Meni
KOŠARICA

Magnetki proti kajenju Quit-Smoke Magnet

 Magnetki proti kajenju Quit-Smoke Magnet | vsezazdravje.si
 Magnetki proti kajenju Quit-Smoke Magnet | vsezazdravje.si
 Magnetki proti kajenju Quit-Smoke Magnet | vsezazdravje.si
Prodajni hit
 Magnetki proti kajenju Quit-Smoke Magnet | vsezazdravje.si
 Magnetki proti kajenju Quit-Smoke Magnet | vsezazdravje.si
 Magnetki proti kajenju Quit-Smoke Magnet | vsezazdravje.si
Magnetki proti kajenju Quit-Smoke Magnet
  • Dobavljivost: Trenutno NI DOBAVLJIV
Pogledov: 25530
19,90€

Zmagajte v borbi proti škodljivi razvadi kajenju! Vse za zdravje!


Zdravje je največje bogatstvo, zato vam čestitamo, da ste se odločili za prenehanje kajenja. Vsak korak je težak, zato vam naj ne odvzamejo poguma, začetne težave.

Ali kadite? Predstavljamo vam magnetke, kot pomoč pri preprečevanju in prenehanju kajenja. Magnetki proti kajenju delujejo na podlagi biomagnetizma, kar pa pripomore k temu, da se vam lahko zmanjša sla po kajenju.

Za odvajanje sta potrebna velika volja in moč za katero verjamemo, da ju premorete. Res ni lahko, vendar se da. Najpomembneje je, da vztrajate. Magnetki vam bodo v pomoč, da bo vaše odvajanje od kajenja čim manj težavno.

Kaj vse dobim v pomoč proti kajenju:

  • V pakiranju prejmete 1 par magnetkov za večkratno uporabo;
  • Quit-Smoke pomoč pri prenehanju kajenja;
  • Podarimo vam navodila in nasvete za lažje odvajanje od kajenja;
  • Diskretnost (vsestranska uporaba-tudi kot nakita);;
  • Delovanje magnetkov na podlagi biomegnatizma;

Magnetoterapija se že dolgo uporabljata kot pomoč kadilcem pri odvajanju od kajenja.

Kako delujejo magnetki za prenehanje kajenja Quit-Smoke?


Magnetki proti kajenju delujejo podobno kot akupunktura, na mestu uhlja kjer jih postavimo.

Zato le pogomno naprej! Vse za zdravje

OPOZORILO! Nikoli ne opustite terapij, ki so vam predpisane s strani terapevta. Magnetke uporabljajte zgolj kot dodatno, podporno metodo v kolikor presodite, da bi vam uporaba magnetkov lahko pomagala pri odvajanju od škodljive razvade kajenja, opis izdelka pa je zgolj informativne narave!

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe DPD (za Hrvaško), vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 4,70€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu in s plačilnima sistemoma PayPal in STRIPE, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja na Hrvaško, preko DPD stroška odkupnine NI!

Za vsa naročila nad 100€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro