Meni
Your Cart

Merilniki krvnega sladkorja

2in1 MaX SET merilnik krvnega sladkorja 2in1 MaX SET merilnik krvnega sladkorja
Prodajni hit
Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1 MaX SET
 2in1 MaX SET je nov merilnik s katerim si boste na enostaven način izmerili nivo krvnega sladkorja oz. glukoze v krvi.Edinstven merilnik sladkorja v krvi prihaja s posamično pakiranimi testnimi lističi z GDH FAD encimom. Delovanje in merjenje podpira napredna tehnologija korekcije hema..
12,30€
Accu-Chek Guide merilnik krvnega sladkorja
Novo Prodajni hit
Proizvajalec: Roche Model: 07400934054-4015630070084
Medicinski pripomočekPogosto na videz enostavne stvari otežujejo merjenje ravni glukoze v krvi. Včasih je res izziv testni listič na hitro vzeti iz vsebnika, diskretno izvesti merjenje v temi, kapljico krvi nanesti na majhno testno polje, ročno zapisati rezultate merjenja, itd... S sistemom Accu-Che..
8,90€
Accu-Chek Guide testni lističi za merjenje glukoze 50 kom.
Novo Prodajni hit
Proizvajalec: Roche Model: 07453736170-4015630066179
Accu-Chek Guide testni lističi za merjenje glukoze so namenjene za uporabo z aparatom Accu-Chek Guide.Merilni lističi so enostavni za uporabo.Testni listič je sestavljen iz dveh polov - na enem dobro označenenm delu je rumeno označeno področje, ki je namenjeno nanašanju krvi, drugi del pa je namenje..
25,50€
2in1 MaX testni lističi za merjenje glukoze v krvi a25IP
Prodajni hit
Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1 MaX glukoza a25IP
POSAMIČNO pakirani lističi - inovativna tehnologija lističa z osmimi elektrodami, ki skupaj z merilnikom 2in1. MaX zagotavlja izjemno natančnost.Pakirano po 25. kom..
11,80€
2in1 MaX testni lističi za merjenje glukoze v krvi a50IP
Prodajni hit
Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1 MaX a50IP
 POSAMIČNO pakirani lističi - inovativna tehnologija lističa z osmimi elektrodami, ki skupaj z merilnikom 2in1. MaX zagotavlja izjemno natančnost.Količina pakiranja: 2x25kom...
23,50€
2in1. MaX glukoza testni lističi a25x2
Prodajni hit
Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1. MaX a25x2
Lističi za merjenje glukoze v krvi z GDH FAD encimom. Kompatibilni za uporabo skupaj z 2in1. Max ali MaX BT merilnikom.INOVATIVNA TEHNOLOGIJA TESTNEGA LISTIČA:8 elektrod testnega lističa zagotavlja z merilnikoma 2in1. MaX ali MaX BT izjemno točnost rezultatov.Funkcije elektrod:- Avtomatsko kodiranje..
23,50€
3in1 Merilnik glukoze, holesterola in trigliceridov v krvi
Prodajni hit
Proizvajalec: 3in1 Model: 3in1 Merilnik
3in1 sistem za merjenje glukoze, holesterola in trigliceridov vsebuje 10 lističev za merjenje sladkorja in 10 lancet, lističev za merjenje trigliceridov in holesterola pa NI v kompletu zraven aparata in jih je potrebno dokupiti (pakiranje po 5 ali 25 lističev).Lastnosti multifunkcijskega merilnika 3..
71,66€
3in1 testni lističi za merjenje holesterola a5
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: 3in1 Model: 1292
3in1 testni lističi za redno spremljanje vrednosti skupnega holesterola v krvi za merilec 3in1Lastnosti:- Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi. - Nov, edinstven in pameten. - Merilnik, ki ga je potrebno dokupiti, se bo samodejno vključil z vstavitvijo tega testnega lističa...
18,79€ 19,50€
3in1 testni lističi za merjenje skupnega holesterola a25
Prodajni hit
Proizvajalec: 3in1 Model: Holesterol a25
Lastnosti:Nov, edinstven in pameten; Testni listič po izvedbi merjenja enostavno odstranimo brez dotikanja (integrirani sistem izmeta testnega lističa); Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Merilnik, ki ga je potrebno dokupiti, se samodejno vključi z vstavitvijo testneg..
54,38€
3in1 testni lističi za merjenje trigliceridov a25
Prodajni hit
Proizvajalec: 3in1 Model: 1289
3in1 testni lističi za redno spremljanje vrednosti trigliceridov za merilec 3in1.Lastnosti:Nov, edinstven in pameten; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Testni listič po izvedbi merjenja enostavno odstranimo brez dotikanja (integrirani sistem izmeta testnega lističa..
54,38€
3in1 testni lističi za merjenje trigliceridov a5
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: 3in1 Model: test
3in1 testni lističi za merjenje trigliceridov a53in1 testni lističi za redno spremljanje vrednosti trigliceridov za merilec 3in1.Lastnosti:Nov, edinstven in pameten; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Testni listič po izvedbi merjenja enostavno odstranimo brez d..
18,79€ 19,50€
MultiCarein GCT merilnik sladkorja, trigliceridov in holesterola MultiCarein GCT merilnik sladkorja, trigliceridov in holesterola
Prodajni hit
Proizvajalec: BSI Model: Multcarein GCT
MultiCare-in GCT večfunkcijski merilnik (glukoze, holesterola in trigliceridov)Napravo "Multicare In" so ustvarili italijanski proizvajalci. Merilnik glukoze v krvi preveri raven sladkorja, holesterola in trigliceridov v telesu. Naprava je zasnovana za udobje uporabnikov. Je enostavna za prenos,..
99,90€
MultiCarein 3in1 merilnik sladkorja, trigliceridov in holesterola MultiCarein 3in1 merilnik sladkorja, trigliceridov in holesterola
Prodajni hit
Proizvajalec: BSI Model: MultiCarein-24148
MultiCarein 3in1 večfunkcijski merilnik (glukoze, holesterola in trigliceridov) so ustvarili italijanski proizvajalci. Merilnik glukoze v krvi preveri raven sladkorja, holesterola in trigliceridov v telesu. Naprava je zasnovana za udobje uporabnikov. Je enostavna za prenos, in  za upravljanje -..
109,90€
MultiCarein testni lističi za merjenje glukoze a50 MultiCarein testni lističi za merjenje glukoze a50
Prodajni hit
Proizvajalec: BSI Model: GLU-24156
MultiCarein testni lističi za merjenje sladkorja v krvi a50 za redno spremljanje vrednosti krvnega sladkorja za merilec MultiCareInNov, edinstven in pameten; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Velik zaslon omogoča jasno spremljanje postopkov in pregled dobljenih rezulta..
28,90€
MultiCarein testni lističi za merjenje skupnega holesterola a5 MultiCarein testni lističi za merjenje skupnega holesterola a5
Prodajni hit
Proizvajalec: BSI Model: 217
MultiCarein testni lističi za merj.skupnega holesterola a5 za merilnik MultiCareinMerilnik se samodejno vključi z vstavitvijo testnega lističa; Nov, edinstven in pameten; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Testni listič po izvedbi merjenja enostavno odstranimo brez do..
19,90€
MultiCarein testni lističi za merjenje skupnega holesterola a25 MultiCarein testni lističi za merjenje skupnega holesterola a25
Prodajni hit
Proizvajalec: BSI Model: 218
MultiCarein testni lističi za merjenje skupnega holesterola a25 za merilnik Multicarein GCTMerilnik se samodejno vključi z vstavitvijo testnega lističa; Nov, edinstven in pameten; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Testni listič po izvedbi merjenja enostavno odstranim..
55,90€
MultiCarein testni lističi za merjenje trigliceridov a5 MultiCarein testni lističi za merjenje trigliceridov a5
Prodajni hit
Proizvajalec: BSI Model: 219
MultiCarein testni lističi za merjenje trigliceridov a5 za redno spremljanje vrednosti trigliceridov za merilec MultiCareinVelik zaslon omogoča jasno spremljanje postopkov in pregled dobljenih rezultatov; Nov, edinstven in pameten; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; M..
19,90€
MultiCarein testni lističi za merjenje trigliceridov a25 MultiCarein testni lističi za merjenje trigliceridov a25
Prodajni hit
Proizvajalec: BSI Model: 220
MultiCarein testni lističi za merjenje trigliceridov a25 za redno spremljanje vrednosti trigliceridov za merilec MultiCareinVelik zaslon omogoča jasno spremljanje postopkov in pregled dobljenih rezultatov; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Merilnik se samodejno vključi..
55,90€
Wellion LUNA Trio merilnik glukoze, holesterola in sečne kisline Wellion LUNA Trio merilnik glukoze, holesterola in sečne kisline
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: WELL603TWSIMM - 9120072868764
Merilnik Wellion LUNA Trio je prava izbira za natančno merjenje glukoze v krvi, skupnega holesterol in sečne kisline. Z merilnikom Wellion LUNA Trio ne boste določili le ravni glukoze v krvi, temveč tudi raven holesterola in količino sečne kisline. Wellion LUNA Trio vam izmeri vse tri vrednosti..
10,93€
Wellion LUNA Duo set merilnik za merjenje glukoze in holesterola Wellion LUNA Duo set merilnik za merjenje glukoze in holesterola
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: Welion Luna Duo GC
Merilnik Wellion LUNA Duo je prava izbira za natančno merjenje glukoze v krvi, skupnega holesterol in sečne kisline. Z merilnikom Wellion LUNA Duo ne boste določili le ravni glukoze v krvi, temveč tudi raven holesterola.  Wellion LUNA Duo vam izmeri obe vrednosti. Priročna oblika, lahko be..
10,93€
Wellion LUNA merilni lističi za glukozo (50 lističev)
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: WELL610GLU - 9120015783604
Wellion Luna merilni lističi za glukozo so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje glukoze v krvi.Wellion Luna merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode vstavljene s pomočjo sofisticiranega postopka. Biološki sub..
24,99€
Proizvajalec: Wellion Model: Wellion GLU duo trio a25
Wellion Luna merilni lističi za glukozo so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje glukoze v krvi.Wellion Luna merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode vstavljene s pomočjo sofisticiranega postopka. Biološki sub..
12,99€
Proizvajalec: Wellion Model: Wellion GCU holesterol a5
Stranke obveščamo, da bodo merilni lističi Wellion Luna Cholesterol a5 (pakiranje po 5 kom.) dobavljivi ponovno konec februarja 2021!!!! Wellion Luna merilni lističi za holesterol so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje celokupnega holesterola v krvi.Wellion Luna merilni li..
18,99€
Wellion Luna merilni lističi za za holesterol (10 lističev)
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: WELL610CHOL - 9120015783611
Wellion Luna merilni lističi za holesterol so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje celokupnega holesterola v krvi.Wellion Luna merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode vstavljene s pomočjo sofisticiranega pos..
31,99€
Wellion LUNA UA merilni lističi za sečno kislino (10 lističev)
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: WELL610UA - 9120072867750
Merilni lističi za sečno kislino Wellion LUNA UA se uporabljajo skupaj z merilnikom Wellion LUNA Trio in Duo za merjenje koncentracije sečne kisline v kapilarni krvi s konic prstov.Z merilnikom Wellion LUNA in ustreznimi testnimi lističi za sečno kislino Wellion LUNA lahko doma udobno določite raven..
28,99€
Wellion Galileo GLU/CHOL merilnik sladkorja in holesterola v krvi Wellion Galileo GLU/CHOL merilnik sladkorja in holesterola v krvi
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: Wellion Galileo GLU/CHO-9120072861703
Wellion Galileo merilnik za merjenje sladkorja (glukoze) v krvi z dodatno funkcijo merjenja holesterola v kapilarni krvi.Posodobljen in izpopolnjen biosenzorski merilnik Wellion Galileo GLU/CHOL omogoča preprosto, hitro in natančno merjenje glukoze in celokupnega holesterola v kapilarni krvi. Za mer..
9,99€
Wellion GALILEO GLU merilni lističi za merjenje glukoze v krvi
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: Galileo Glu-9120072860928
Merilni lističi Wellion GALILEO GLU  se uporabljajo skupaj z merilniki glukoze v krvi Wellion GALILEO (Wellion GALILEO GLU/KET, Wellion GALILEO GLU/CHOL in Wellion GALILEO Compact) za določanje koncentracije glukoze v sveži kapilarni krvi.   Merilniki Wellion GALILEO so idealno zas..
24,99€
Wellion GALILEO CHOL merilni lističi za merjenje holesterola v krvi a10
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: Galilieo chol-9120072860966
Merilni lističi  Wellion GALILEO za holesterol se uporabljajo z  merilnikom Wellion GALILEO GLU/CHOL  za določanje vrednosti holesterola v kapilarni krvi, odvzeti iz blazinice prsta. Merilni lističi Wellion GALILEO za holesterol so za lažjo primerjavo z laboratorijskimi rezultati umer..
33,99€
Prikazujem 1 od 28 do 49 (2 strani)