DOBAVLJIV
Model: 774
Uporablja za osluškovanje srca, pljuč in ostalih organov človeškega telesa. Primeren za domačo in profesionalno uporabo.Lastnosti:Stetoskop z dvojno glavo (telo glave narejeno iz ravnega dela z membrano in zvon; Mehanizam za zasuk glave stetoskopa za 180'; Glava stetoskopa je narejena..
16.99€ 19.90€
Stetoskop SOHO HS-30C SPRAGUE RAPPAPORT z dvojno glavo Stetoskop SOHO HS-30C SPRAGUE RAPPAPORT z dvojno glavo
Vroče -10 %
Model: 796
Višji razred stetoskopov. Uporablja se za osluškovanje srca, pljuč in ostalih organov človeškega telesa. Primeren za domačo in profesionalno uporabo v zdravstvenih ustanovah.Lastnosti:Stetoskop z dvojno glavo (telo glave narejeno iz ravnega dela z membrano in zvona; Mehanizam za zasuk g..
33.99€ 37.90€
Stetoskop SOHO HS-30L DELUXE z dvojno glavo
-10 % Ni na zalogi
Model: 794
Uporablja za osluškovanje srca, pljuč in ostalih organov človeškega telesa. Primeren za domačo in profesionalno uporabo.Lastnosti:Stetoskop z dvojno glavo (telo glave narejeno iz ravnega dela z membrano in zvon; Mehanizam za zasuk glave stetoskopa za 180'; Glava stetoskopa je narejena..
25.99€ 28.90€
Stetoskop SOHO HS-30N DELUXE z enojno glavo
-15 % Trenutno NI DOBAVLJIV
Model: 795
Uporablja za osluškovanje srca, pljuč in ostalih organov človeškega telesa. Primeren za domačo in profesionalno uporabo v kardiologiji.Lastnosti:Stetoskop z enostransko glavo (telo glave narejeno iz ravnega dela z membrano); Edinstvena oblika glave stetoskop; Stetoskop narejen iz viso..
28.99€ 34.30€
Model: 697
Stetoskop z enojno glavo in enocevnim sistemom narejen iz kvalitetnega materiala. Membrana diametra 45mm je iz PVC materiala...
12.99€ 15.40€
Proizvajalec: Littmann Model: Stetoskop Littmann III črn
 3M ™ Littmann® Classic III ™ stetoskop ponuja visoko zvočno občutljivost ter izredno zmogljivost pri določitvi splošne telesne ocene. Ima dvojni nastavljivi diafragmi in posodobljeno obliko, ki je lažja za čiščenje in vzdrževanje.3M ™ Littmann® Classic III ™ Stetoskop je najnovejša raz..
139.08€
Pediatrični stetoskop MABIS CALIBER z dvojno glavo Pediatrični stetoskop MABIS CALIBER z dvojno glavo
Trenutno NI DOBAVLJIV
Model: Pediatric MABIS CALIBER
Peidiatrični stetoskop Mabis Caliber z dvojno glavo ima edinstveno postavljeno membrano za večjo zvočno ojačevanje. Barvno usklajeni zaklopni mehanizem postavitve membrane z zadrževalnim obročem. Stetoskop je posebaj zasnovan in ustreza velikosti za potrebe otrok in novorojenčkov. Peidiatrični stet..
28.90€
Proizvajalec: Moretti | vsezazdravje.si Model: Moretti DM500
 Stetoskop  MORETTI z dvojno glavo DM500 se uporablja za osluškovanje srca, pljuč in ostalih organov človeškega telesa. Primeren tako za domačo, kot tudi za profesionalno uporabo v zdravstvenih ustanovah.Stetoskop za odrasle z ravno membrano s premerom 45 mm, zvon stetoskopa premer..
25.90€
Model: LifeMED LF-301
 Stetoskop LifeMED LF-301 z dvojno glavo se uporablja za osluškovanje srca, pljuč in ostalih organov človeškega telesa. Primeren tako za domačo, kot tudi za profesionalno uporabo v zdravstvenih ustanovah. Stetoskop za odrasle z ravno membrano s premerom 45 mm, ogrodje iz aluminija, ušesni č..
18.90€
Model: LifeMED LF-302
 Stetoskop LifeMED Sprague Rappaport LF-302 z dvojno glavo se uporablja za avskultacijo zvokov, ki prihajajo iz organov človeškega telesa. Primeren tako za domačo kot profesionalno uporabo v zdravstvenih ustanovah. Kakovost priznanega italijanskega proizvajalca po zelo ugodni ceni.Unive..
37.90€
Prikazujem 1 od 10 do 10 (1 strani)