Meni
Your Cart

Masažna blazina s SHIATSU kroglično masažo Infrapad Cushion

 Masažna blazina s SHIATSU kroglično masažo Infrapad Cushion | vsezazdravje.si
Spletna cena Prodajni hit
Masažna blazina s SHIATSU kroglično masažo Infrapad Cushion
 • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
 • Šifra izdelka: 1139
Pogledov: 13760
Ta ponudba poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
189,90€
250,00€

Z infrardečo masažno Shiatsu blazino, boste lahko zares uživali. 8 možnih rotacijskih masažnih motorčkov zagotavljajo pomirjevalno sprostitveno masažo po vzoru azijske masažne mojstrske Shiatsu tehnike.

Shiatsu je način sprostitve in dobrega počutja. To je tehnika pritiskanja s prsti, rokami in komolci tudi po oblečenih področijh telesa. Masaža blazina z vrtljivimi masažnimi glavami pa te premike posnema. Glede na intenzivnost in pritisk, ta vrsta masaže nudi tudi prijetno globinsko masažo. Ravno zaradi takšnega delovanja pa je ta vrsta masaže idealna za sprostitev mišic in odpravo mišične napetosti kot posledica preobremenitve.

Cilj Shiatsu masaže je spodbuditi optimalno delovanje življenjske energije v telesu. Infrardeča toplota blagodejno deluje na telo medtem, ko Shiatsu masaža to delovanje še okrepi. Infrardeča masažna shiatsu blazina zagotavlja sproščujočo masažo za hrbet, ramena, zadnjico, noge, stopala, itd., daljinsko upravljanje pa omogoča zelo preprosto rokovanje.

Sproščujoče in učinkovito!

Značilnosti izdelka:

 • Infrardeča Shiatsu masažna blazina Cushion s 360° vrtenjem masažnih glav;
 • Sproščujoča in močna masaža;
 • Sprostitev in odprava napetosti v mišicah;
 • Shiatsu masaža z osemimi rotacijskimi motorji;
 • Preklopnik za IR terapijo;
 • Vsestranska aparatura primerna za različne dele telesa;
 • Zelo enostavno upravljanje;

Tehnični podatki:

 • Napetost: 230 V (50 Hz);
 • Moč: 40 W;
 • Dimenzije (W x H x D): pribl 46 x 12 x 38cm;
 • Teža: 4 kg;

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro