Meni
KOŠARICA

Lunette

Uporabnice z veseljem obveščamo, da je naše podjetje 2F Studio d.o.o., z dne 09.03.2017 postalo uradni zastopnik izdelkov in blagovne znamke Lunette.

Lunette pomeni več svobode in manj težav - lahko jo nosite do 12 ur in tudi čez noč!

Kaj je Lunette? Lunette je uporabniku prijazna alternativa tamponom in vložkom. Seveda je higienična in narejena iz mehkega medicinskega silikona. Eko-logično, za večkratno uporabo vsak mesec: na mnoga leta. Prihranite svoj denar & planet.

 

FeelBetter čistilec menstrualnih skodelic Lunette 150 ml FeelBetter čistilec menstrualnih skodelic Lunette 150 ml
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Lunette Model: Lunette FeelBetter
 FeelBetter čistilec menstrualnih skodelic Lunette je milo namenjeno higieni in vzpostavitvi čistoče Lunette menstrualnih skodelic.Milo učinkovito zaščiti vaginalne predele pred vdorom nečistoč in razvojem škodljivih bakterij ter virusov. Tekočina FeelBetter Lunette je primerena za teme..
9,99€ 10,90€
Lunette dezinfekcijski robčki 10 kom.
Prodajni hit
Proizvajalec: Lunette Model: Lunette CupWipes
Uporabljamo jih za dezinfekcijo Lunette menstrualne skodelice. Krpice za dezinfekcijo so čudovita rešitev, kadar umivanje menstrualne skodelice z vodo ni izvedljivo. Majhno pakiranje krpic nam omogoča, da jih lahko vzamemo s seboj kamorkoli gremo in smo pri tem popolnoma brez skrbi.Primerne so z..
5,20€
Proizvajalec: Lunette Model: CON1 - 6438458190556
Želite varen seks, ki ne žrtvuje čutnosti? Naši ultra tanki, rahlo podmazani kondomi, imajo povečano občutljivost, s katero boste zagotovo ujeli vse občutke. Oh, in ali smo omenili, da so prijazni do okolja. So biorazgradljivi,zato lahko zavestno končate?Kaj naredi varen seks še bolj seksi? Ko je tr..
12,00€
Proizvajalec: Lunette Model: LUBE2031 - 6438458190549
Lunette lubrikant na vodni osnovi je preprost, veganski in lahek lubrikant, ki vam bo pomagal zdrsniti v užitek, hkrati pa bo nežen do vaših najbolj intimnih predelov. Poskrbeli smo za vas.Naš lubrikant je ustvarjen z mislijo tako na vaš užitek kot na telo. Edinstvena formula na vodni osnovi z nizki..
19,90€
LUNETTE menstrualna skodelica Aine LUNETTE menstrualna skodelica Aine
Prodajni hit
Proizvajalec: Lunette Model: Lunette Aine
 Ali ste vedeli, je prvo menstrualno skodelico izumila ameriška igralka, Leona Chalmers leto1930, in to iz gume? Chalmersova je bila napredna, a ženske tistega časa niso bile pripravljene sprejeti nove zamisli, saj takrat ni bilo spodobno, da se ženske dotikajo predela nožnice. Proizvajalci..
31,90€
LUNETTE menstrualna skodelica Classic LUNETTE menstrualna skodelica Classic
Prodajni hit
Proizvajalec: Lunette Model: Lunette Classic
Menstrualna skodelica Lunette predstavlja revolucijo na področju ženske higiene. Menstrualna skodelica zagotavlja udobno, zdravo in ekološko alternativo tamponom in sanitarnim vložkom. Narejena iz mehkega, medicinskega silikona. Menstrualna skodelica Lunette zagotavlja do 12 ur zaščite in je primern..
31,90€
Lunette prehransko dopolnilo MoodSmooth
Prodajni hit
Proizvajalec: Lunette Model: 24102024 - 6438458190570
Lunette MoodSmooth je prehransko dopolnilo, ki ga ob PMS in mesečnem perilu preprosto morate imeti. Naj poteka vse gladko, kjer koli v svojem ciklusu se nahajaš. Kaj je v dodatku Moodsmooth?Visokokakovostne sestavine v edinstveni in zelo vpojni kombinaciji. Naša edinstvena mešanica vsebuje samo 3 se..
24,90€
LUNETTE menstrualna skodelica Selene - modra LUNETTE menstrualna skodelica Selene - modra
Prodajni hit
Proizvajalec: Lunette Model: Lunette Selene
Ali ste vedeli, je prvo menstrualno skodelico izumila ameriška igralka, Leona Chalmers leto1930, in to iz gume? Chalmersova je bila napredna, a ženske tistega časa niso bile pripravljene sprejeti nove zamisli, saj takrat ni bilo spodobno, da se ženske dotikajo predela nožnice. Proizvajalci tamponov ..
31,90€
LUNETTE menstrualna skodelica vijolična Cynthia LUNETTE menstrualna skodelica vijolična Cynthia
Prodajni hit
Proizvajalec: Lunette Model: Lunette Cynthia
Ali ste vedeli, je prvo menstrualno skodelico izumila ameriška igralka, Leona Chalmers leto1930, in to iz gume? Chalmersova je bila napredna, a ženske tistega časa niso bile pripravljene sprejeti nove zamisli, saj takrat ni bilo spodobno, da se ženske dotikajo predela nožnice. Proizvajalci tamponov ..
31,90€
Prikazujem 1 od 9 do 9 (1 strani)