Meni
Your Cart

MaX BT sistem za merjenje glukoze v krvi

 MaX BT sistem za merjenje glukoze v krvi | vsezazdravje.si
Prodajni hit
MaX BT sistem za merjenje glukoze v krvi
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
  • Šifra izdelka: 341C000001B2
Pogledov: 1520
12,30€

MaX BT je edinstven merilnik glukoze v krvi s posamično pakiranimi testnimi lističi z GDH FAD encimom, ki se brezžično sinhronizira z vašim pametnim telefonom. Z inovativno metodo 8 elektrod testnega lističa zagotavlja z merilnikom MaX BT izjemno točnost rezultatov

Tehnične značilnosti:

- Bluetooth sinhronizacija;
- HTC 0-70% - za neonatalno testiranje, za nosečnice, anemične paciente;
- 8 elektrod testnega lističa za izjemno točnost rezultatov;
- GDH FAD encim;
- Čas meritve 5 sek;
- Širok temperaturni razpon 5-45 °C;
- Zaznavanje nezadostne količine vzorca;
- Brez kodiranja;
- Količina vzorca 0,5 µL;
- Samodejno zaznavanje vzorca;
- Spomin 500 meritev;
- Ponovno polnjenje baterije.

Vsebina:

- Merilnik
- 10 testnih lističev;
- 10 lancet;
- Prožilna naprava;
- Torbica
- Uporabnišk;i priročnik, kratka navodila

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA TESTNEGA LISTIČA: 8 elektrod testnega lističa zagotavlja z merilnikom MaX BT izjemno točnost rezultatov.

Funkcije elektrod:

- Avtomatsko kodiranje;
- Odprava vpliva motenj hematokrita;
- Odprava vpliva motenj temperature;
- Preverjanje izpostavljenosti vlage;
- Preverjanje količine vzorca;
- Preverjanje ali je vzorec kri ali kontrolna raztopina;
- Preverjanje morebitne okvare lističa.

Na voljo tudi posamično pakiranje testnih lističev po 25 in 50 kos. Naročite jih lahko na spodnji povezavi:

https://www.vsezazdravje.si/medicinski-pripomocki/merilniki-krvnega-sladkorja/2in1-max-testni-listici-za-merjenje-glukoze-v-krvi-a50ip

https://www.vsezazdravje.si/medicinski-pripomocki/merilniki-krvnega-sladkorja/2in1-max-testni-listici-za-merjenje-glukoze-v-krvi-a25ip

Rok uporabe: 24 mesecev

GLUCOMAX – APLIKACIJA ZA VODENJE SLADKORNE BOLEZNI

GlucoMaX aplikacija je zasnovana za pomoč diabetikom pri merjenju njihove ravni glukoze v krvi. Potrebovali boste merilnik za merjenje glukoze v krvi MaX BT, ki bo povezan z vašim pametnim telefonom. Rezultat bo prikazan na zaslonu in po testiranju lahko rezultate pošljete po e-pošti ali jih shranite v telefon.

Aplikacija GlucoMaX vam omogoča, da pregledujete zgodovino meritev, skupno poročilo, vključno z dnevnikom pa lahko delite tudi z vašim zdravnikom (tisti, ki skrbi za vas). Z aplikacijo lahko sledite in analizirate podatke o svoji glukozi, hrani, zdravilih in športnih aktivnostih ter tako učinkoviteje nadzorujete sladkorno bolezen.


Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro