Meni
Your Cart

Merilniki krvnega sladkorja

Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1 MaX SET
 2in1 MaX SET je nov merilnik s katerim si boste na enostaven način izmerili nivo krvnega sladkorja oz. glukoze v krvi.Edinstven merilnik sladkorja v krvi prihaja s posamično pakiranimi testnimi lističi z GDH FAD encimom. Delovanje in merjenje podpira napredna tehnologija korekcije hema..
12.30€
Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1 MaX glukoza a25IP
 POSAMIČNO pakirani lističi - inovativna tehnologija lističa z osmimi elektrodami, ki skupaj z merilnikom 2in1. MaX zagotavlja izjemno natančnost.Pakirano po 25. kom..
11.80€
Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1 MaX a50IP
 POSAMIČNO pakirani lističi - inovativna tehnologija lističa z osmimi elektrodami, ki skupaj z merilnikom 2in1. MaX zagotavlja izjemno natančnost.Količina pakiranja: 2x25kom...
23.50€
Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1. MaX a25x2
Lističi za merjenje glukoze v krvi z GDH FAD encimom. Kompatibilni za uporabo skupaj z 2in1. Max ali MaX BT merilnikom.INOVATIVNA TEHNOLOGIJA TESTNEGA LISTIČA:8 elektrod testnega lističa zagotavlja z merilnikoma 2in1. MaX ali MaX BT izjemno točnost rezultatov.Funkcije elektrod:- Avtomatsko kodiranje..
23.50€
Accu-Chek Mobile testni trak v kaseti za 50 testov Accu-Chek Mobile testni trak v kaseti za 50 testov
Vroče Ni na zalogi
Model: Accu-chek Mobile U1
 Medicinski pripomočekTestna kaseta, ki v kombinaciji z merilnikom Accu-Chek Mobile omogoča merjenje brez rokovanja s posameznim testnim lističem. Preprosta uporaba, v merilnik vstavite kaseto in pritisnite tipko za vklop merilnika. Za merjenje je potreben majhen vzorec krvi.OPOZORI..
31.90€
Proizvajalec: 2in1 Model: Max BT
Edinstven merilnik glukoze v krvi s posamično pakiranimi testnimi lističi z GDH FAD encimom, ki se brezžično sinhronizira z vašim pametnim telefonom.Tehnične značilnosti:- Bluetooth sinhronizacija- HTC 0-70% - za neonatalno testiranje, za nosečnice, anemične paciente;- 8 elektrod testnega lističa za..
10.99€
Proizvajalec: Medisana Model: GlucoDock
Medisana merilec glukoze v krvi GLUCODOCK za iPhone, iPod, iPadOpis izdelka:Natančen merilnik sladkorja v krvi za iPhone/iPod touch/iPad; Brez kodiranja, čas merjenja samo 5 sekund, potrebuje samo 0,6 μl krvi, LED osvetljava odprtine za testne lističe; Paket vsebuje sprožilno napravo,..
95.90€
Proizvajalec: Medismart Model: Test MediSmart Ruby a50
50 testnih lističev za merilnik sladkorja v krvi MediSmart RUBY ..
23.20€
Proizvajalec: Medismart Model: MediSmart Ruby
Predstavljamo vam nov model in tehnologija merilnika sladkorja v krvi MediSmart Ruby, ki omogoča avtomatsko shranjevanje 480 meritev z datumom in ur, BREZ KODIRANJA.Lastnosti merilnika Medismart RUBY:Točna in hitra meritev v 5 sekundah; Potrebna zelo majhna količina krvi (le 0,6 mikrolitra)..
18.90€
Proizvajalec: Bayer Model: Microlet barvne a25
Barvne lancete priznanega izdelovalca zdravil in medicinskih pripomočkov Bayer. Lancete so medicinski pripomoček, s katerim omogočimo učinkovito pridobivanje kapilarne krvi za različne laboratorijske preiskave in odvzem pri kontroli različnih parametrov kot so nivo krvnega sladkorja, holesterola, tr..
2.69€
Proizvajalec: Wellion Model: Galilieo chol-9120072860966
Merilni lističi  Wellion GALILEO za holesterol se uporabljajo z  merilnikom Wellion GALILEO GLU/CHOL  za določanje vrednosti holesterola v kapilarni krvi, odvzeti iz blazinice prsta. Merilni lističi Wellion GALILEO za holesterol so za lažjo primerjavo z laboratorijskimi rezultati umer..
33.99€
Proizvajalec: Wellion Model: Galileo Glu-9120072860928
Merilni lističi Wellion GALILEO GLU  se uporabljajo skupaj z merilniki glukoze v krvi Wellion GALILEO (Wellion GALILEO GLU/KET, Wellion GALILEO GLU/CHOL in Wellion GALILEO Compact) za določanje koncentracije glukoze v sveži kapilarni krvi.   Merilniki Wellion GALILEO so idealno zas..
24.99€
Proizvajalec: Wellion Model: Wellion Galileo GLU/CHO-9120072861703
Wellion Galileo merilnik za merjenje sladkorja (glukoze) v krvi z dodatno funkcijo merjenja holesterola v kapilarni krvi.Posodobljen in izpopolnjen biosenzorski merilnik Wellion Galileo GLU/CHOL omogoča preprosto, hitro in natančno merjenje glukoze in celokupnega holesterola v kapilarni krvi. Za mer..
9.99€
Proizvajalec: Wellion Model: Wellion GALILEO GLU/KET
Merilnik Wellion GALILEO GLU/KET omogoča merjenje glukoze in ketonov v krvi samo z eno napravo – za varno preprečevanje diabetične ketoacidoze. Merjenje glukoze v krvi je dnevna rutina sladkornega bolnika. Pri visoki ravni glukoze v krvi je izredno pomembno hkrati preveriti tudi ketone v krvi. ..
9.99€
Proizvajalec: Wellion Model: Wellion GALILEO KET
Merilni lističi Wellion GALILEO KET za merjenje ketonov so umerjeni na plazmo za lažjo primerjavo z laboratorijskimi rezultati. Merilni lističi Wellion GALILEO za ketone se uporabljajo skupaj z merilnikom Wellion GALILEO GLU/KET za določanje vrednosti ketonov v venski ali kapilarni krvi. Meriln..
38.99€
Wellion LUNA Duo set merilnik za merjenje glukoze in holesterola Wellion LUNA Duo set merilnik za merjenje glukoze in holesterola
Novo Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: Wellion Model: Welion Luna Duo GC
Merilnik Wellion LUNA Duo je prava izbira za natančno merjenje glukoze v krvi, skupnega holesterol in sečne kisline. Z merilnikom Wellion LUNA Duo ne boste določili le ravni glukoze v krvi, temveč tudi raven holesterola.  Wellion LUNA Duo vam izmeri obe vrednosti. Priročna oblika, lahko be..
10.93€
Wellion LUNA merilni lističi za glukozo (25 lističev)
Ni na zalogi
Proizvajalec: Wellion Model: Wellion GLU duo trio a25
Wellion Luna merilni lističi za glukozo so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje glukoze v krvi.Wellion Luna merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode vstavljene s pomočjo sofisticiranega postopka. Biološki sub..
12.99€
Proizvajalec: Wellion Model: WELL610GLU - 9120015783604
Wellion Luna merilni lističi za glukozo so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje glukoze v krvi.Wellion Luna merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode vstavljene s pomočjo sofisticiranega postopka. Biološki sub..
24.99€
Proizvajalec: Wellion Model: WELL610CHOL - 9120015783611
Wellion Luna merilni lističi za holesterol so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje celokupnega holesterola v krvi.Wellion Luna merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode vstavljene s pomočjo sofisticiranega pos..
31.99€
Wellion Luna merilni lističi za za holesterol (5 lističev)
Novo Ni na zalogi
Proizvajalec: Wellion Model: Wellion GCU holesterol a5
Stranke obveščamo, da bodo merilni lističi Wellion Luna Cholesterol a5 (pakiranje po 5 kom.) dobavljivi ponovno konec februarja 2021!!!! Wellion Luna merilni lističi za holesterol so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje celokupnega holesterola v krvi.Wellion Luna merilni li..
18.99€
Proizvajalec: Wellion Model: WELL603TWSIMM - 9120072868764
Merilnik Wellion LUNA Trio je prava izbira za natančno merjenje glukoze v krvi, skupnega holesterol in sečne kisline. Z merilnikom Wellion LUNA Trio ne boste določili le ravni glukoze v krvi, temveč tudi raven holesterola in količino sečne kisline. Wellion LUNA Trio vam izmeri vse tri vrednosti..
10.93€
Proizvajalec: Wellion Model: WELL610UA - 9120072867750
Merilni lističi za sečno kislino Wellion LUNA UA se uporabljajo skupaj z merilnikom Wellion LUNA Trio in Duo za merjenje koncentracije sečne kisline v kapilarni krvi s konic prstov.Z merilnikom Wellion LUNA in ustreznimi testnimi lističi za sečno kislino Wellion LUNA lahko doma udobno določite raven..
28.99€
3in1 Merilnik glukoze, holesterola in trigliceridov v krvi
Vroče Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: 3in1 Model: 3in1 Merilnik
3in1 sistem za merjenje glukoze, holesterola in trigliceridov vsebuje 10 lističev za merjenje sladkorja in 10 lancet, lističev za merjenje trigliceridov in holesterola pa NI v kompletu zraven aparata in jih je potrebno dokupiti (pakiranje po 5 ali 25 lističev).Lastnosti multifunkcijskega merilnika 3..
71.66€
Model: 912
ACCUTREND Plus System merilnik 4v1 je v pomoč pri zgodnjem odkrivanju, diagnosticiranju kardio-mataboličnih odstopanj (merjenje srcno-žilnih dejavnikov tveganja) od normalnih vrednosti na terenu ali kar doma.ACCUTREND Plus System merilnik 4v1 je profesionalna, prilagodljiva in prenosna naprava n..
186.90€
3in1 GLC testni lističi za merjenje glukoze v krvi a50
Vroče Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: 3in1 Model: Glukoza a50
Lastnosti: 3in1 testni lističi za redno spremljanje vrednosti krvnega sladkorja v krvi.Nov, edinstven in pameten; Testni listič po izvedbi merjenja enostavno odstranimo brez dotikanja (integrirani sistem izmeta testnega lističa); Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Mer..
23.50€
Proizvajalec: 3in1 Model: 1292
3in1 testni lističi za redno spremljanje vrednosti skupnega holesterola v krvi za merilec 3in1Lastnosti:- Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi. - Nov, edinstven in pameten. - Merilnik, ki ga je potrebno dokupiti, se bo samodejno vključil z vstavitvijo tega testnega lističa...
19.50€
3in1 testni lističi za merjenje skupnega holesterola a25
Vroče Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: 3in1 Model: Holesterol a25
Lastnosti:Nov, edinstven in pameten; Testni listič po izvedbi merjenja enostavno odstranimo brez dotikanja (integrirani sistem izmeta testnega lističa); Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Merilnik, ki ga je potrebno dokupiti, se samodejno vključi z vstavitvijo testneg..
54.38€
3in1 testni lističi za merjenje trigliceridov a25
Vroče Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: 3in1 Model: 1289
3in1 testni lističi za redno spremljanje vrednosti trigliceridov za merilec 3in1.Lastnosti:Nov, edinstven in pameten; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Testni listič po izvedbi merjenja enostavno odstranimo brez dotikanja (integrirani sistem izmeta testnega lističa..
54.38€
Prikazujem 1 od 28 do 42 (2 strani)