Meni
KOŠARICA

Kompresorski inhalatorji

Predstavljamo vam izbor odličnih batnih kompresorskih inhalatorjev znanih blagovnih znamk, ki jih odlikuje predvsem učinkovit delovanje in način razprševanja delcev s pomočjo ultrazvočne sonde.

3A Health Care inhalator z batnim kompresorjem SOHO Airjolie 2
Pri dobavitelju (5 - 7 dni)
Proizvajalec: 3A Healtcare Model: Airjolie Deluxe
SOHO Airjolie 2 Deluxe je tehnološko eden najnaprednejših batnih kompresorskih inhalatorjev z razpršilnikom na sistem zaklopk FASTERJET. Enostavna uporaba, dovršen dizajn in veliko funkcij. Primeren za domačo kot tudi za profesionalno uporabo.Komu je namenjena inhalacijska nega?Otrokom Pri ..
69,90€
3A Health Care inhalator z batnim kompresorjem SOHO Funneb
Prodajni hit Pri dobavitelju (5 - 7 dni)
Proizvajalec: 3A Healtcare Model: 752
SOHO Funneb je tehnološko eden najnaprednejših batnih kompresorskih inhalatorjev z razpršilnikom po sistem tremičnega stikala NEBJET. Enostavna uporaba, dovršen dizajn in veliko funkcij. Primeren za domačo uporabo.Komu je namenjena inhalacijska nega?Otrokom Pri zdravljenju otrok je priporoč..
58,90€
3A Health Care inhalator z batnim kompresorjem SOHO Midineb
Prodajni hit Pri dobavitelju (5 - 7 dni)
Proizvajalec: 3A Healtcare Model: 753
Inhalator napredne tehnologije in dovršenega dizajna. Namenjen je predvsem za domačo uporabo pri terapijah z aerosolno raztopino in za morebitno terapijo z določenim zdravilnim inhalantom.Komu je namenjena inhalacijska nega?Otrokom Pri zdravljenju otrok je priporočljivo najprej poseči po in..
56,80€
3A Health Care Inhalator z batnim kompresorjem SOHO Neby Plus
Pri dobavitelju (5 - 7 dni)
Proizvajalec: 3A Healtcare Model: 731
Neby Plus je batni kompresorski inhalator, ki vam bo v pomoč pri različnih težavah z dihalnimi potmi. Enostavna uporaba, dovršen dizajn in veliko funkcij...
63,90€
3A Health Care Inhalator z batnim kompresorjem SOHO Speedy
Prodajni hit Pri dobavitelju (5 - 7 dni)
Proizvajalec: 3A Healtcare Model: 755
3A Health Care inhalator z batnim kompresorjem SOHO  Speedy napredne tehnologije in dovršenega dizajna. Namenjen je predvsem za domačo uporabo pri terapijah z aerosolno raztopino in za morebitno terapijo z določenim zdravilnim inhalantom.Komu je namenjena inhalacijska nega?Otrokom Pri ..
49,60€
ARTSANA kompresorski inhalator PiC AIR FAMILY Evolution ARTSANA kompresorski inhalator PiC AIR FAMILY Evolution
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: 911
Pripomoček je bil izdelan z namenom, da omogoči še bolj praktično in lažjo terapijo, hkrati pa zagotavlja vse kakovostne in varnostne standarde PiC izdelkov. Sedaj v novi naprednejšis podobi!Splošen opis izdelka:Batni kompresorski inhalator; Hiter in učinkovit; Mehka, silikonska maska 2 v..
82,90€ 87,49€
BEURER IH 25/1 batni kompresorski inhalator BEURER IH 25/1 batni kompresorski inhalator
Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: Beurer Model: Beurer IH 25
BEURER IH 25/1 batni kompresorski inhalator se uporablja predvsem za zdravljenje spodnjega in zgornjega respiratornega trakta, prehladov, astme in drugih bolezni dihal.  Je primeren za inhalacijo tekočih zdravil z uporabo tehnologije stisnjenega zraka.OPOZORILO! Nikoli ne uporabljajte isti..
95,00€
Proizvajalec: Laica Model: 843
LAICA inhalator z batnim kompresorjem NE2003WLAICA inhalator je enostaven za uporabo in idealen za zdravljenje na domu. Bata razpršilo je eno od najboljših učinkovitih inštrumentov za zdravljenje težav z dihanjem. Bat sistem daje zelo hitro in fino zdravljenje in se lahko uporablja z večino pred..
55,25€
MEDIKOEL inhalator z batnim kompresorjem Me100 (NOV MODEL)
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Medikoel Model: 1150
Medikoel inhalator z batnim kompresorjem Me100 je izredno funkcionalen, prenosen in enostaven za uporabo, čiščenje in vzdrževanje. Deluje z uporabo zračnega filtra. Učinkovita, enostavna, ne-invazivna metoda, brez stranskih učinkov in kontraindikacij! V kombinaciji z zdravili ali fiziološko raztopin..
59,90€ 66,00€
MICROLIFE inhalator NEB 50
Prodajni hit
Proizvajalec: Microlife Model: 439
MICROLIFE inhalator NEB 50Opis inhalatorja:Zanesljiva naprava za inhalacijsko terapijo. Ima močno batno črpalko in je kompaktne oblike. Popolnoma opremljen z ustnikom in obraznimi maskami.Uporaba:Bolniki s kroničnimi respiratornimi boleznimi, kot sta astma in bronhitis. Za vse, ki po..
90,34€
Omron kompresorski inhalator Comp AIR Elite (NE-C30-E)
Ni na zalogi
Proizvajalec: Omron Model: 530
Omron kompresorski inhalator Comp AIR Elite (NE-C30-E)Inovativna tehnologija (V.T.V.). Vsebuje prostor za shranjevanje opreme za inhaliranje. Je majhen, enostaven za prenašanje in uporabo. Domača in klinična uporaba. Primeren za v avto, idealen za počitnice. Možnost priključitve na adapter ali z..
130,61€
Omron kompresorski inhalator Comp AIR Pro (NE-C29-E)
Prodajni hit Dobavitelj iz tujine (5-10 dni)
Proizvajalec: Omron Model: 531
 Inovativna tehnologija (V.T.V.). Vsebuje prostor za shranjevanje opreme za inhaliranje. Enostaven za prenašanje in uporabo. Domača in klinična uporaba.Lastnosti:Visoko kakovosten kompresorski inhalator za bolnišnično ali domačo uporabo; Velikost delcev 3,0 (mikro m); Stopnja..
96,03€
ARTSANA PIC AirSpinny kompresorski inhalator ARTSANA PIC AirSpinny kompresorski inhalator
Prodajni hit Razprodano
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: AirSpinny
ARTSANA PIC AirSpinny je kompresorski inhalator z novim konceptom in lepo obliko. Odlikuje ga majhnost, enostavna uporaba in inovativna posodica za zdravila/fiziološko raztopino.Lastnosti ARTSANA PIC AirSpinny kompresorskega inhalatorja:Batni kompresorski inhalator: Majhen, enostaven in..
59,98€
ARTSANA PIC MrHippo otroški kompresorski inhalator ARTSANA PIC MrHippo otroški kompresorski inhalator
Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: MrHippo
Mr. Hippo je medicinska naprava tipa IIa, ki pretvori zdravilo iz tekoče oblike v aerosolno razpršilo, le-tega pa razpršimo naravnost v respiratorni trakt (dihalno pot). S pomočjo posebne komore s stranskim pretokom zdravilo zahvaljujoč optimalni velikosti aerosolnih delcev lažje prodre v respirator..
74,99€
Dr. Frei otroški kompresorski inhalator TURBO CAR
Pri dobavitelju 1-3 dni
Model: 1048332
Prenosna in izredno učinkovita naprava za inhalacijsko terapijo Dr. Frei kompresorski inhalator TURBO CAR vam bo v pomoč pri težavah akutnih bolezni dihal, obstruktivni pljučni bolezni, akutni in kronični okužbi diahlnih poti ter pri različni vrsti kašlja.Inhalacijski sistemi kot je Dr. Frei kompres..
88,00€
Dr. Frei otroški kompresorski inhalator TURBO TRAIN
Spletna cena
Model: Dr. Frei TURBO TRAIN
Dr. Frei TURBO TRAIN je prenosna in izredno učinkovita naprava za inhalacijsko terapijo.Inhalacijski sistemi so namenjeni bolnikom kot podporna terapija pri naslednjih boleznih:Akutne bolezni dihal;Obstruktivna pljučna bolezen;Kronične vnetne bolezni dihal, npr. kronični bronhitis, bronhialna astma ..
59,90€ 78,00€
Mediblink kompresorski inhalator Compact M440 Mediblink kompresorski inhalator Compact M440
Spletna cena
Proizvajalec: Mediblink Model: Compact M440
Kompresorski inhalator Compact je primeren za uporabo pri novorojenčkih, otrocih in odraslih. Omogoča hitro terapijo (16 minut), ima 3 stopnje jakosti razprševanja, kar 78% delcev pa doseže spodnje dihalne poti. Inhalator je tih, kompakten in enostaven za uporabo.Inahalatorju so priloženi maska za o..
52,80€ 59,98€
Proizvajalec: Mediblink Model: Panda M460
Profesionalni inhalator Panda M460 s patentirano Vix-One™ posodico za zdravila oz. sterilno fiziološko razstopino. Zelo majhni razpršeni aerosoli (MMAD: 2,3 mikrona) in zelo visok delež vdihljivih aerosolov (PORR: 90,2 %). Omogoča kratek čas terapije, s hitrostjo razprševanja aerosolov 0,36 mL/..
84,98€
Omron Comp AIR C801 KD kompresorski inhalator z V.T.V. tehnologijo Omron Comp AIR C801 KD kompresorski inhalator z V.T.V. tehnologijo
Prodajni hit Ni na zalogi
Proizvajalec: Omron Model: Comp AIR C801 KD
 Inhalator z uspešno kompresorsko tehnologijo združeno z najsodobnejšim V.T.V. (Virtualna Tehnologija Ventilov) sistemom razprševanja. Ta omogoča, da zdravilo v obliki aerosola učinkovito in zanesljivo dospe v tudi v spodnje dihalne poti. Inhalator je zelo lahek, tih in izredno enostaven za..
79,90€
Proizvajalec: Omron Model: Comp AIR C801
 Inhalator z uspešno kompresorsko tehnologijo združeno z najsodobnejšim V.T.V. (Virtualna Tehnologija Ventilov) sistemom razprševanja. Ta omogoča, da zdravilo v obliki aerosola učinkovito in zanesljivo dospe v tudi v spodnje dihalne poti. Inhalator je zelo lahek, tih in izredno enostaven za..
79,90€
Omron kompresorski inhalator CompAir C 28P Omron kompresorski inhalator CompAir C 28P
Spletna cena Novo
Proizvajalec: Omron Model: NE-C-105-E
Omron C28P je inhalator z napredno tehnologijo ventilov – zagotavlja vam zdravljenje, ki ga je predvidel vaš zdravnik. Napredno tehnologijo ventila je zasnoval OMRON, da poveča pretok zdravila med vdihavanjem in poskrbi, da med izdihom ne pride do izgube zdravila.Omron kompresorski inhalator C28P je..
83,60€ 88,00€
Omron kompresorski otroški inhalator NAMI CAT Omron kompresorski otroški inhalator NAMI CAT
Spletna cena
Proizvajalec: Omron Model: NE-C303K-KDE
Inhalator OMRON Nami cat – Ljubek navzven, močan znotrajNov, otrokom prijazen inhalator za učinkovito zdravljenje dihalnih obolenj, ki jih imajo otroci skozi vse leto. Oblika muce je kot nalašč za lažje seznanjanje otroka z inhalatorjem in njegovo uporabo. Poleg tega je inhalator tudi izjemno učinko..
64,86€ 69,00€
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: MissBibi
Otroški kompresorski inhalator MissBibi je posebej oblikovan za otroke, primeren pa je tudi za uporabo pri odraslih. Inhalator je lepe, zaobljene oblike, brez ostrih robov. MissBibi dopolnjuje patentirana posodica ActiFast Pro, ki omogoča hitrejšo terapijo. Lastnosti inhalatorja MissBibi:Oblikovan z..
84,98€
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: PiC Mister8
Otroški kompresorski inhalator Mister8 je posebej oblikovan za otroke, primeren pa je tudi za uporabo pri odraslih. Inhalator je lepe, zaobljene oblike, brez ostrih robov. Mister8 dopolnjuje patentirana posodica ActiFast Pro, ki omogoča hitrejšo terapijo. Lastnosti inhalatorja Mister8:Oblikovan za o..
84,98€
Posodica za zdravila za kompresorske inhalatorje PiC
Prodajni hit Ni na zalogi
Model: PiC Posodica
Lastnosti posodice:Posodica za zdravila za kompresorske inhalatorje PiC je kompitabilna z vsemi modeli kompresorskih inhalatorjev PiC: AirFamily, AirMini, MrHippo, MrCarrot, MrPingui; Patentirana posodica SideStream zaradi stranskega pretoka zraka omogoča za polovico krajši čas terapije (7..
7,98€
Povezovalna cev za kompresorske inhalatorje PiC
Prodajni hit Ni na zalogi
Model: Cev PiC
Lastnosti povezovalne cevi:Povezovalna cev, ki povezuje inhalator PiC s posodico za zdravila SideStream; Za kompresorske inhalatorje: MrCarrot, MrPingui, MrPanda, MrRino, AirFamily, AirTwist, AirMini, AirClinic, AirDeluxe, AirSpinny, Master500; Dolžina cevi: 105 cm...
5,99€
Prikazujem 1 od 26 do 26 (1 strani)