Meni
KOŠARICA

Lunette prehransko dopolnilo MoodSmooth

 Lunette prehransko dopolnilo MoodSmooth | vsezazdravje.si
Prodajni hit
Lunette prehransko dopolnilo MoodSmooth
 • Dobavljivost: Na zalogi 1-3 dni
 • Šifra izdelka: 24102024
Pogledov: 522
24,90€

Lunette MoodSmooth je prehransko dopolnilo, ki ga ob PMS in mesečnem perilu preprosto morate imeti. Naj poteka vse gladko, kjer koli v svojem ciklusu se nahajaš.

Kaj je v dodatku Moodsmooth?

Visokokakovostne sestavine v edinstveni in zelo vpojni kombinaciji. Naša edinstvena mešanica vsebuje samo 3 sestavine - PYCNOGENOL®, VITAMIN B6 in MAGNEZIJ v tri različnih oblikah, brez živalskih stranskih sestavin. Prehransko dopolnilo Lunette Moodsmooth je veganski produkt, brez glutena, brez laktoze in brez kvasa. Izdelano na Finskem.

Pycnogenol® (pic-noj-en-all) je naravni rastlinski izvleček iz lubja morskega bora, ki raste ob obali jugozahodne Francije in vsebuje edinstveno kombinacijo procianidinov, bioflavonoidov in fenolnih kislin, ki nudijo obsežne naravne koristi za zdravje.

Čarovnija je v MAGNEZIJU. Znano je, da magnezij prispeva k uravnavanju hormonske aktivnosti, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema in sproščanju energije pri presnovi.

Naše prehransko dopolnilo Lunette Moodsmooth za razliko od podobnih na tržišču, vsebuje MAGNEZIJ v kar treh oblikah, ki skupaj zagotavljajo optimalno absorpcijo in izkoristek. To so:

 • Magnezijev citrat,
 • magnezijev bisglicinat in
 • magnezijev oksid.

VITAMIN B6 v obliki Piridoksin Hidroklorida je vitamin B-kompleksa, topen v vodi.  Koristi vitamina B6:

 • Prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema;
 • Prispeva k sproščanju energije pri presnovi;
 • Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti;
 • Prispeva normalnemu psihološkemu delovanju;
 • Prispeva k nastajanju rdečih krvnih celic;
 • Prispeva k presnovi homocisteina;
 • Prispeva k uravnavanju delovanja hormonov;
 • Ima vlogo pri presnovi beljakovin in glikogena;
 • Ima vlogo pri sintezi cisteina.

Kako uporabljati dodatek Moodsmooth?

Primerno za vsakodnevno uživanje za uravnavanje hormonske aktivnosti. Dodatek Moodsmooth je varen za neprekinjeno uporabo, zato preprosto vzemite 1-2 kapsuli na dan, da boste ohranili svoje razpoloženje, saj tako magnezij kot vitamin B6, prispevata k normalnemu psihološkemu delovanju in normalnemu delovanju živčnega sistema.

Sestavine: Celuloza E 460, magnezijev citrat, magnezijev bisglicinat, magnezijev oksid, Pycnogenol® (ekstrakt iz lubja francoskega obmorskega bora), magnezijev stearat E 470b, piridoksin (vitamin B6) , hidroklorid.

Količina priporočenega odmerka 1-2 tableti na dan:

125 – 250 mg magnezija (33 - 67 %)*

12,5 – 25 mg vitamina B6 (893 – 1786 %)*

40 – 80 mg Pycnogenol® izvleček lubja francoskega morskega bora

*PDV = priporočen dnevni vnos v skladu z Uredbo (EU) št. 1169/2011

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

FYI - Pycnogenol® je registrirana blagovna znamka Horphag Research. Uporaba tega izdelka je lahko zaščitena z enim ali več patenti ZDA in drugimi mednarodnimi patenti.

Dobavitelj: 2F Studio d.o.o. | Sokolska ulica 44 | 2000 Maribor | e-mail: [email protected] | tel.: 040/307-079
Proizvajalec: Lune Group Oy Ltd | Kopsamontie 138 | 35540 Juupajoki | Finland | [email protected] | tel.: +358503554064

Količina:
30 tablet (= 30,0 g neto teža)
Rok trajanja: na embalaži

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe DPD (za Hrvaško), vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 4,90€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,55€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu in s plačilnima sistemoma PayPal in STRIPE, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja na Hrvaško, preko DPD stroška odkupnine NI!

Za vsa naročila nad 100€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro