Meni
Your Cart

Lunette dezinfekcijski robčki 10 kom.

 Lunette dezinfekcijski robčki 10 kom. | vsezazdravje.si
Prodajni hit
Lunette dezinfekcijski robčki 10 kom.
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
  • Šifra izdelka: 6445
Pogledov: 1385
5,20€

Uporabljamo jih za dezinfekcijo Lunette menstrualne skodelice. Krpice za dezinfekcijo so čudovita rešitev, kadar umivanje menstrualne skodelice z vodo ni izvedljivo. Majhno pakiranje krpic nam omogoča, da jih lahko vzamemo s seboj kamorkoli gremo in smo pri tem popolnoma brez skrbi.

Primerne so za izlete v naravo, kjer ni dostopa vode. Hitro in enostavno poskrbimo za intimno nego v času mesečnega perila.

Uporaba krpice: Krpice so preproste za uporabo. Lunette menstrualno skodelico obrišemo z navadnim robčkom, šele nato pazljivo razkužimo skodelico z dezinfekcijsko krpico ter pustimo, da se skodelica popolnoma posuši preden jo znova vstavimo v nožnico. Ne uporabljamo v namene čiščenja intimnih delov telesa in ne pozabimo na higieno rok!

Krpice prav tako lahko uporabimo za razkuževanje skodelice pred in po ciklusu (ali pa to naredimo z prekuhavanjem skodelice v vodi 3-6 min). Lepo je vedeti, krpice so narejene iz viskoze, ki je biorazgradljiva in nam omogoča, da jih po uporabi lahko odvržemo na kompost, kjer se bodo razgradile v manj kot šestih tednih! V kolikor nimamo smetnjaka, jih lahko vržemo tudi v straniščno školjko.

Primerne so za izlete v naravo, kjer ni dostopa vode.

Sestava (INCI): Aqua, Alcohol Denat

Ime izdelka: Lunette dezinfekcijski robčki
Proizvajalec: Lune Group Oy Ltd., Kopsamontie 138, 35540 Juupajok, Finska; Tel.: +358 (0)50 355 4064; Mail: [email protected]
Dobavitelj: 2F Studio d.o.o., Sokolska 102, 2000 Maribor, Mail: [email protected] , GSM: 040/307-079
Pakiranje: 10 kom. dezinfekcijskih robcev

LOT: odtisnjen na embalaži

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro